Никой няма право да удря дете!

Фандъкова настоя за санкции след конфликта в „Асен Златаров“
Обновена: 8 юли 2012 17:57 | 8 юли 2012 12:58, Елка Василева
301
Никой няма право да удря дете!
Йорданка Фандъкова. Снимка: архив, Булфото

Абсолютно недопустимо е, каквото и да е направило детето, никой няма право да удря дете. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по повод конфликта, възникнал вчера следобед в столичния дом за деца, лишени от родителски грижи „Асен Златаров“.

Станало е спречкване между охранител и 17-годишно момче от дома. Пред БНТ Фандъкова обясни, че след това охранителят  „е повикал СОТ, от мобилната група са дошли и са посегнали на дете, което е абсолютно недопустимо, каквото и да е направило детето, никой няма право да удря дете“.

„Веднага се беше намесила полицията, така че охранителите, които са имали поведение, което не е подходящо за охрана на дом, категорично настоях да бъдат освободени веднага и да бъде санкционирана охранителната фирма“, каза кметът на София.

Още по темата

Фанъдъкова лично е отишла на място в дома. Тя е изискала преглед на записите от видеокамерите, поставени в социалното заведение, и подробен доклад по случая.

Установено е, че охранителят е бил на работа, употребил алкохол.

При конфликта същият служител на фирма „А.С.О. Пирели” е натиснал паник бутон, при което на място пристига екип от охранители.

При инцидента младежът е бил удрян. Впоследствие момчето е откарано в „Пирогов“, прегледано е и е освободено същата вечер.

Възпитател от дома е подал сигнал за инцидента до Второ Районното полицейско управление и „А.С.О. Пирели”.

Преди десетина дни се установи, че в същия дом „Асен Златаров“ има деца, болни от СПИН.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Личи си, че тук пишат много хора, които са възпитавани с бой. По злобата.
241
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен баща ми като ми плеснеше 1 шамар на времето, седях и мълчах тъпо, мислех какво съм сгрешил. Стана човек от мене. Но младите след мене - наркомани, алкохолици, ***, карат на тати BWM-то или правят секс с още по- *** и меркантилни тинейджърки, с които 1 нормална дума не мога да си кажа, без да ме нервират. 10000 години с бой се е възпитавало, за вас сега е неморално. Вие нормални ли сте?
240
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 11 години
Тя даскалицата Фандъкова да си реши проблема с бездомните кучета дето нахапаха и изядоха толкова хора, също и концесията със "Софийска вода", пък после да се прави на много загрижена и да ми определя кой какви права няма!
239
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като са подули от бой хлапака! Едва ли са го научили на Морал. По скоро са го научили как се отмъщава за Обида!
238
2
 
14
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Ето защо растат такива нагли, агресивни и невъзпитани деца. Отвсякъде им набиват в главите, че никой няма право да ги удря, да ги мъмри и въобще да им търси отговорност за каквото й да е. Затова си отглеждаме крадци, побойници, изнасилвачи и убийци, които на 15 години вече знаят как да разфасоват труп... Писна ми от тая псевдодемокрация, къде са онези времена, при които имаше ред и правила, и най-важното МОРАЛ...
237
4
 
8
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
"....каквото и да е направило детето, никой няма право да удря дете"!?!?Ти нормална ли си, ***, крадлива? И за вас така си мислите - "каквото и да сме направили, никой няма право да ни съди".
236
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днешните деца само бой ще ги оправи и това е!!! Сами си търсят бухалката в главата!
235
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Популистко изказване - има прокуратура, МВР, Фандъкова няма работа да коментира някакво сбиване, очевидно опитва да печели точки. А по темата - на 17 г. дете?????
234
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Обърнете внимание - ПРЕДИ да бъдат видяни записите, ПРЕДИ да се проведе разследване, тая *** *** решава ПО ПРЕЗУМПЦИЯ, че *** е невинен, а човекът е виновен !!!Призовавам охранителят - ако той е бил нападнатият и видеозаписите го докажат - ДА СЪДИ ТАЯ *** *** !!!
233
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 11 години
284 - само дето ония деца са някакви си българчета .
232
5
 
20
 
! Отговори
аф преди 11 години
КАК НЯМА ДА УДРЯ ?ТЕ СЕГАШНИТЕ ИЗВЕРГИ И НОЖОВЕ И ПИСТОЛЕТИ НОСЯТ ФАНДЪКА ДА МЪЛЧИ НЕЙНАТА СЕМКА КРАДЛИВА И ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО ЕВРОПЕЙКА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ТУРСКА ФАМИЛИЯ НОСИ А ЩЕ ДАВА МНЕНИЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ .САМО *** ВЪВ ВЛАСТТА ИЗВЕРГИ.ЩЕ КАЗВАШ ТИ КОЙ Е ДЕТЕ И КОЙ Е ПРЕСТЪПНИК ТВОЙО *** ДОЛНО.ДЕТЕ ДА НО ДЕТЕ ПРЕСТЪПНИК ВИНАГИ ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТА КЪДЕ Е МОРАЛА *** ФАНДЪК С ТУРСКА ФАМИЛИЯ?
231
12
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Много куражлия си бе, жалък охранител .Я вместо да му откъснеш езика , направи нещо по полезно. Като чуеш или видиш скандал с *** , еместо да ни се ежиш,отиди и се намеси.Ако не избягащ първи ,разбира се.Аман от ежовци кото теб. се ежиш , отиди и се намеси.Лаладжийче.
230
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая дзвиска що още не си е подала оставката ? Досега поне 5 пъти трябваше да бяга на село и да хваща мотиката ...
229
1
 
1
 
! Отговори
al-kaida преди 11 години
A nemoje li da qdete na fandakova p&a za frenska vecherq vsichkite kak taka shte biqt maloleten tezi p&di a pak toq ohranitel i podkreplenie si e tarsil a ako napadnat nekoi teoristi sgradata shte se okaje che ne e bil tam prez tova vreme zatova li mo plashtat gquri takiva da go duhate pod voda dane vdiga pepel che e mnogo mrasen!!
228
6
 
30
 
! Отговори
охранител преди 11 години
На такова *** му откъсвам езика ,втори път да се научи на етика.а фъндъкова сигурно не си е плескала децата.Не стига че ги издържат от нашите данъци ***, и ще се зверят за благодарност.
227
5
 
23
 
! Отговори
хрян преди 11 години
Фъндъкова нема си вдигнеш рейтинга с такива изказвания..............стига хвърляхте прах в очите на хората ...НАРОДА СЕ ОСЪЗНА !!!
226
4
 
18
 
! Отговори
marin преди 11 години
А кметицата на Пловдив-южен може да удря деца по спирките и да се прави после на улава!
225
1
 
6
 
! Отговори
до 271 Киро преди 11 години
Да ама тези деца не бяха цингета,а българчета.
224
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На ГЕРБ т'ва им беше последния мандат. Не, че има друг за кой да се гласува. С това политическо безхаберие най-много да си навлечем чужда "юрисдикция".
223
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
От ГЕРБ бият българите независимо дали протестират на площадите,по магистралите или пред джамиите,това е най продажното правителство което сме имали досега.Само Волен,Джамбазки,Расате.Както казваше навремето Джорд Ганчев,,Не ме гледай тъпо българино,, отворвте си най накрая очите и ушите и спрете *** и мутренският терор.