Учителка хвърля оставка заради недоказана афера с ученик

Инспекторатът е започнал проверка, от училището отричат
Обновена: 11 дек 2012 14:40 | 11 дек 2012 13:06,
156
Учителка хвърля оставка заради недоказана афера с ученик
Снимка: архив Reuters

25-годишната учителка по рисуване от Благоевград Екатерина Москова подава оставка, след като вестник “Вяра“ публикува материал за нейна любовна афера с дванайсетокласник, разказва bTV.

Според регионалното издание всички в училището знаели за аферата между Екатерина и гимназиста Костадин Киричков. Младата дама отричала, но родители изпратили сигнал за забранената любов.

Публикацията разказва за интимни снимки на двамата в социални мрежи, лагери в Балчик и съчувствие на съученици. Пред вестника Москова категорично отрича да има отношения с 19-годишния младеж.

Оказва се всъщност, че за тайната връзка никой в училището не е чувал нищо.

„Тя си подава молба за напускане, директорът я освобождава на основание на нейната молба с изплащане на компенсация от рода на неизползвана отпуска,” каза заместник-директорът на 8 СОУ Христо Бисеров.

След публикацията обаче Костадин отказва да влезе в час, а класната му ръководителка Василка Филипова е много притеснена. Тя не знае за любовна афера и категорично отрече, че Косьо е ходил на море с учителката, защото по това време ученикът е бил в Полша.

Според класната Костадин е старателен и добър ученик, майка му се интересувала от образованието му, често идвала в училище или се обаждала по телефона.

Образователният инспекторат в Благоевград се е самосезирал и извършва проверка на публикацията.

„За момента вярното е , че в училището има учителка със съответното име и ученик със съответното име и оттам-нататък директорът беше категоричен, че другото което е в статията, не отговаря на истината,” коментира Ивайло Златанов от районната образователна инспекция в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
11
 
! Отговори
Между другото.... преди 11 години
...попаднах на интервю с мацката...така де-учителката.Страшно парче.Сигурен съм,че всички ученици й се точат и сега завиждат на пича,дето я е пълнел.Та сигурно и учителите му завиждат.
134
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или е много грозна и поради това загоряла, или емоционалната и възраст е 15-16 г.
133
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гошо ТъпотоОт ника ти личи,че те учела такава учителка,вместо в клас на баира...
132
4
 
8
 
! Отговори
ЕКС УЧЕНИК преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕ ЛЕГНАЛ БИЛ МЛАДЕЖЪТ С УЧИТЕЛКАТА СИ,ЧУДО ГОЛЯМО,ТО ПО МОЕ ВРЕМЕ ИМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ,ЛИЧНО СЪМ СЕ УВЕРИЛ В ТОВА ОТ ШУМЕН СЪМ,АКО ШУМЕЦИ ЧЕТАТАТ ТОЗИ САЙТ НЕКА ПОТВЪРДЯТ
131
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може изобщо да се коментират такива неща, какво ненормално се е случило, че двама млади хора са се харесали, колко директори се женят за секретарките си, като си учител нямаш ли право да се влюбиш в когото харесваш, в патриархално общество ли живееме, д***а и тъпата държава и изостаналия народ(не целия разбира се)!
130
1
 
9
 
! Отговори
Учител преди 11 години
Учителката, директорката и ученикът са елементарно ***. Ами заведете веднага дело за омаскаряване срещу вестника и си приберете тлъстото обезщетение, което ще ви присъди всеки нормален съд, па има и европейски съдилища...
129
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
майка му често идвала в училище и се обаждала....и това на ученик 12 клас!!! кой знае каква властна мама има :)) Те, момчетата на такива властни, контролиращи *** често се хващат с каки :) Да ги оставят на мира и двамата...той е пълнолетен, на 19г, разликата им не е толкова голяма. Какви са тези провинциални нрави...
128
1
 
