Пернишки зъболекар изваял усмивката на Сталоун

Актьорът е много добър пациент и народен човек, увери д-р Павлов
22 дек 2012 15:31,
57
Пернишки зъболекар изваял усмивката на Сталоун
Силвестър Сталоун Снимка: архив, Reuters

Стоматологът д-р Валентин Павлов, изваял усмивката на легендарния холивудски актьор Силвестър Сталоун, е избран зa зъболекар на годината в Пернишка област. Той е удостоен с диплом и медал от Българския зъболекарски съюз (БЗС) като най-добър лекар по дентална медицина за 2012 г. в региона, съобщиха на БТА от организацията.

Двайсет и четири чисто нови зъба на Сталоун са направени от д-р Павлов и съпругата му д-р Венета Павлова.
Лечението било извършено в една от столичните клиники на пернишкото семейство и дълго време било пазено в тайна. По време на снимките на "Непобедимите 2" Стайд счупил зъб и се готвел да пътува за САЩ, за да го лекува. Известна наша диетоложка, която се грижела за храната на звездите, препоръчала на американския актьор денталната клиника на сем. Павлови.

"Когато съпругата ми се обади и каза, че Сталоун ще ни бъде пациент, аз го възприех като шега", разказа за БТА д-р Павлов. Шегата обаче се оказала истина и в късните часове на миналогодишна октомврийска вечер холивудската легенда се запознал с новите си зъболекари. Пернишките лекари професионално и акуратно решили проблема на звездата. Сталоун останал толкова доволен, че решил да подмени всичките си зъби.

Така д-р Валентин Павлов и д-р Венета Павлова подредили по 12 зъба отгоре и отдолу в устата на Рамбо. Сталоун е много добър пациент и народен човек, увери д-р Павлов. Слайд се снимал с всички от клиниката. Той толкова много харесал новите си зъби, че дори споделил как жена му ще му завижда и обещал да доведе и нея в клиниката на семейство Павлови.

Д-р Валентин и Венета Павлови имат две клиники в Перник, три в София и една мобилна, която достига и до най-отдалечените места в Пернишки регион. Наскоро в телевизионното предаване "Предай нататък" те подариха нова усмивка на 40-годишната Милена от Тутракан. Поели сме ангажимент да помогнем и на съпруга й, съобщи д-р Павлов.

Имаме много известни пациенти от различни браншове, отбелязва пернишкият зъболекар на 2012 г., но запазва имената им в тайна. Той обаче не скрива гордостта си, че в клиниките им безвъзмездно се лекуват 40 хора с увреждания. Ключът на успеха е в непрекъснатия и жив контакт с пациента, защото се създава своеобразна връзка, твърди стоматологът.

Повече от десет години денталното семейство поддържа денонощната стоматологична помощ в Перник. Д-р Павлов е член на Управителния съвет на Българския зъболекарски съюз, а съпругата му е председател на Асоциацията на денталните мениджъри. В клиниките на двамата зъболекари работят над 150 стоматолози, сестри и санитари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
maikati преди 11 години
Ne 4e poznavam mnogo mo6enici no toq e n1 v moqta klasaciq
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 3 зъба 4 бона ми иска един.Ще си турся друг мошенник
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я го знам доУкотор Павлов, едно време беше арматурист и на мен ми е привил зъбите с викел, но после стана зъбоУкър и изглУежда вече прави и зъбите на звезните с викелу.
48
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Гояма рекуама за Пеуник.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тва му се вика пеунишка реуклама
46
1
 
2
 
! Отговори
France преди 11 години
kolko ste prosti da pishete kakvo li ne , i nqkoi da vi vqrva na glupostite vi
45
1
 
5
 
! Отговори
do 47 s nik 11 преди 11 години
мили мой емигрирал сънароднико :) лоша реклама ни правиш в Англия :) сигурно и английският ти е като българския - 'несте' ?????? WTF :)))))) хахахахахааа
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това прилича на ударен с винкел.
43
3
 
3
 
! Отговори
11 преди 11 години
В БГ са били евтини,ми чук ми ти знаешли в Англия колко са за хоръта с Английски паспорти фрии.Ако щес и на gazy си сложи пак са без пари,поне си мълчете като несте се показвали от *** на вън.To towa we krepi za6toto ni6to neznaete,a koito znaqt ne stoqt w BG edin den.
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
breiiiiiii to v pernik zhiveeli i normalni hora bre ne samo prosti shopi mirisheshti na kumur i pot
41
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ето който не вярва: eo-dent/news.php?lang=bg#stallone, но това не е новина...по-скоро старина :)
40
1
 
29
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
."останал толкова доволен, че решил да подмени всичките си зъби""толкова много харесал новите си зъби, че дори споделил как жена му ще му завижда и обещал да доведе и нея в клиниката на семейство Павлови"Тази статия е писана от пресцентъра на Партията. По стила я познах. Да не са пуснали пак весник "Работническо Дело"?.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** простотията
38
0
 
25
 
! Отговори
Киро Кофражиста преди 11 години
В Перник могат и да развалят усмивката на Сталоун...
37
0
 
4
 
! Отговори
ударник преди 11 години
железни!!!като комбайнери !!!
36
2
 
15
 
! Отговори
edna преди 11 години
Въпреки,че заболекарските услуги и у нас вече не са евтини,все пак са по-евтини от доста страни по света.Имаме си и добри специалисти.Това прави България една дестинация на денталния туризъм. Работи се с едни от най-добрите материали в света.
35
0
 
11
 
! Отговори
? преди 11 години
Да има в България добри зъболекари и пластични хирурзи .Даваха предаване че. да правиш кино в Лос Анжелес е станало много скъпо и много актьори правят снимкире си даже вън от Америка . Мякои в Канада , други в страни от Европа !
34
0
 
12
 
! Отговори
r4 преди 11 години
До смяхНе си прав има и добри стоматолози в БГ. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател ей така.
33
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕЩО МАЙ ЗАБРАВИХТЕ ДА СЛОЖИТЕ ТАЗИ "СТАТИЯ" В КОЛОНКАТА "ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ". ЦЯЛАТА "НОВИНА" Е ИЗПИСАНА В ЗАГЛАВИЕТО, АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ДОБАВЯТ 1-2 ПАРАГРАФЧЕТА ЗА ТОВА КАКВИ КЛИНИКИ И КЪДЕ ИМЕ ПЛАТЕЖОСПОСОБНОТО ЛИЦЕ И КОЛКО ПРОФЕСИОНАЛИСТА РАБОТЕЛИ ТАМ. ДА ВИ ПИКАМ НА ЖУРНАЛИЗМА.
32
3
 
14
 
! Отговори
hnk преди 11 години
Ало, по-полека със злобата. 100% съм сигурен, че "алчните" зъболекари и техния екип са допринесли много повече за обществото от всички хейтъри, взети заедно:btv.bg/shows/preadai-natatak/videos/video/628318261-Da_podarish_usmivka.htmleo-dent/viewpic.php?lang=bg&pos=2&ct=38