Милионерът от Бобошево все още не си е потърсил парите

Кметът се надява късметлията да инвестира в региона
19 ное 2012 16:53,
68
Милионерът от Бобошево все още не си е потърсил парите
Снимка: Булфото

Късметлията, който спечели шестица от тотото, ще прибере четири пъти повече, отколкото е бюджетът на община Бобошево, където е пуснат печелившият фиш. Това каза за БТА кметът на общината Крум Маринов.

Маринов уточнява, че бюджетът за цяла година на общината е около 1 млн. лева. Той изрази надеждата, че тотомилионерът ще инвестира част от спечелената сума в общината. Дори да не е местен, а преминаващ, не трябва да забравя къде му е късметът, допълва кметът. Той пожела на човека да е жив и здрав и да ползва умно спечелените пари.

Още по темата
Цветана Пеянска работи от 29 години в тотопункта в Бобошево. Тя твърди, че за цялото това време не е имало такава печалба. Все още никой не бил дошъл при нея да си потърси парите.

Според нея късметлията може да е преминаващ през Бобошево човек, отправил се към Рилския манастир.

Двама души удариха джакпота от тотото - единият в Перник, другият в Бобошево. Късметлийският фиш от Бобошево е с четири обикновени комбинации и струва само 2,80 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Съветник преди 11 години
На печелившия честито, и един съвет по безопасност: в никакъв случай да не бърза с получаването на кинтите (естествено, да сподели с най-близкия си човек, и да спази 45 дневен срок) . Да помоли по възможност свой родител, който да се яви за получаването на парите. След като си получи обратно парите от родителя (преведени не по 1 а по няколко сметки - в БГ и навън !), в никакъв случай да не демонстрира благополучие ! И добре да запомни имената на хората от комисията на тотализатора !
56
0
 
7
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Тази жена, ако работи 29 години в тотото би трябвало да знае, че такива печалби няма как да си гърсят при нея.
55
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Той човека сега това прави, гледа как да си открие сметка в чужбина, чака малко да поутихне истерията и тогава ще действа! Да не е луд сега, когато всички го чакат, тогава да си вземе парите:)А на онзи долу, дето разправя, че гласят тотото, ще му кажа, че преди година спечелих малко повече от четворка;) Какво точно няма да кажа :)
54
1
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
То от 2 дни джипове с дебеловрати момчета от цяла България пътуват към Бобошево...
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе оставете човечеца бе
52
0
 
6
 
! Отговори
Има време преди 11 години
Той / Тя... все още не е изтрезнял ! ;)
51
3
 
6
 
! Отговори
До обикновен човек преди 11 години
....и пак има не разбрали защо не ги показват тотомилионерите .... толкова е просто и повтаряно 1000 пъти -ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ,та те не искат в 90 процента от случаите дори най-близките им роднини да знаят ,че са спечелили....!!!Всички от отговорните лица в тотализатора искат и се молят поне един от печелившите да се съгласи и излезе от анонимност ,та да мирне народа веднъж завинаги ,че НЯМА ФАЛШИФИКАЦИЯ !!!
50
3
 
0
 
! Отговори
92 преди 11 години
moje bi sme edinstvenata darjava s totopunktove otnosno milionerite kasmetlii ne vyarvam pomnite sigurno i kasmetliyata turist v lovech
49
4
 
9
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Е то въобще съществуват ли такива хора дето печелят джакпота :). По татово време милионерите ги снимаха и ги слагаха на един голям плакат, а сега дръжки. Откакто всичко е на компютър тотото е тотално манипулирано.
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой няма по си потърси печалбата. Тотото се "нагласява" от мои колеги програмисти, осъзнайте го най-после. Нямате шанс да спечелите повече от 4-ка, но загубите от пуснатите ви фишове ще са много повече. Имате повече шанс ако играете в казино или на борсата, но има ли смисъл да убеждавам някого, който играе от 20 години примерно...:)))
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това да не ти е Англия, бе кметче? А и дори да беше, да имахме висока сигурност за обикновените хора - някой *** миньор или *** ли ще чакаш да ти инвестира? Щото не ми казвай, че имате друг тип жители в Бобошево. Щеше да си купи ферари, яхта и хеликоптер, да си построи замък и след 5 години да е фалирал. Така прави българския селянин. "Инвестиция" ли? Майтап!!!
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чакал го да инвестира в Бобошево:)))) ХАХАХААко въобще съществува такъв спечелил, и ако не са го надушили вече мутрите и не го хване страха да си вземе парите, в деня, дето си ги получи, ще забегне я за ЮАР, я за Нова Зеландия барабар с всичките си близки. Трябва да е напълно луд, ако не го направи.
45
4
 
12
 
! Отговори
От народа преди 11 години
Късмета е на този, който си е спечелил дкакпота. От къде, накъде трябва да раздава и подарява. Те политиците цял живот ни ограбват, като църковни мишки. Аман. Тоя кмет, много нахален, даже и нагъл. Факта, че в тая държава е нито да е богат човек, нито беден е много страшно. Терминал 2 и едннопосочен билет, в бяла държава! Това е... за жалост...
44
2
 
21
 
! Отговори
none преди 11 години
Абе след като сме понеделник, как ще си ги потърси? Тотопунктовете не работят в понеделник! :)
43
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък колко нагъл от къде накъде човека ще си инвестира печалбата в това село !? да взима парите и да бяга в някоя бяла държава докато не са го самоубили.
42
1
 
3
 
! Отговори
умко преди 11 години
Бойко,обади се.Моля те.
41
4
 
12
 
! Отговори
кукловод преди 11 години
Сега очаквам /първо по босфор тв , разбира се / да се яви едно поставено лице , нарочено за тото-милионер и да дари 500 хил. за Перник . Бас хващам че "късметлията" ще е фен на герб и ще благодари на Боко и Цецко , макар да няма за какво ! Останалите мангизи, Боко ги е нагласил вече къде да отидат... До следващия тираж , уважаеми баламурници ... xaxaxaxaxa
40
2
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 11 години
До АнонименАха, да вземе да подпомогне и Африка, и останалите континенти, отде накъде ще си харчи честно спечеленитенпари. Що сте толкова завистливи бе????
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Перничанина ударил джакпота, да не се ослушва а да дари милионите за пострадалите и останали без дом от земетресението през май,защо бедните да събират пари и правят дарения за перничани а съгражданина им милионер да се спотайва!?
38
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си ги потърси.А сега ще ви дам малко жокери за голямата манипулация.Само в последния тираж се повтарят:числото 32 в 1-во и 2-ро теглене на 6/49,в 1-во теглене на 5/35,в 6/42.Числото 22-в 1-во и 2-ро теглене на 5/35.Числото 4-В 1-во и 2-ро теглене на 5/35 и в 6/42.В миналия тираж също се повтаряха по три числа и т.н.А сега напишете числата от 6 до 49 на листчета,сгънете ги,разбъркайте ги и изтеглете 6 числа.Вижте дали ще се повтарят.