Ако България продължава да е същата, бягайте в чужбина!

13-годишният Георги, който взриви интернет с есето си, пред Dnes.bg
Обновена: 11 окт 2012 11:17 | 10 окт 2012 17:02, Екип на Dnes.bg
1061

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1061
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъжно е,когато децата ни се изправят да ни кажат истината в очите,а ние се правим,че не виждаме!
27
4
 
37
 
! Отговори
с. преди 11 години
Момчето от малък е научило истината за гадния бантустански *** и се е ориентирало много правилно!Най-голямата *** в Европа!Населена с малоумно овчедушно население търпящо безропотно всякакви гаври!Страна-членка на ЕС със средна заплата по-ниска от Китай и редица африкански държави водещи се Третият свят!Момче,бий си шута с 300 и никога не се връщай!
26
2
 
17
 
! Отговори
baihui преди 11 години
BG e edna mizerna balkanska dupka naselena ot tapoumni prostatsi i tsigani - bez badeshte i bez kakvato i da e nadejda za promiana
25
3
 
8
 
! Отговори
хе хе хе преди 11 години
много кандидати за чужбина, групичката във фейса и ще измолим от Боби чартърен полет за Франция и Германия при братята роми.Желанието за чужбина ще свърши след изборите, когато ще спрат да плащат за всяко постване :)))))))))))))))
24
8
 
2
 
! Отговори
as преди 11 години
До Strahil мен ме е раждала маиками ти като не знаеш коя ти е майката си е пвои проблем.за баща ти да не питам изобщо а.
23
6
 
26
 
! Отговори
kir4o преди 11 години
Бягайте деца ,докато сте млади.Това чувам всеки ден !
22
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И той ще бяга.Но няма да остане и да се бори.Няма да излезе на площада.Ще отиде на готово в създадения от други ред да се ползва от него.Ще стане германец.
21
1
 
11
 
! Отговори
do 28 преди 11 години
Sram me e ,4e vmesto decata ni da si igraqt detskite igri se nalaga da pi6at takiva eseta.Tova ne e glupost kakto ti go nari4a6.Tova e obvinenie kam nas,4e ni6to ne pravim za bade6teto na tezi deca.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До онбашията: Научи първо правописа, че сега издевателстваш върху клавиатурата!хуманисТ,пацифисТ,Ше!Пък това запетайки,главни букви в началото на изречението,точките,тиретата- въобще не ги бръснеш за слива!
19
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе те в Германия са опънали червеният килим и само теб чакат.... ще има да миеш чинии докато свят ти се завие. Нашата фирма търси програмисти и инженери на стартови заплати от 2500 лева, но няма кандидати.
18
4
 
14
 
! Отговори
do 17 преди 11 години
"Германия е силна заради немците." И там имат много проблеми. Главно заради турците и факта, че не се интегрират. Водят се специални дебати в бундестага как да занижат нивото на образованието, тъй като турчетата просто не вдяват.
17
2
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
предлагам да съберем пари, за да може да спасим един талант от България.
16
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъжна констатация , за съжаление - истинска !
15
7
 
6
 
! Отговори
До Strahil преди 11 години
Именно такива като теб Срахилчо най-вече трябва да слушкат. След като твоето мозъче не може да роди нищо продуктивно, би трябвало да слушкаш другите. Не е важно кой си, какъв си, на колко си години, а какво мислене имаш /дали е правилно или изкривено/.
14
5
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
няма страшно, ше му дойде акъла. аз на 13 бах хуманис-пацифис-еколог. бях и против смъртната присъда, и против яденето на месо. а я сега какво *** съм, фен на робството и правото на по-силния, а тия дето са на бившия ми акъл им се смея
13
11
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е Борисов да чуе истината?Ето до къде докара страната и хората.Как така едно дете прозря действителността от живота ,а народа мълчи!Как малко не го жегна да си каже"абе хора какво става в тази държава?"До кога ще търпим тези буклуци да ни управляват?След 10 години няма да остане читав човек в България.Имаме история ,велика,и управници които ще закрият държавата.Срам и позор!
12
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох като прочета нещо от платени станишки под която и да е новина и ми призлява. Ако някой не е живял последните 10 години в БГ и чете *** под статиите ще си помисли че тройната коалиция направо е раздавала милиони на който си поиска а сегашното правителство коли , беси и взривява. Срамота! Дано пак ви стъпи Доган на шията че да кротнете.А детето си личи че е гениално. Много зрели разсъждения.
11
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама за какво да бяхаме бе? Всички пред парламента и да си разчистим сметките с мошениците вътре. Ама щото българина е страхливец и предпочита да се скрие или избяга
10
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много впечатляващо. Ако човек се замисли /но повечето хора в БГ не могат да мислят/, едно 13-годишно дете е прозряло истината за живота у нас. И много поучително, защото възрастни хора, които би трябвало да са далеч по-прагматично мислещи, бръщолевят само глупости. Спорят за партии, за политици, а не осъзнават, че докато спорят живота си отива. И идва още по-лош, по-беден, по-мизерен, по-скапан.
9
3
 
81
 
! Отговори
турчин преди 11 години
В училище едните деца припадат от глад в час, а другите говорят по последни модели gsm.Това е отдавна.Не е от сега.Държавата е народа и.Ако се засели добър народ в *** ще го направи приказка.Германия е силна заради немците.Икономиката е силна, когато народът е умен, борбен и добър.