Цветанов за протестите: Сред майките имаше и хора от кримиконтингента!

„Къде бяха протестиращите при презастрояването на "Слънчев бряг"
Обновена: 18 юни 2012 14:52 | 18 юни 2012 09:34,
760
Цветанов за протестите: Сред майките имаше и хора от кримиконтингента!
Цветан Цветанов коментира протестите на еколозите. Снимка: архив Impact Press Group

В добрите намерения на еколозите се включиха субекти, които нямат общо с философията, която се защитава.  Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов пред bTV по повод протестите срещу Закона за горите, които блокираха „Орлов мост“

По думите му сред „бременни майки и млади момичета” е имало лица, които са част от криминалния контингент на България.

„Нали не си представяте, че този, който показваше среден пръст, псуваше, това е човекът, който иска да защитава екологичните промени? Че този ще засади онзи цветя, които бяха погазени. Това нормално поведение ли е за един демократичен протест?”, попита Цветанов, визирайки мъжът, който прати в болница оператора на bTV Иван Филчев.

Вътрешният министър изтъкна, че колегите му в парламента са се постарали да направят много обществени дискусии по спорния закон, който бе върнат с вето на президента. Темата обаче не развълнувала гражданите до момента, в който не била записана като законов текст.

Още по темата
Цветанов отново използва редовното си връщане към близкото минало и попита къде са били протестиращите при презастрояването на Слънчев бряг, който е разполагал с 18 хил. легла преди 20 години, а днес били 320 хиляди.

Вицепремиерът обяви, че управляващите търсят диалог и гарантират чуваемост, за да се намери балансът, в тази посока било и наложеното президентско вето.

Той все пак изрази удовлетворение, че „днес има активно гражданско общество”, което в миналото не е съществувало: „Кой щеше да протестира срещу Георги Илиев? Кой щеше да протестира за случващото се в Слънчев бряг? Нали Иван Костов го разпродаде”, попита риторично Цветанов.

Той заяви, че днес всичко е прозрачно, а работата на управляващите е да търсят диалог с протестиращите, но и да осигуряват нормалното придвижване на хората в центъра на София в пиковите часове.

Цветанов допълни и че премиерът е бил много ясен вчераq като казал, че преди да се гласуват промени във върнатия от президента закон, иска да бъде постигнат пълен консенсус между двете групи протестиращи.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


760
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
466
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов явно е видял я роднини,я приятели...
465
16
 
4
 
! Отговори
Vini преди 11 години
много *** в този форум Бебебее.
464
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едното няма нищо общо с другото бе Цветанооов...!!! Какво се правят на ощипани девойки всичките, все едно са паднали от Марс, с тея недоносени изказвания.
463
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Офффф, с тези сравнения направо стават смешни. "Къде бяха като еди какво си ...." ми звучи като "Добре защо него го харесваш, а мен не?" Какво да му отговориш на такъв?
462
3
 
25
 
! Отговори
шумата преди 11 години
Лелееее, не издържам... Боклуууук, долу !
461
3
 
18
 
! Отговори
123 преди 11 години
Така беше, припозна майка си в тълпата ..
460
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами от всяко дърво *** не става, от *** и *** човек - министър пък съвсем не става, колкото и да се пъне и да се прави на такъв, като махленска клюкарка е
459
3
 
21
 
! Отговори
кобрата преди 11 години
Не е ли психопат, гледай му само гадния сурат
458
1
 
19
 
! Отговори
igiveafuck преди 11 години
снимката КЪРТИИИИИИИИИИИИ :D императорът от Star wars
457
6
 
0
 
! Отговори
до 642 преди 11 години
От политически, прокурорски и съдийски чадъри, не му давате да диша. Нали всичко това е ваше. Иначе можеш да се върнеш още по назад във времето щом си рекъл, при другарите за проекта Белене , ама не АЕЦ , нали се сещаш другарю
456
3
 
20
 
! Отговори
igiveafuck преди 11 години
абсолютно,как пък веднъж не ви хвана срам да обиждате протестиращите,се едно не знаем и как се "появяват" агресивните протестиращи 4е да има кого да посочат после медиите,как пък веднъж не каза някой "ама те имат право"-ей така от срам бе.цветанов..всичко се връща,нещата сами ще се погрижат за себе си.не се отказвайте хора-не е полесно да седиш на дивана и да гледаш новините-НЕ,НЕ Е.
455
3
 
16
 
! Отговори
който и да е преди 11 години
*** подла и нагла кука, скрий се, че ми плашиш децата!!! Гад *** !!! Психопат и ***, най-страшната комбинация...
454
2
 
12
 
! Отговори
ГАРАНТИРАТ ПОДСЛУШВА преди 11 години
Вицепремиерът обяви, че управляващите търсят диалог и гарантират чуваемост, ..........СЪС СИГУРНОСТ ГАРАНТИРАТ ЧУВАЕМОСТ И СЛУШАЕМОСТ И ПОДСЛУШВАЕМОСТ, АМА СЪС СИГУРНОСТ, ЗА ТВА ВНИМАВАЙТЕ КВИ ГИ ПИШЕТЕ, ДА НЕ ВИ ВЛЕЗНАТ С КАСАТА НА ВРАТАТА И ДА ВИ ПРОСНАТ ПО ОЧИ НА ЗЕМЯТА, ПЪК ПОСЛЕ - ГРЕШКА, АМА ГРЕШКАТА МАЙ ВЕРНА :))
453
1
 
20
 
! Отговори
Фотограф преди 11 години
Снимката обаче цепи мрака!!!
452
2
 
8
 
! Отговори
д0 639 преди 11 години
Добре че, не ме върна да питам Жельо Желев защо амнистира убиици и изнасилвачи. Щом Цвъки смята , че са от крими контингента, да намери доказателства и в затвора, иначе останалото звучи като клевета. Утре и за теб ще каже, че си от кримиконтингента.
451
1
 
20
 
! Отговори
nana преди 11 години
Защо имам чувството ч като се зададат протести, на Бойко и Цветанов все крими контингенти им се виждат по площадите.Все някой друг им пречи. ,особено когато не са в състояние да реЛИЗИРАТ МРЪСНИТЕ СИ ЛОБИСТКИ проекти.Така ли не разбраха че в България има и гражданско общество което има право да протестира, въпреки че до сега не съм чула някой от Управляващата двойка да е чул протестите им.
450
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоянеее, Стоянееее.... Бегай, бегаааай
449
7
 
3
 
! Отговори
до 630 преди 11 години
Питай Гоце и Марин. Единия назначи съдиите а другия освободи престъпниците!
448
0
 
7
 
! Отговори
:)) преди 11 години
2 3 Отговори Анонимен преди 15 минути Вицепремиерът обяви, че управляващите търсят диалог! И как точно го търсятКАК - С ПАЛКИТЕ ПО КИТАРАТА - КАК :))
447
0
 
9
 
! Отговори
????? преди 11 години
Вижте му физиономията само.УБАВЕЦ.