Американец помагал на атентатора от Бургас?

Мъжът с фамилия Джебсън се опитал да наеме кола у нас
Обновена: 21 юли 2012 17:37 | 21 юли 2012 17:37,
255
Американец помагал на атентатора от Бургас?
Снимка: www.nrg.co.il

Американски гражданин с фамилия Джебсън е съучастникът на атентатора от бургаското летище. Това твърди bTV, като се позова на свои медийни източници в Израел.

CNN също съобщава, цитирайки българския вътрешен министър, че разследващите търсят американска връзка в престъплението, при което бяха убити шест души.

Израелски медии разпространиха фоторобот, за който се предполага, че е на помагача. В момента снимката обикаля хотелите в района, за да бъде евентуално разпознат.

Предполага се, че той е човекът, опитал да вземе под наем автомобил, с който да стигне до аерогарата. Въпросното лице било доста по-ниско от 180 см – височината, която се твърди, че притежава самият атентатор.

Още по темата

Атентатът е извършен с 3 килограма тротил, съобщи в петък вътрешният министър Цветан Цветанов. Досега се говореше за едно взривно устройство. Според експерти обаче е вероятно под багажното отделение да е имало още едно, освен поставеното в раницата на атентатора, тъй като повечето от пострадалите имат наранявания по краката.

Агентите на „Мосад”, които бяха на мястото на инцидента, вече са напуснали страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
14
 
! Отговори
Ъц... преди 11 години
Маниполация и скрити цели и намерения на поредната "постановка" на ЦРУ!Живота на обикновенния човек е без значение.В крайна сметка мотото на кукловодите е "Целта оправдава средствата."
116
0
 
7
 
! Отговори
азз до камелията... преди 11 години
разбира се че има кой да им вярва!сега убеждават останалата част от хората,и те да повярват!и накраяя всички да искат нападение,унищожение на предполагаемите испълнители...раник,що мълчиш?
115
1
 
15
 
! Отговори
Камелия преди 11 години
Долни гнусни лъжи, какво целят само не разбирам. Някой вярва ли на тези манипулации кажете ми хора ???
114
0
 
8
 
! Отговори
Премерен взрив преди 11 години
Оббама обеща да помага на евреите. Взрива е докаран от Израел най-вероятно. Заряда е предимно запалителен, за да стане кьорфишек.
113
0
 
7
 
! Отговори
тони преди 11 години
какво ще извлече власта която ни управлява в момента и за в бъдеще от тоя атентат това е интересно?
112
0
 
1
 
! Отговори
азз до рани.. преди 11 години
ти да си взривявал тротил?
111
0
 
23
 
! Отговори
Раник56 преди 11 години
Три килограма експлозив ... нека да направят следствен експеримент с такова количество и после .... журналистите да пишат статии . От автобуса - нямаше да остане и ламаринка ,ако бяха 3-ри кг.......В радиус от 12 метра нямаше да има жив човек . Вероятния взрив е около 0.5 кг .
110
2
 
28
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Ами щом е американец, по логиката на Израел, целия свят трябва да нападне САЩ и да я унищожи
109
0
 
6
 
! Отговори
Калиопа преди 11 години
Е щом е "бес" ок!
108
6
 
4
 
! Отговори
тони преди 11 години
Тъжното и отвратителното е, че рефлектира върху всички нас. Представете си, че прибирайки се от работа и чакайки на гара, спирка, летище и т.н до Вас се приближава или стои напрегнато лице с раница на гърба.Какво бихте си помислили след този акт?! ас нищо ти стой у вас никъде не излизай те и бес теб ще се разберат.
107
3
 
3
 
! Отговори
Калиопа преди 11 години
Тъжното и отвратителното е, че рефлектира върху всички нас. Представете си, че прибирайки се от работа и чакайки на гара, спирка, летище и т.н до Вас се приближава или стои напрегнато лице с раница на гърба.Какво бихте си помислили след този акт?!
106
4
 
1
 
! Отговори
обективен преди 11 години
до 141Чети бе ***- ДЕ съм споменал глупавата раша относно атентата. Излиза вярно, че "крадеца вика, дръжтеее крадеца". Вие твърдите НЕОСНОВАТЕЛНИ и *** "строго секретни" "следи", обвиняващи Америка. Срам ви било бе РИБОЦИ, но пък надали схващате какво е СРАМ...
105
0
 
14
 
! Отговори
тони преди 11 години
Аамерикански гражданин с фамилия Джебсън е съучастникът на атентатора от бургаското летище. Това твърди bTV, като се позова на свои медийни източници в Израел. От кога бтв стана такъв авторитетен источник на който може да се вярва да же да се позовава на израел за който знаем какви му са интересите същотото важи и за нащо българско исказване така че баламосват народа по добре нищо да не бяха казвали.
104
0
 
12
 
! Отговори
Калиопа преди 11 години
Знаят...нищо не знаят.Нашите *** управници, каквото им кажат САЩ,Израел, Иран, Ирак и т.н с такова изявление излизат.
103
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ко стана уе най-великите форумни "СПЕСИАЛИСТИ". Като ви рекох да ми дъвчете локума се опъвахте. А са го мляскайте.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щом му знаят фамилията значи вече знаят и откъде е влязъл в България
101
1
 
5
 
! Отговори
Калиопа преди 11 години
"Базата на Джихад"!!!Изгнили, скапани ислямисти и извратени фесове.И заплашват занапред!М...а им да е*a скапана!Да се махат от България начело с Ахмед Доган!dnes.dir.bg/news.php?id=11615532
100
10
 
3
 
! Отговори
обективен преди 11 години
тука руските *** изобщо не се интересуват от ИНФОТО за ПОЕТАТА ВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТ относно атентата в Бургас. Докато превключат касетофоните медЕ Юн раШа, докато схванат новите директиви от масковские газетЪй, ще си карат на старата радио вълна. ха, ха, ха Абе Америка е "виновна"
99
0
 
10
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
Няма нужда да ни правят на маймуни ...
98
0
 
4
 
! Отговори
vvv преди 11 години
до 112ей заблудения кой ти каза че не се делят. Я си припомни, какво се казва дори и по филмите " китайския квартал, итакианския квартал , поерторикански; индийски; кубински;и т.н." май не си излизал никъде, щеше да знаеш,на всякъде се разграничават като нации, дори да са американски и каквито щеш там по паспорт.