Законът е лобистки - в полза на скиори и сноубордисти!

В Австрия еколози няма ли, пистите да не са ги правили по магистралите, пита Борисов
Обновена: 14 юни 2012 18:35 | 14 юни 2012 18:34, Екип на Dnes.bg
311

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
1
 
! Отговори
Спридон преди 11 години
Дрън-дрън! Загрижила се лисицата за кокошките!Нали парите влизат в джоба на Цеко Минев и в последствие в партийната касичка ..... гарван гарвану око не вади!
153
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко помоли протестиращите, най-учтиво (за сега) и с неговият специфичен умоляващ поглед - Единствената ми молба към хората е да не затварят Орлов мост. Да отидат пред парламента, пред Министерски съвет, където искат в София могат да протестират.За тези които не знаят чужди езици, ще преведа от банкянски на чист български език, какво е казал премиера. Дословоно преведено това означава следното - Вървете на майната си. Смисловият превод е: Внимавайте в картинката! Не ни създавайте допълнителни неудобства, и без това имаме достатъчно - криза, липса на пари, некомпетентни министри, вечно искащи господари, вечно искащи съпартиици - абе направо разкатава ни се фамилията. Протестирайте където щете. Кеф ви министерски съвет, кеф ви президентство, кеф ви паркове. Там викайте на воля, няма кой да ви чуе. Но да блокирате кръстовища и по този начин, заспалите, да питат какво става и да им светне - е това няма да стане! Днес, арестувани бяха дванайсет, утре ще бъдат 120, в другиден- 1200. Имаме политическата воля за това, но най-вече международната подкрепа. Ако не вярвате вижте ка се прави в Москва и най-вече в Ню Йорк. Нема лабаво. За това отивайте да протестирате къде искате - пред мин. съвет, президентство,в гората, на полето. Където щете. Абе с две думи - Вървете на майната си.
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе на тоя ,няма ли кой да му каже,че колкото повече дрънка,толкова по се излага...че ако тука беше като в Австрия,той и сие щяха да са в пандиза с дълги присъди
151
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От кога повтарям,че благодарение на Вожда, на полу-бога Бойко и компания, България влезе в нов строй- Клептокрация! Остава само да преименуват родината ни на - Бойкова Клептократска Република България!
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък как може изобщо да ни сравнява с Австрия?! Абе алооо... лудите! Ако бяхме дори малко като австрийците нямаше да сме последна дупка на кавала в Европа! Айде направи ни държавата като Австрия, ама нещо не можеш, нали... ***!
149
0
 
12
 
! Отговори
Пеци преди 11 години
Требва да си мноооо ***, да си чел само Винету и да не знаеш къде е Австрия, за да сравняваш нашите планинки с Алпите! Поне не е трудно вече - секи може да погледне на Гугъл Ърт за що в Австрия има толкова писти и ако в България построиме само 20% от тези в Австрия, на какво ще заприличат Рила, Пирин и Родопите, а за хълмчето Витоша хич и да не споменаваме!За първи път от десетки години тази зима софиянци не караха ски на Витоша заради сганта, която точи лиги да пълни гушата там! Срамота!
148
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ги разправя на *** и пульо тези глупости, че били за народа и скиорите тези поправки!!!! НЕ се наядоха от това правителство!! Не спират да ни заливат с нови и нови поправчици и решения, които са нагли и се гаврят с народа. Изобщо не чуват хората! Всеки път, когато има протест голяма част от БГ дори не разбира заради пълното медийно затъмнение!!!! СРАМОТА! Да не говорим как тези там в парламента са НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, а напълно игнорират НАРОДНОТО МНЕНИЕ, че и пращат полицайчета да бият!
147
0
 
8
 
! Отговори
Минет Цеков преди 11 години
А бре пичове, тук питанката е, нормално ли е да се пише закон за една фирма? Става дума само за Витоша ски! Некой чул ли е да спират лифтовете на Пампорово и Боровец, защото законът им пречи?Този закон даже не е заради Витоша, а заради заграбените от Юлен двойно повече терени на Банско. Сега държавата или требва да му отсече главата, или да промени закона.Това означава, че утре всеки платежоспособен, хванат в издънка, може да си плати за нов закон, за да не носи последствия от това!
146
0
 
6
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
БОКО,- ЗНАЧИ СЛУЖЕБНИ БОНУСИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ВИСШИТЕ СЪДИИ НЕ МОЖЕ..., А БОНУСИ ЗА ПЕТИМАТА МИЛИАРДЕРИ В БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ..., МОЖЕ..., А...?- ДОЧО БУЛГУРОВ НЕ Е ВЧЕРАШЕН... А-А-А, ***, ХА...!!!- ДОЛУ РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ И МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО...!!!
145
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
става дума за ски съоръжения, а не за хотели. А екоактивистите с нарисувани ръце са за затвора защото са наркомани!
144
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви скиори и сноубордисти ви бият по главите вас. Закона е лобистки и защитава интересите на печалбарите. В България я има я няма 50 - 100 000 привържаници на зимните спортове. Едав ли се прави за тях само. В днешно време се печелят пари като унищожаваш природа и хора - друг начин няма за съжаление.
143
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е гола сеч, ерозия съсипване на високопланински съобщества, а не санитарна за огрев.
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като чета коментарите и ми става ясно че не Бойко е проблема... *** народ слаба държава.. това важи с пълна сила. колко дървета годишно се изсичат за отопление? и колко дървета ще се изсекат сега ЕДНОКРАТНО за писти?
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хижа Птерохан е собственост на Искра Фидосова.
140
0
 
5
 
! Отговори
възмутената преди 11 години
Не е само ЦЕКО МИНЕВ, АМИ ПАМПОРОВО КОЯ ГО ВЛАДЕЕ?
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се подсетим, кой е начело на федерацията по ски, и какво направи с Банско.
138
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 11 години
"Цеко Минев е човекът на когото премиера дава дупе, и всички от ГЕРБ по команда"Алелуя братко по ясно няма как да го напишеш
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще е лобистки закона, просто съвсем случайно обслужва интересите на Цеко Минев.
136
0
 
4
 
! Отговори
Местен преди 11 години
Здравейте аз също съм любител на зимните спортове но също НЕ подкрепям това решение понеже е очевидно че се прави с цел монополистите по нашите курорти безнаказано да си увеличават съораженията, от което няма да спечели народа а хората които подкрепя това решение ... нека да удържавят съораженията и парите да отиват за държавата тогава ще се съглася че ще има полза а не да пълнят гърлата на и без това вече наялите се бандити, но това е ясно че няма да стане ... жал ми е мила моя горо
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеко Минев е човекът на когото премиера дава дупе, и всички от ГЕРБ по команда