Атаката не е срещу туризма ни, обявиха хотелиери

Израелските туристи са застрашени навсякъде по света
Обновена: 19 юли 2012 12:47 | 19 юли 2012 11:52,
9
Атаката не е срещу туризма ни, обявиха хотелиери
Хотелиерите са готови да настанят блокираните туристи. Снимка: Булфото

Терористичният атентат на летището в Бургас не би трябвало да се отрази на посещенията на израелски туристи у нас, заяви председателят на “Съюза на собствениците – Слънчев бряг“ Елена Иванова.

Още по темата

По нейни думи риск за тях съществува навсякъде по света, тъй като нито една държава не е застрахована от подобни атаки. Според Иванова България досега е била “спокоен оазис за израелските туристи“.

Всичко показва, че този акт не е насочен срещу туризма ни, а конкретно срещу израелските граждани, които по принцип са застрашени във всяка точка на света, обяснява председателят на сдружението.

Иванова обобщи, че тази година резервациите на израелски туристи са с 10 на сто повече в сравнение с миналогодишните.

От съюза, в който членуват 90 хотелиери, обявиха че веднага след инцидента са заявили готовност да настанят безплатно в техни бази и да осигурят необходимите условия на чуждите туристи, блокирани след взрива на летището в Бургас.

"Искрено се надявам кървавият атентат от летището в Бургас да не се отрази на записванията догодина“, каза Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
kireza преди 11 години
МОЖЕ ДА НЕ Е,А МОЖЕ И ДА Е........ПОПИТАЙТЕ ТУРСКИТЕ ХОТЕЛИЕРИ,СЛЕД КАТО ЕРДОГАН КРЕЩЯ В ООН,ЕВРЕИТЕ ПОЧНАХА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ!!!И НЕ ГОВОРЕТЕ ЧЕ ИДВАТ САМО ЗА ХАЗАРТА!!!В ТУРЦИЯ НЯМА ХАЗАРТ НО ХОТЕЛИТЕ ИМ ЗАГУБИХА МИЛИАРДИ!!!А МОЖЕ И ДА СА САЩ???ТЕ КУЛИТЕ СИ СРИНАХА ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ВОЙНА С АРАБИТЕ,ТА КАКВО СА 40-на ЕВРЕИ???
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАЛО ХОТЕЛИЕРЕТЕ АКО ВИДИТЕ ВЕЧЕ ТУРИСТИ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ЕЛАТЕ ДА МИ СЕ ПОХВАЛИТЕ. ОСОБЕНО ПЪК НА ЕВРЕИТЕ ХАЗАРТАЖИИ НЯМА ДА ИМ ВИДИТЕ ОЧИТЕ НИКОГА.
3
2
 
6
 
! Отговори
Pff преди 11 години
Можеше да стане и при сегашния физкултурник и при миналата запалка и при всеки един нещастен некадърник за последните 24 години, както и при всеки следващ, докато лумпенизацията управлява държавата...
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Риск за евреите - туристи съществува навсякъде, но пострадаха тук, в България. Разграден двор сме, нашият физкултурник може само да харчи пари за СРС-та без никакъв резултат...
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да бее, няма начин да не се отрази .. сега всеки ще иска да дойде в България и да бъде посрещнат на летището от камикадзе

Спонсорирани публикации