Бях много добър ученик, похвали се Цветанов

Щерка му София будела всички сутрин в 6 часа
Обновена: 17 сеп 2012 14:50 | 17 сеп 2012 12:05,
99
Бях много добър ученик, похвали се Цветанов
Снимка: МВР

Бях много добър ученик, похвали се вътрешният министър Цветан Цветанов, който откри учебната година в 11 СОУ „Свети Пимен Зографски” в столичния квартал „Дианабад”. 

„Няма да кажа, че бях отличник, защото няма човек, който да не е казал, че е бил отличник. Бях един изпълнителен. Разбира се, като всяко едно дете, повече ме влечеше играта и гледахме повече да спортуваме или да се занимаваме с такива игри, които всъщност ни доставяха удоволствие“, обясни Цветанов пред журналисти.

Най-малката му дъщеря София днес празнува имен ден.

„Сутринта подарихме на малката София книжка с картинки по повод именния й ден. Тя е будилникът вкъщи. Ляга си вечер в 18.30-19 часа и става в 6 часа. Прекрасно се чувстваме. Сега отивам да взема съпругата и средната дъщеря, за да отидем да отбележим първия учебен ден“, сподели Цветанов.

След като Министерският съвет взе решение за изграждането на многофункционални спортни бази в училищата, в 11-о ОУ за следващата година Столичната община е предвидила 600 хиляди лева за капиталови разходи.

“Полагат се максимални усилия да се отговори на очакванията на родителите и на желанията на децата”, обясни Цветанов.

За началото й в двора на учебното заведение е направена интерактивна площадка, която ще помогне на децата да усвояват по-лесно основните правила за движение по пътищата. За всички първокласници и децата, които са в предучилищна възраст, от столичния КАТ бяха подготвили специални подаръци - светоотразителна жилетка и значка.

“Целта е децата да бъдат забелязани навреме от шофьорите”, обясни вътрешният министър и призова водачите да са още по-внимателни, защото от днес децата тръгват на училище.

Цветанов е бивш възпитаник на училището и за осми пореден път го посещава на първия учебен ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
еми..... то в спортното кой няма да е добър ученик ! Вие да не мислите че той е нещо повече от даскал по физическо !
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ 9 !!! ТИ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ! И С ЕДНО ПИЛЕ И ЕДИН АПАРТАМЕНТ СЕ ЖИВЕЕ ! ВАЖНОТО Е ДА СИ ЧОВЕК ! НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ Е ЖЕСТОКО !!!
19
1
 
19
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Тия ГЕРБерасти ще се изкарат накрая и богове.Тоз кадър на БИФ взе много да си верва,ама като падне от власт мутомилиционерската групировка ГЕРБ ако не го хранят в затвора ще умре от глад...толкава е умен и кадърен.
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не му личи !
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AKO E BIL TOLKOVA DOBAR KOLKOTO I MINISTAR PROSTO NQMAM DUMI MN SMQH AMA MNOGO
16
1
 
27
 
! Отговори
Мдааа преди 11 години
Този тотално разби мита за доброто българско образование. Сами си представете този ако е бил добър ученик, другите какви са били. Олигофренчета точещи лиги ли ?
15
1
 
18
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
'Той беше добър ученик.......най-добрия в класа '....обаче *** майката на училището ,което го изучи
14
1
 
29
 
! Отговори
Ъъъ, моля ?! преди 11 години
Добър ученик ли ?! Цветанов, ти който не можеш да съставиш изречение с повече от четири думи без грешка ... ти ли си бил отличник ?! Да ти имам учителите аз ...
13
1
 
21
 
! Отговори
ами преди 11 години
Добър ученик не означава добър министър г-н Цветанов!!!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да се беше похвалил, никой нямаше да ти повярва.
11
1
 
25
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
Всички виждаме колко добър ученик е бил...
10
1
 
27
 
! Отговори
ДАААА..... преди 11 години
Личи си че не си бил ОТЛИЧНИК...............
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме копие от бележник, иначе не вярваме:)
8
1
 
21
 
! Отговори
ахахах преди 11 години
компир
7
1
 
28
 
! Отговори
демократ преди 11 години
Разбира се, че е бил много добър ученик! Особено като служител на ДС, вижда се, че много добре е усвоил комунистическите ченгесарски номера..... Учителите му от БКП/ДС не са си губили времето с него
6
2
 
42
 
! Отговори
хит преди 11 години
Да са ти живи и здрави дечицата Цецо...и аз бях добър ученик,после добър полицай,после добър спасител в гражданска защита.....от онези дето не отговори на писмата им след като ги уволни,ваше високомерие......сега работя като охранител. Довечера съм отделил 8.50 лв за едно пиле на грил и една кола на Дерби...Смятам да отпразнуваме цялото семейство в ЕДИНИЯТ ни апартамент.Довечера че сънувам четирите надника ,които повереното ти министерство още ми дължи......пък наканете се елате ни на гости де!
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София.[1] През 1987 година Цветанов постъпва на работа в системата на МВР, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност.[2]. Цветанов работи в изчислителния център на Централно информационно организационно управление на ДС (Седмо главно управление на ДС)[3]. През 1992 г. завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.Навремето по университете не се влизаше така
4
1
 
39
 
! Отговори
И той като БоБо преди 11 години
Е, не може да е герберче и да не е умен, красив, честен и МНОГО СКРОМЕН :)
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно време за да си добър ученик или отличник трябвашe да си умен и да трудолюбив.Този не е НИТО ЕДНО от тези две неща.Така че ВСИЧКО Е ЯСНО.Да влезе убития!
2
1
 
39
 
! Отговори
По-добър преди 11 години
Абе колко добър е бил Цецо в училище НЕ Е важно ! Важното е , че са го приели да следва задочно БЕЗ приемен изпит ! Щото бил дете на Активни Борци против Фашизма и капитализма !!!Ееееееееееех .... Ей това значи да си " добър " ...