Учителка хвърля оставка заради недоказана афера с ученик

Инспекторатът е започнал проверка, от училището отричат
Обновена: 11 дек 2012 14:40 | 11 дек 2012 13:06,
156
Учителка хвърля оставка заради недоказана афера с ученик
Снимка: архив Reuters

25-годишната учителка по рисуване от Благоевград Екатерина Москова подава оставка, след като вестник “Вяра“ публикува материал за нейна любовна афера с дванайсетокласник, разказва bTV.

Според регионалното издание всички в училището знаели за аферата между Екатерина и гимназиста Костадин Киричков. Младата дама отричала, но родители изпратили сигнал за забранената любов.

Публикацията разказва за интимни снимки на двамата в социални мрежи, лагери в Балчик и съчувствие на съученици. Пред вестника Москова категорично отрича да има отношения с 19-годишния младеж.

Оказва се всъщност, че за тайната връзка никой в училището не е чувал нищо.

„Тя си подава молба за напускане, директорът я освобождава на основание на нейната молба с изплащане на компенсация от рода на неизползвана отпуска,” каза заместник-директорът на 8 СОУ Христо Бисеров.

След публикацията обаче Костадин отказва да влезе в час, а класната му ръководителка Василка Филипова е много притеснена. Тя не знае за любовна афера и категорично отрече, че Косьо е ходил на море с учителката, защото по това време ученикът е бил в Полша.

Според класната Костадин е старателен и добър ученик, майка му се интересувала от образованието му, често идвала в училище или се обаждала по телефона.

Образователният инспекторат в Благоевград се е самосезирал и извършва проверка на публикацията.

„За момента вярното е , че в училището има учителка със съответното име и ученик със съответното име и оттам-нататък директорът беше категоричен, че другото което е в статията, не отговаря на истината,” коментира Ивайло Златанов от районната образователна инспекция в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еии тука много хора които не са виждали секс от времето на Хан Аспарух се изказват.Разбираме че ви се иска ама сте токова криви, че никой не ще да го прави с вас.Не се притеснявайте, драскайте си спокойно, а ние нормалните хора ще подалжаваме да се обичаме и чукаме.За Ваше сведение в Република България има закони (знам че тази дума ви е трудна за разбиране) и тези закони казват, че след 14 годишна възраст можеш да се таковаш с който си искаш.А тук става дума за пълнолетни мъж и жена...
94
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки комплексар, който не е изкарвал и 3 в училище , но е успял да се възпроизведе, може да дойде в училище и да крещи , удря , уволнява и пише жалби.---------------------- Може. Но конкретният случай изобщо не е такъв.
93
3
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Що не съм и аз...ученик,в изгорялата гимназия на Кривунделово.Никой нямаше да ме...ограничава,ако се харесаме с младата учителка по география;без туй,само аз я...водех на баира Голия Тумбак,за да...опознава околноста,защото бе от Софето.
92
0
 
6
 
! Отговори
jan преди 11 години
Авторът да се самоубие, ако е невярна публикацията.Равнение по англоговорящитееее!
91
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Твърдо ДА на секса между 19г. момчета и 25г. каки. Така е било, така и ще бъде во веки, амин!
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в-к "Вяра" е издание на БСП/
89
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
Възможно е дванайстокласничките да скрият топките на физкултурника, даже това е по-вероятно отколкото дефлорирането, защото до 12 клас няма недефлорирани. А най- лесното нещо в БГ е да наплюеш, наклеветиш и очерниш учител. Всеки комплексар, който не е изкарвал и 3 в училище , но е успял да се възпроизведе, може да дойде в училище и да крещи , удря , уволнява и пише жалби. А услужливите чиновници да идват и да ровят в документацията, която е най-важна за тях самите само и да наказва нещастниците,
88
13
 
32
 
! Отговори
Баща преди 11 години
Ако сина ми прасне на 19г. някоя готина даскалица ще му дам 100лв. да се почерпи.
87
8
 
5
 
! Отговори
до 87 преди 11 години
Същия "нормален" човей който смята за нормално учителка да се напие като *** и да се излага пред учениците ,може би намира за нормално и това учителка да спи с ученик... Същия който спокойно гледа как детето му на тържеството танцува на *** чалга или който си мълчи когато учителка обрала банка преподава на детето му... Същия напълно "нормален" родител ,който смята ,че ако детето му пропуши в пети клас или иде в Токсикологията е направило нещо в реда на нещата...Ех , Българио...
86
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" Дайте тогава да разрешим на учителите по физическо да дефлорират дванайсетокласничките? "Дванайсетокласничките са на 18-19 годишна възраст. Могат да карат двутонова кола със 140 километра в час на магистралата, да притежават лично бойно оръжие и т.н.Кой с кого се дефлорира от кога е твоя работа? Да не искаш отчет да ти даваме?!Не е нужно да "разрешаваме" неща които са забранени само в твоята празна кратуна. Очевидно не си чел законите на Република България.
85
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, шопе, къде ще намериш НЕдефлорирана дванадесотокласничка, това си е оксиморон.
84
4
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Така де, ако са останали някои...
83
12
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Дайте тогава да разрешим на учителите по физическо да дефлорират дванайсетокласничките?
82
10
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Ами питай я нея защо е подала оставка, нали сама го е направила. Аз не знам кой нормален човек ще си даде детето в училище, в което учителките се е*ат с учениците, ама вие сте много отворени, сигурно и на това сте готови. Може би и ако и направят генг-бенг пак ще се възхищавате...
81
3
 
7
 
! Отговори
Бойковист преди 11 години
какво сте се закахърили всички с тия селски интриги ... спала или не ... какво значение има ... като се харесват младите ... да се налазват :)
80
0
 
6
 
! Отговори
78 Малък ли ? преди 11 години
Шопе, на 19г. какви неща правехме ее...
79
0
 
6
 
! Отговори
Ферди преди 11 години
До ферди: Въпросът след всичко това не е наистина ли ядете малки деца, а кой все още се съмнява в това?
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** раждат на 12, а до 19 г. вече имат по 3-4 деца и това се смята нормално, и не представлява журналистически интерес. Нискотиражки като в-к "Вяра" пускат лъжи, а услугливата БТВ ги дораздухва.
77
4
 
23
 
! Отговори
Бивша ученичка преди 11 години
Не мога да повярвам колко дребни хорица има по този свят. Тябваше половината ми учители да ги изхвърлят от гимназията по тая логика, защото си пиехме кафето след даскало и излизахме заедно понякога. Много ми бяха ценни тези приятелства, затова и ходех на училище, за разлика от много ученици. Какво лошо има в това, а тук говорим за пълнолетни хора. Все едно няма за какво друго да се пише - окрадоха ни и гащите вече, а ние гледаме в леглата на другите. Луда работа, като няма хляб, поне зрелища...
76
1
 
28
 
! Отговори
ферди преди 11 години
А сега нека всеки от вас си представи следното: Звъни се на вратата ви и там ви чака репортерка+оператор с включена камера. Тикват ви микрофон с въпроса: Как ще коментирате обвиненията срещу вас, че ядете малки деца? А във Фейсбук има ваши снимки как целувате малки бузки с почти гладен поглед? После интервюират лелка от входа ви, потърсена за коментар в качеството на комшийка: "Ами не знам, той изглеждаше нормален човек. Тука във входа влизаха веднъж едни деца...Не знам защо така е направил!"