Бях много добър ученик, похвали се Цветанов

Щерка му София будела всички сутрин в 6 часа
Обновена: 17 сеп 2012 14:50 | 17 сеп 2012 12:05,
99
Бях много добър ученик, похвали се Цветанов
Снимка: МВР

Бях много добър ученик, похвали се вътрешният министър Цветан Цветанов, който откри учебната година в 11 СОУ „Свети Пимен Зографски” в столичния квартал „Дианабад”. 

„Няма да кажа, че бях отличник, защото няма човек, който да не е казал, че е бил отличник. Бях един изпълнителен. Разбира се, като всяко едно дете, повече ме влечеше играта и гледахме повече да спортуваме или да се занимаваме с такива игри, които всъщност ни доставяха удоволствие“, обясни Цветанов пред журналисти.

Най-малката му дъщеря София днес празнува имен ден.

„Сутринта подарихме на малката София книжка с картинки по повод именния й ден. Тя е будилникът вкъщи. Ляга си вечер в 18.30-19 часа и става в 6 часа. Прекрасно се чувстваме. Сега отивам да взема съпругата и средната дъщеря, за да отидем да отбележим първия учебен ден“, сподели Цветанов.

След като Министерският съвет взе решение за изграждането на многофункционални спортни бази в училищата, в 11-о ОУ за следващата година Столичната община е предвидила 600 хиляди лева за капиталови разходи.

“Полагат се максимални усилия да се отговори на очакванията на родителите и на желанията на децата”, обясни Цветанов.

За началото й в двора на учебното заведение е направена интерактивна площадка, която ще помогне на децата да усвояват по-лесно основните правила за движение по пътищата. За всички първокласници и децата, които са в предучилищна възраст, от столичния КАТ бяха подготвили специални подаръци - светоотразителна жилетка и значка.

“Целта е децата да бъдат забелязани навреме от шофьорите”, обясни вътрешният министър и призова водачите да са още по-внимателни, защото от днес децата тръгват на училище.

Цветанов е бивш възпитаник на училището и за осми пореден път го посещава на първия учебен ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ти личи.
40
1
 
34
 
! Отговори
набор преди 11 години
С г-н Цветанов сме набори,но аз наистина бях отличник,носех лента отличник на 24 май.Имам две висши образования,но не съм учил за физкултурник.Нямам 6 апартамента, а само един и 300 лева заем.Заплатата ми е около 700 лева.И днес първия учебен ден нямам пари да закупя помагалата и учебните консумативи на детето си! Всеки ден съм свидетел на назначения около мен в моята сфера на парашутисти от ГЕРБ. Няма да гласувам за Вас през 2013,защото ще съм напуснал страната със семейството си,г-н Цветанов!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то в училището за физкултурни учители не е трудно да си отличник
38
1
 
6
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
пххахахахаха
37
1
 
19
 
! Отговори
СЕРИАЛ преди 11 години
АЛ БЪНДИ В УЧИЛИЩЕН ДВОР! ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД НА "ЖЕНЕНИ С ДЕЦА" - супер интересно - не изпускайте мили сънародници!!!
36
2
 
17
 
! Отговори
ДО 44 преди 11 години
И това им разправям на пове4ето - и да се хабим и да не се хабим пак тая шайка ще лапнат кокала.....понеже Алеко добре го е описал: Бай *** прави избори ;) Не дойде ли ЕС комисия да наблюдава и да ги държи с 4атала на врата - нищо няма да се промени и още по-зле ще ставаме. Просто сме си такива - на бай *** трябва някой да му диша във врата и да му тегли по един шамар зад врата от време на време ина4е пусниш ли го под одъра тоъ е ве4е на одъра отгоре....жалко но факт!
35
2
 
18
 
! Отговори
даскала преди 11 години
Еееех, момченце, ако знаеш само, колко борчове ще ти оставим ние от ГЕРБ - ще има и за твойте дечица да плащат...
34
2
 
5
 
! Отговори
ДО 32 преди 11 години
Аз ще ти отговоря: тия дето не можеха и да 4етат.....едвам избутваха със някое скрито тенеке сирене или пита кашкавал...така им оправяха 2-ките на 3-ки и ги бутаха и теглеха.
33
2
 
22
 
! Отговори
д-р Горнооряховски преди 11 години
Цвъки Шенгена е отличник по апартаменти, това не можем да му го отречем! Иначе в училище е виждал шестица само на изпита по челна стойка. Цвъки, да не забравиш да почерпиш тъста и тъщата за първия учебен ден!
32
2
 
24
 
! Отговори
фантом преди 11 години
лицемер!
31
3
 
20
 
! Отговори
alan преди 11 години
умряла ***,която го хвалела
30
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
господин цвъки бил добър ученик ама къде в спортното където не се набляга на учението а на силовите дисциплини затова е толкова добър силовак в групата на герб.
29
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужас,отвратителен човек
28
1
 
18
 
! Отговори
Цецо Апартамента преди 11 години
Ривете, ама аз имам 6 апартамента, нали?! Скоро още два ще имам....ама шшшшт...тайна е за сега....да не 4уват другите.....то като стане аз сам ще се похваля пред вси4ки и ще кажа това да се знае от народа и да се впише някъде....да са знай.
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвинокио,Такъв си *** ,че ако ти бях баща щях да се откажа от тебе с държавен вестник!!!
26
1
 
26
 
! Отговори
добър ученик да бе преди 11 години
ооо да нали си учил задочно физкултура и повече от милиционер не можеш да бъдеш
25
12
 
4
 
! Отговори
Идеолог на ГЕРБ преди 11 години
Смея да твърдя,че съм един от идеолозите на ГЕРБ още от самото му създаване.Всички ме познавате,така както аз познавам всекиго от Вас.Толкова добре се познаваме,че просто няма накъде повече.Чао,че си имам работа.
24
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецоооооооу,Добрите ученици ставаха ,доктори,архитекти,адвокати и пилоти.Ти си станал един плешив даскал по физическо и колкото и да се пънеш и дрънкаш глупости ,ще си останеш такъв до края на живота .
23
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Плюхме Станишев ама си беше по - добре каквото ида ми обеснявате за милиони и глупости ! А тоя ЦЦ е нищо повече от даскал по физическо само учителите да не се засягат че има за какво !
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хи-хи. На тоя още ще му порастне носът. Какъв ученик е бил личи по това, че дори ВИФ е завършил задочно и то за даскал по физическо. :D