31
 
! Отговори
Honorik преди 11 години
До 132:Ти имаш ли акъл,бе?!Ученикът е 12-ти клас,т.е. със сигурност е пълнолетен,а учителката е на 25 г.За каква педофилия говориш?!Научи първо значението на някои думи и после сядай да пишеш.Аз подкрепям младите.Родителите му не могат да решават кого да обича,особено на пълнолетно лице.
127
3
 
5
 
! Отговори
анонимен до 131 преди 11 години
Така е, но това е то комунизъмът! Хората са такива каквито им позволиш да са. Ако се насърчава демокрацията, хората, ще бъдат позитивни, ако се насърчаваш злоба, те ще бъдат злобни и ще осъждат подобни чисто човешки действия.
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много жълто станало у фестника ба !
125
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учителите и учителките са педофили, общоизвестен факт.
124
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В 12 клас изобразително изкуство не се учи.Учителката не му преподава.От етична гледна точка не трябва да имат връзка.А от човешка?Никъде няма указател в кого и кога да се влюбиш.Щом никой не е знаел на кого са попречили?Родители или неговите родители са написали донос.Е,явно не са били млади никога.Защо хората са така устроени.Каквото не ми харесва трябва да го разваля без да се интересувам от болката,която ще причиня.Не искам да съм такъв родител.Учител съм и не съм против любовта.Младост!!!
123
5
 
4
 
! Отговори
DASKAL PANDO преди 11 години
SEA INSPEKTORA SHTE OPNE DASKALICATA I SLU4AQT SHTE PRIKLYU4I....
122
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е къв е проблема и двамата са пълнолетни
121
2
 
7
 
! Отговори
баф мааму..... преди 11 години
И ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА ВЕСТНИКА НА ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ. ТО ИМАТ И ПАТРОНКИ ЗА ВЕСНИЧЕТО. ЯВНО ЧЕ СТЕ ВСИЧКИ СПИСВАЧИ ОТ ВЕСНИКО СА СА ИЛИ ЗА "Т Е П А Н Е или ***" де си изберат що по им е подхожда. боже,боже.
120
2
 
4
 
! Отговори
до 125 преди 11 години
Е сега вече ме убеди, НАЗДРАВЕ!
119
1
 
14
 
! Отговори
баф мааму..... преди 11 години
ей "ОРА" не сте хора. Какво общо има интимният живот на някои си с това което се случва после. ЧЕ ТОВА СА ЛИЧНИ НЕЩА И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПЛУ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИЛИ ПОЛУ ОБРАЗОВАНА СИСТЕМА. ЯВНО ИМА ДРУГ "НАШ" КАНДИДАТ ЗА МЯСТОТО. ВАЖНО Е ДА НЕ ПРАВЯТ ЛЮБОВ ВЪВ ЧАС! ВСЕКИ СИ Е ГОСПОДАР НА ОНАЯ СИ РАБОТА И СИ Е НЕГОВА САМО РАБОТА ,КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НЕЯ. " ЧЕ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА СЕКСА -СТАНЕТЕ *** ИЛИ ЛЕСБИЙКИ БЕ" А НЕ СЕ РАЗПОРЕЖДАТЕ. ТАТИ МИ КАЗА" СИНКО, ДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЕБО ,НЕ СИ ВАДИТИ ***!"
118
5
 
4
 
! Отговори
до 124 преди 11 години
Напротив, няма да им навредиш, всички тези семейства съм ги заздравил, защото жените в тях вече са задоволени, кротки и усмихнати. И режат салатка със замечтан поглед.
117
4
 
1
 
! Отговори
до 122 преди 11 години
До АнонименА това, че ще навредиш на семействата на които си спал с жените и дъщерите им ти ми го обясни с орелския си мозък
116
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми много елементарно ще ви го обясня, многоотворени граждани. Ако учителката изпитва двама ученици и двамата заслужават двойки, ще пише тройка на този, който я е*е, а не на този, който и е чужд. И изобщо, когато отгледате тийнейджъри, тогава давайте акъл, а не да се включвате някъде от общежитията предколедно. Или разни стари моми и ергени да дават воля на фантазиите си.