"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет

Ивелин Михайлов: Има заплахи срещу мен от управляващи
10 юни 2024 08:02, Елка Василева
256
"Величие": Никой не разбра, че съществуваме, кампанията - в интернет
Кадър: bTV

„В досегашните парламенти липсваше работа“, казаха пред bTV лидерите на партия „Величие“ Николай Марков и Ивелин Михайлов. Според паралелното преброяване партия „Величие“ влиза в 50-ото Народно събрание.

Още по темата
„Много сме далеч от законодателната власт като държава. Не сме сигурни дали ще се формира правителство. Крайните резултати не са излезли. Що се отнася до законодателство – България е парламентарна република. Приетите закони трябва да се изпълняват“, допълни Николай Марков.

Според него в момента парламентът се е превърнал в гумен печат.

„За начало – как се изпълняват законите? Ще осветлим процеса, по който се контролира изпълнението на законите. Най-лесно е да се правим на писатели на закони“, допълни Марков.

„Ние нямаме съмнение, че България трябва да е в ЕС и НАТО. Сключили сме договори със задължения. Трябва да видим кои „задължения“ ни се вменяват от нашите политици“, каза Ивелин Михайлов.

„Има заплахи. Аз не съм кандидат-депутат. Заплахите идват от управляващи в парламента и които контролират НСО и служби. В кампанията никой не разбра, че съществуваме. Правихме кампания в интернет“, допълни Михайлов от "Величие".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
1
 
3
 
! Отговори
Спокойно, преди 1 месец
въпрос на време е да разберем,че изобщо не сте съществували,както това стана със СДС,НФСБ,Атака,ВМРО и още други по-малки или по-големи,които се оттекоха в канала на историята!!!Сега е ред на вас,ИТН,Възраждане,ПП-ДБ,БСП-ДС и други такива еднодневки,като носни кърпички за еднократна употреба!!!По-лошото е продължаващото и ширещото се,прогресивно опростачаване на народа,след като близо 100 000 *** са гласували за вас-триумфът на посредствеността,част от масовката или представителната извадка!
236
1
 
3
 
! Отговори
Никой преди 1 месец
"никой не разбра, че съществуваме" - и така ще си остане. И никой няма и да разбере, че сте в народното събрание, а есента след новите избори никой няма и да се сети, че ви имало, защото вече ще сте се разотишли по другите партии.
235
3
 
3
 
! Отговори
Тъй де! преди 1 месец
Величието е с под 100 000, ама там всички сте дабъл вижън! От водка, наркотици и амфетамини ви се привиждат 200 000 гласа.
234
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Величествен търбух има самообявилият се полковник. И му сложил един кръст отгоре.
233
8
 
7
 
! Отговори
стоян преди 1 месец
Всички социологически агенции да се разпуснат.Да не споменеш партия която влезе в парламента е позор за соцологията.Иначе всички нормални и обикновени българи подкрепяме Марков и Ивелин.С вас сме.Смело напред.Разбутайте цялата корумпирана ***.
232
3
 
8
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Трябва всички Социолози,които пропуснаха200 хиляди избиратели да си изядът дипломите публично.Ако добавим и Възраждане картинката става критична.Следващите протести ще са с камъне и дърве няма да са много далеч във времето.
231
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До доживяхме и...а ти гледал ли изявите на ВИЛИКИЯ ИМ ВОЖД- ТОЙ ЖИВЕЕ В ИЗМИСЛЕН ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ- БИЛ ГЕНЕРАЛ МАЙОР- СИДЕРОВ НОМЕР ДВЕ- КО СТАНА С АТАКА...А С ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА
230
3
 
12
 
! Отговори
доживяхме и... преди 1 месец
...дисциплинарно уволнявани от НСО да оправят държавата. Най-после.
229
3
 
9
 
! Отговори
Изиор преди 1 месец
До Роки - като тинейджър съм слушал подобни идиoтиии от някви пияни Копейки пред блока, след като влезнах в университета и там задълбочено изучавахме нашите възрожденци, просто разбрах, че са толкова Огромни и над-държавни, че повечето хора нямат дори капацитета да се докоснат до тях камо ли разберат. Та Левски е имал план да освобождава самите руснаци от вapварската им изостанала държава, която според него е била по-зле от Османското иго. Туй то. Дет се вика, малкопишкови комплекси на Марков.
228
10
 
13
 
! Отговори
Роки преди 1 месец
Този *** - дебелия незабвано трябва да се разследа от прокуратурата. Вижте му клиповете по разни телевизии, как говори за Левсеки , за възрожденците ни, "чиито бащи били въшкари", че трябва да се отдели Варненската област към Русия и всякакви други извращения. Пожелавам му да умре до утре, тая дебела свинска ***!
227
6
 
11
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
Партията се финансира огт строителната фирма на нейния съпредседател чиито най-големи и щедри клиенти са руските разузнавателни слуежби.Понятна!!!
226
7
 
15
 
! Отговори
до трети преди 1 месец
в хпоследното си видео в ютюб другаря полковник съобщава че всеки който е за премахване на окупаторската съветска армия в България се знае поименно , знае се адреса му и се изготвят списъци на хора за избиване ,защото според него и сега сме във гражданска война.Няма ли ДАНС за този психопат препил с боярщик
225
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коцето се е запътил при Волен и Симеонов.Все чоп тарикати не способни да направят *** за зеле камо ли да стават за такъв.Коцето с отбора гъзоруки плямпалници едно дърво не са засадили но с амбиция да са начело на държавата.Когато Волен беше в играта Коцето загряваше по тъч линията.Сега той е в играта а Величие е поредния инженерингов проект.Използват нещо с което много българи навън се сблъскват -Високите данъци за да хранят Ордите несретници дошли за по-добър живот на запад.Величие също влиза.
224
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е чи, какво Величие Ве КоммунПлъх? След 1944г иззехте на Българските Селяни Земите и си ги натикахте в Колхозите - ТКЗС и сега къде ти е Българизма? На коя Земя? Може би на Цялата Земя! По Бъгарските земи в момента е закона Крепостничеството въведен от Йосиф Сталин от по времето на СССР! То по Черно Море веке няма Български Курорти, тоя взел да ми говори за Величие! То повече е България извън България ве Комун смотан, повече българска земя имаме извън България ве!
223
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЕГИ ОЧАКВАМЕ ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ГОЛ И ДА ЯХНЕ КОН- ТИЯ СА ПАЦИЕНТИ НА КАРЛУКОВО!
222
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъ къф генерал майор-изгонен,уволнен дисплинарноот НСО 2007г и днес вече е лицето на "ВЕЛИЧИЕ"- големи ВЕЛИЧЕСТВЕНИ Б О К Л У Ц И И ЗА КЪФ .УР СА НИ ТИЯ ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ!
221
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредните руски наколенки. Явно Копейкин се изтърка и сега ще има ново руско шоу.
220
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледал съм го господин генерал - майора в Тик Тока. Скоро всички ще разберем, че съществува. Как беше - преди интернета само вашите знаеха че си ***.
219
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възрожденците си въобразиха, че тези са им гепили електорат и - плюйте да ги плюем.)))))
218
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГНУСНИ МАРИОНЕТКИ!