12 задържани на протеста на Орлов мост

Ще им бъде наложена глоба от 100 лева
Обновена: 14 юни 2012 22:30 | 14 юни 2012 22:14,
569

Снимка: Булфото

12 души са задържани по време на днешния протест на еколози срещу приетите промени в Закона за горите в центъра на София.

На всички тях е наложена минимална глоба в размер от 100 лв. за неспазване на полицейските разпореждания. Протестиращите отново блокираха за около час Орлов мост.  

Още по темата
Промените в закона улесняват строежа на ски комплекси на територии от горския фонд без промяна в предназначението на земите.  

Еколозите твърдят, че с приетия окончателно закон ще се увеличи значително изсечената и застроена площ в защитените територии и горите. Те призоваха президентът Росен Плевнелиев да наложи вето на закона. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още по темата: протестгориеколози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ винаги изпълняват поетите ангажименти, към големите спонсори на партията, инвестицията си струва.
186
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато има етнически сблъсъци , проповядване на омраза и хулигански прояви, арестуваните са значително по-малко от случаите, в които се засягат интересите на Цеко Минев-странно.
185
17
 
10
 
! Отговори
Българина преди 11 години
АБЕ ПЛАТЕНИ ЕКОЛОЗЧЕТА ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ПРОТИВ *** ДЕТО ИЗСЯКАХА ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВСЯКА ГОДИНА *** ИЗСИЧАТ 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГОРСКИ ПЛОЩИ ОТ ТЕЗИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА ПИСТИ И ЗАСТРОЯВАНЕ.АИДЕ ИЗЛЕЗТЕ СРЕЩУ *** С БРАДВИТЕ БЕ СТРАХЛИВЦИ.ДА АМА НЕ ВИ СТИСКА. ТАКА Е ПО-ЛЕСНО МИЩОЦИ НА ПАВЕТАТА.
184
3
 
17
 
! Отговори
МИНИСТЪР И ДЕПУТАТ преди 11 години
Единствената ми молба към хората е да не затварят Орлов мост. Да отидат пред парламента, пред Министерски съвет, където искат в София могат да протестират, призова ги премиерът.ЧЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ ТАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ????????ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ СА ПРАЗНИ,ТАМ НЯМА НИКОЙ!!!!!*** СЪС ***!!!!!!
183
0
 
7
 
! Отговори
z3n преди 11 години
Моля да се отбележи че не само еколози бяха вчера на Орлов мост, който беше блокиран за повече от час, информацията ви е неточна. ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ НЕВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ В МЕДИИТЕ!
182
1
 
5
 
! Отговори
gun преди 11 години
mrazq kukite
181
1
 
15
 
! Отговори
патриот преди 11 години
Трябва всички да излезем на Орлов мост, а не да драскаме по форумите.
180
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо палки и арестиСледват стадиони с телени оградиа после и Белене ама не АЕЦ а острова
179
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно подкрепям 489. Време е да най-накрая да вземете едно решение в полза на народа и най-накрая за изритате Витоша ски. Защото ми писна целият град да е заложник на Цеко.
178
1
 
23
 
! Отговори
Българин преди 11 години
......а когато *** три дена размахваха брадви из София и се заканваха, че ще изколят всички Българи, имаше само четирима арестувани !!!!Какво да говорим повече?
177
1
 
14
 
! Отговори
ооо преди 11 години
Нека арестуват, ние направо ще бесим, мамка им мутренска!
176
1
 
6
 
! Отговори
До 488 преди 11 години
М, да протестиращият на снимката няма нищо общо с твоите идоли нали- дебеловратите мутри и чалгамутреси- идоли на сегашното време и на тиквата. Щом не влизаш нв този стереотип значи си или клошар или червен старц/бабичка, така ли Тиквопоклоннико?
175
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н премиер, не позволявайте на шепа *** да взимат града ни за заложник. Бъдете безкомпромисен!
174
24
 
7
 
! Отговори
В преди 11 години
Аз не знам на "Орлов мост" да има дървета?! Защо платените-пияни и дрогирани "природозащитници" протестират там?! Нека да отидат да протестират в горите...но те не знаят как изглеждат горите, а и не се знае дали след това ще могат да се приберат в уютните си градски жилища.Бог да ни е на помощ с такава продажна ***!Този закон трябва да стане реалност, за да не изчезнат и малкото останали Българи!
173
3
 
20
 
! Отговори
gost преди 11 години
Браво момчета и момичета! Лошото е че тиквата не се е стреснала- едно си говори по телевизията, съвсем друго се случва, и които го избраха ще кажата ето бб колко е добър, колко е разбран, а закона ще бъде приет, горите изсечени.
172
4
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ се стреснаха преди 11 години
Тиквун Велики даде заден по Нова ТВ, ще уволнява полицаи, ще си изпрати депутатите сред нараода за да се порадват лично на народната любов и ще върне закона !Тази вечер ние ще му благодарим отново на Орлов мост, НОВИЯТ СИМВОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !
171
2
 
9
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Ако имаше как и въздуха щяха да ни вземат и да ни го пускат на малки дози срещу заплащане с ежемесечна индексация.
170
0
 
14
 
! Отговори
Z преди 11 години
Според мен има много по-силни форми на протест. Теглети си парите от банката на Цеко Минев и агитирайте вашите роднини и познати също да го направят. Аз лично прехвърлих всичко което имах там и си закрих сметките.Знам, че повечето хора нямат много пари , но това няма значение, когато хиляди го направят ще боли много...
169
2
 
29
 
! Отговори
АА преди 11 години
Браво на ГЕРБ ! Все повече заприличвате на милиционерите по митингите от татова време.Щом при този незначителен митинг използвате сила ,а и щом вкарахте мотоциклетистите в действие да газят и с возилата да притискат протестиращите,значи съдбата ви е предрешена.Сега е ясна цялата ви същност . Колкото по често използвате сила,толкова по бързо хората ще излезнат на улиците.Довиждане другаре.
168
1
 
0
 
! Отговори
некои си преди 11 години
аз мога да кажа само това :) youtube/watch?v=wI_OpZiMdeU