След футбола Марешки се впуска и в политиката

Аптечният бос започвал нов проект, но няма да е към ГЕРБ
Обновена: 2 авг 2012 15:13 | 2 авг 2012 10:08,
224
След футбола Марешки се впуска и в политиката
Веселин Марешки се гласи за политиката. Снимка: Булфото

Аптечният бос и нов собственик на футболен клуб „Локомотив Пловдив“ започва нов политически проект. Пред БНР обаче той беше категоричен, че няма да се присъединява към ГЕРБ, а става въпрос за собствена формация.

В понеделник лично премиерът Бойко Борисов представи Марешки като новия собственик на пловдивския клуб. Аптечният бос се съгласил да поеме клуба след 5-минутен разговор с министър-председателя.

„Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта“, обяви Веселин Марешки.

Още по темата
Той отрече публикациите в медиите, че аптечният бос се готви да става здравен министър или кмет на Пловдив. 

„Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е лекарствоснабдяването и подобряването му, постигане на цени на лекарствата, които да са достъпни за всички и да има достатъчно медикаменти“, отсече Марешки, като подчерта, че винаги ще си остане варненец.

Той обяви, че неговата формация ще има за цел да се изработват такива закони, които да „подобрят лекарствоснабдяването, да доведат до това да има достатъчно лекарства в болницата, да не се налагат унизителни кампании за събиране на пари и те пак да стигат само до определени хора“.

„Като цяло правенето на закон, които да стимулират бизнеса сам да подпомага спортни клубове, здравни, културни и образователни учреждения“, добави той. 

Марешки в качеството си на управител на "Локомотив Пловдив" представи и вижданията си за развитието на отбора.

На местните избори Веселин Марешки изгуби битката за кметския стол във Варна, след като загуби от подкрепения от ГЕРБ Кирил Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
11
 
! Отговори
рицар на словото преди 11 години
Още една партия, гравитираща към ГЕРБ, се появява на небосклона. Много станаха заявките за бъдещи "патерици" на властта.
98
4
 
4
 
! Отговори
? преди 11 години
Пълзите по ръба на много деликатна и опасна тема. Трябва да знаете, че всичко си има цена и рано или късно ще си платите. Това бъдеще е много по-близко от колкото ви се струва. Всяка нападка от ваша страна ще получи многократно силен ответен отговор. Правете си национализъм и не се занимавайте с нас. Нашето търпение е изчерпано.
97
5
 
6
 
! Отговори
? преди 11 години
днес.бг защо нямате новина за хакването на сайта на атака от турците? малък цитат от това което са написали турцитеИграете си с огъня. С лъжи и клевети за ислямизация и турцизация няма да успеете да скриете факта, че малцинствата не изучават религия, майчин език, нямат училища и се чувстват потиснати. Притеснени сме от реалността на деислямизация и българизация. Няма да успеете да ни отклоните от истината.
96
1
 
17
 
! Отговори
:) преди 11 години
Всички видяхме как се редяха пред аптеките му на изборите да си приберат 100-200 лв на глас... Този на Фармацевт ли ви прилича ? поредния монополист облагодетелстван от лобистки закони преди години. Да не говорим , че той развива бизнеса си основно във Варна , а там нищо не минава без съгласието на ***. Малко историята прилича на проекта на Ковачки , на тях малко не им достигна да влязат , да видим Марешки колко пари за глас ще приготви...
95
1
 
4
 
! Отговори
ra6o преди 11 години
tozi na snimkata e palen selski tarikat s 6aren turski ancung uxae6t na pradnia i kiselo ..Da vi e 4estita novata bi4kia.
94
0
 
11
 
! Отговори
момент!! преди 11 години
тоя нали го разследваха за някакви далавери,и май щяха да го съдят-как става така ве?лично тиквун му се закани-и сега??ега ти правосъдието...
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американците харесват такива.
92
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв политик иска да става този? Да припомняме ли далаверите с неплатения ДДС и фиктивния износ на лекарства към Украйна, и така лекарствата са с по-ниски цени, а от печалбата от цените от лекарствата ще се плащат заплати на разни неизвестни мургавелковци-ритнитопковци, които взимат по 10-15 хиляди в евро. Дий, Българио, прегърни си новата мутра-политик.
91
0
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Поредния разбойник на "хоризонта". Къде ще се насочи? ...Естествено към футбола и Н.Събрание. Съответно изненади няама нито за дереджето на 1-то нито на другото....
90
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле майко мила! Пази Боже! Ха да се обзаложим, че този политически проект ще подкрепя Борисов:)))) Толкова са прозрачни всичките!:))) Вчера Бойко му свирна за Локото и този си строши краката да дава пари! Мафия брате! Голяма мафия в момента е България!
89
0
 
14
 
! Отговори
Аха преди 11 години
тоя като го гледам като че ли е току що слязъл от дървото
88
1
 
6
 
! Отговори
преминаващ преди 11 години
Идва времето да ни падне цената отвсякъде, стига сме се мислили за много скъпи и важни. Нека всеки може да ни купи за 1 пробита пара, докато не сме си разбрали цената и от къде идва материалното...Докато не разберем, че не сме клиенти в аптеката и при доктора така ще е! А защо не и по-зле?! Давай народе, нагълтай се с хапове! Не питай дали са за тебе и как се гълта! Гълтай, че омаян по-лесно се мачкаш!Бележка: Който притежава лекарствоснабдяването и аптеката е престъпник на закона!
87
0
 
6
 
! Отговори
koko преди 11 години
Може всеки месец да имам нужда от лекарства, ама да хрантутя и футбола чрез Марешки, нама да стане
86
0
 
17
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Този кожодер се окопава във властта за да запази откраднатото от болните. Останалото е *** герберска риторика! Страхът у Магарешки го изкара на стадиона в Пловдив! Тиквата го е сритал в дебелия аптекарски ***, и грозноватия мишок с лъскавата спортна кола сега се пъчи , вместо да се скрие от срам.
85
1
 
18
 
! Отговори
Любознателен преди 11 години
А Бойчето, в качеството си на какъв консултира собствеността на един отбор?
84
0
 
11
 
! Отговори
VARNA преди 11 години
Най-култовия дебат за всички времена - Киро VS Марешки октомври 2011 ! Потърсете го в гугъл и се посмейте от сърце ! Особено този при барека , ама и в БНТ беше класика !Приятно гледане :))
83
1
 
9
 
! Отговори
пенчо преди 11 години
ПОРЕДНИЯ СТАР И**ОД..............
82
9
 
8
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Което е вярно-вярно е.Аптеките Марешки са най-евтини и имат много клиенти.
81
1
 
17
 
! Отговори
мадафака преди 11 години
Вижте му хубаво физиономията на този!Генномодифициран Боко ще прави генномодифициран ГЕРБ!
80
1
 
12
 
! Отговори
Мутроландия преди 11 години
си има нова мутра. Познайте тоя, колко хора е пребил, докато постигне всичко сам.