След футбола Марешки се впуска и в политиката

Аптечният бос започвал нов проект, но няма да е към ГЕРБ
Обновена: 2 авг 2012 15:13 | 2 авг 2012 10:08,
224
След футбола Марешки се впуска и в политиката
Веселин Марешки се гласи за политиката. Снимка: Булфото

Аптечният бос и нов собственик на футболен клуб „Локомотив Пловдив“ започва нов политически проект. Пред БНР обаче той беше категоричен, че няма да се присъединява към ГЕРБ, а става въпрос за собствена формация.

В понеделник лично премиерът Бойко Борисов представи Марешки като новия собственик на пловдивския клуб. Аптечният бос се съгласил да поеме клуба след 5-минутен разговор с министър-председателя.

„Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта“, обяви Веселин Марешки.

Още по темата
Той отрече публикациите в медиите, че аптечният бос се готви да става здравен министър или кмет на Пловдив. 

„Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е лекарствоснабдяването и подобряването му, постигане на цени на лекарствата, които да са достъпни за всички и да има достатъчно медикаменти“, отсече Марешки, като подчерта, че винаги ще си остане варненец.

Той обяви, че неговата формация ще има за цел да се изработват такива закони, които да „подобрят лекарствоснабдяването, да доведат до това да има достатъчно лекарства в болницата, да не се налагат унизителни кампании за събиране на пари и те пак да стигат само до определени хора“.

„Като цяло правенето на закон, които да стимулират бизнеса сам да подпомага спортни клубове, здравни, културни и образователни учреждения“, добави той. 

Марешки в качеството си на управител на "Локомотив Пловдив" представи и вижданията си за развитието на отбора.

На местните избори Веселин Марешки изгуби битката за кметския стол във Варна, след като загуби от подкрепения от ГЕРБ Кирил Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не .Неговата политическа формация няма да има нищо общо с ГЕРБ,само ще му е солташ.к като Янето.
118
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъвто и да е тоя, каквото и да пишете за него няма никакво значение за мен при факта, че лекарствата в аптеките му са с най- ниски цени. За потребителите с ниски доходи това е от първостепенно значение, а останалото е злоба, завист и демагогия.
117
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОМНИТЕЛИ КАКВИ ОБЕЩАНИЯ ДАВАХА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ПЪДАРО ОТ МАДРИД СЕР-гея от русия и последният от банкя? Ако си спомнята добре ще е да си помислите дали ще гласувате на изборите догодина и за кого. Защото за мен специално няма такъв който да заслужава да управлява тази държава в която народа е докаран до най голямата мизерия и отчаяние. Ако пък мислите обратното продължавайте да си ги качвате и ще продължават да ви заробват със 20 годишни монополи.
116
2
 
6
 
! Отговори
Веско преди 11 години
Що *** плюйти ? Ей сига много лошо ши ви осъдя !
115
0
 
14
 
! Отговори
? преди 11 години
има една книга"Световната конспирация срещу здравето"и поставените въпроси от автора Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава? Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година? Защо се появяват нови болести? Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол?
114
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и мутрите започнаха да се роят
113
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Станах аптекарски бос, притежавам цял автопарк, като най- скъпата ми кола е на стойност 1 милион, къща върху пясъка на плажа на Кабакум, имам още яхта и частен самолет. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е контрабанда с лекарства и наркотици и постигане на цени на лекарствата, които да са достатъчни за да си купувам гласовете на изборите.
112
1
 
9
 
! Отговори
UFO преди 11 години
не знам колко са по евтини лекарствата му , ама знам ,4е по малките населени места хораата пътували с километри да си купят лекарствата ! Това не е съвременно лекарствоснабдяване. Вместо касата и министерството на Здравеограбването да стимулират аптекарите да отварят аптеки в малко населените и трудно достъпните места, нейните парите се точат от от такива господа на които аптеките и частните клиники им са само по големите градове...
111
0
 
17
 
! Отговори
Чартбрейкър преди 11 години
Какъв "хит"...тва да не "Мелодия на годината"?!
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта, обяви Веселин Марешки.....думи, думи, думи - не могат да ме впечатлят, наслушал съм се на лъжи иоткровенни глупости
109
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутрата говорила с Голямата мутра и решил ...
108
0
 
24
 
! Отговори
Йосифова преди 11 години
Смятайте за какъв човек иде реч в тази статия щом на кметските избори варненци предпочетоха да изберат един дългогодишен престъпник, крадец и мошеник пред този! Незнам дали ни затриха или ние във Варна ще се се затрием сами обаче. Бог да пази България!
107
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато в една държава вилнее корупцията кражбата анархията наглоста безочието и безнаказанноста такива като вашият министър и този от фотото могат да живеят като хора които никога не са имали черни петна в досиетата си. И за това което се случва през тези 22 години виновни са не тези които ги качвате на власт а вие които гласувате за тях и им позволявате да ви ограбват труда и живота на вас и вашите Деца. Защото ако в българия живееше народ тези които ги виждаме всеки ден да се пъчат по ТВ нямаше никой да ги познава. Щяха да си пасат кравите и овцете на село и всичко щеше да е мирно и кротко. Защото 22 години освен за селски тарикати за други не гласувате. Ако искате да живеете както до сега продължавайте да качвата на власт Червени Сини Бебмбени Гербави и ще живеете като хора от 4 тия свят. Защото тези от 3 тия свят са с по виск жизнен стандарт от вашият.
106
0
 
7
 
! Отговори
dedi преди 11 години
ефтини лекарства- когато тоя и донев и пъпката влезнат в затвора или се отстрелят, а и на дупетатката мъжлето
105
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От морето лъха на престъпност, взривове и тиня!
104
0
 
5
 
! Отговори
Meteriolog преди 11 години
Mnogo mu porasna rabotata na toia para6itist
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само "Търговец на Смърт" ни трябва във власта, тоя *** забогатял от смърта и здравето на хората няма място в управлението на държавата.Дори хората работещи за него не са доволни, има се за величие, неоценява труда на работниците си.Поредния жаден за власт *** на хоризонта.
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Читави хора не се врат у политиката.....
101
2
 
5
 
! Отговори
? преди 11 години
"Притеснени сме от реалността на деислямизация и българизация."притеснени са от деислямизацията на христианска страна???притеснени са от българизацията на България???това вече е преля чашата на наглостта
100
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С такава чутора Марешки си е заслужил правото да седи редом до Боко Тиквата и Цвъ Цвъ