TV7 не се разбра с "Булсатком"

Операторът продължавал да излъчва телевизията незаконно
12 яну 2013 15:04, Петя Славова
252
TV7 не се разбра с  "Булсатком"
Снимка: Dnes.bg

TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари, но от телевизията съобщават, че операторът продължава да извъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7.

"За  арогантното и пиратско  поведение на "Булсатком" ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда" - заканват се от канала.

Повече от две седмици продължиха разговорите между двете страни, но така и не се стигна до споразумение.

" Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети", пише в съобщение до медиите. В него още се обяснява, че от началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите.

Още по темата

От TV7 и Super 7 обещават, че ще продължават да предлагат качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.

От преди седмица клиентите на доставчика нямат достъп и до bTV и нейните общо шест „нишови“ канали. За да обезпечи, поне частично, потребителите си, „Булсатком“ започна излъчването на 10 допълнителни канала.

Казусът между фирмата и bTV достигна и до Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), както и до Съвета за електронни медии (СЕМ). И двата органа излязоха с официални позиции по спора, които бяха почти еднакви - а именно, че проблемите между двете страни имат изцяло търговски характер и те трябва да бъдат решени чрез съвместни компромиси и диалог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
brbr преди 11 години
Откакто няма bTV вкъщи не се гледат турски сериали ами свестни телевизии като спортинте канали, руската най-много и Дискавъри/NatGeo. Няма го и Слави ТРифонов педерастаааааа! УРААААААААААААААААААААА! УРААААААААААААААААААААА! УРААААААААААААААААААА! Така е! Лаком *** кръв ***! Никой не отрича, че Булсатком по някакъв начин се въплзват от монополното си положение. Но това което направиха Blizoo навремето със 30лв за цифрова сега тъпкано им се връща! Ами и посягат върху интерентдоставчиците.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
напишете в нета "капитал булсатком". Ще ви излязат няколко чудесни/и умни/ статии по въпроса.
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От вчера съм на друг оператор ( малък квартален ) определено по-доволен съм имам всички канали, нета направо лети. Така, че булсат - чао чао.
29
1
 
0
 
! Отговори
gost преди 11 години
явно 6те сменяме оператора дано да си оправите глупостите 6том за безплатните ефирни канали не може да се разберете *** клонизацията е настанала такава простотия никаде няма преддоставят безплатно ефирните канали те искат пари срамота е
28
0
 
3
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
В тази държавн в или трябва името ти да започва с Ц, или да се казваш Калинка за да си много добре (справка Цветан Василев, Цеко Минев, Цвъчко Шестака, Калинките). Булсатком са трън в очите на правителството и техните олигарси поради две причини: цифровизация и 4G опеаторски лиценз. Тези 300 млн. лв. неможе да отидат в чужди ръце, освен на олигарсите. Булсатком иска да е една от фирмите за цифровизация, което е логично, освен това имат вече 42 млн. евро за 4g оператор. Цв. Василев и Кр. Гергов
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквайте скоро и останалите телевизии. Тия от виваком много яко нарочиха булсата.
26
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Че кой нормален българин гледа протурската Босфор ТВ или гъзолизаческата ТВ7? Кому са притрябвали, освен на разните му там корумпирани управници?
25
0
 
1
 
! Отговори
ФИФИ ПЕРОТО преди 11 години
НЕ ПИШЕТЕ ТУКА- ТИЯ НЕ НИ ДАВАТ ДА ГЛАСУВАМЕ
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
samo btv i tv7
23
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
На вниманието на абонатите на Булсатком!!!news-sat/index.php/***/balgarskite-operatori/bulsa/item/2903-на-вниманието-на-абонатите-на-булсатком
22
0
 
6
 
! Отговори
Мавродиев преди 11 години
От години не гладам тъпата BTV а другите им канали не съм гледал НИКОГА, защото са адски ***, както всичките им предавания. TV7 също не ми липса, ама грам. За първи път се кефя на Булсатком!
21
0
 
3
 
! Отговори
БД преди 11 години
На Булсат съм и гледам днес са ми пуснали целия пакет на НВО на мястото на босфор тв и бареков тв. Доволен съм и телавизиите на Гергов и КТБ изобщо не ми липсват, даже е облекчение като ги нямате.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако са пуснали вярно на тяхно място hbo i cinemax минавам на булсат
19
0
 
0
 
! Отговори
brbr преди 11 години
Таксата ми на Кейбълтел за аналагова и цифрова достигна 30лв по едно време. Истина е, че при Булсат няма мрежа която да поддържат и от това се възползват. Но не може на ония години когато заплататите бяха по 300-400лв да те карат да плащаш 25лв за 50 канала аналогова и непрекъснато да махат канали и да те карат да си пускаш цифровата, за да гледаш всичките и да доплащаш още по 5лв на месец. И да не говорим, че вкъщи наште гледат постоянно bTV.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберски телевизии и *** на Мутрата не гледам!
17
0
 
4
 
! Отговори
brbr преди 11 години
Всички знаем защо е това спиране от страна на телевизиите. Другите оператори почнаха да издъхват от ниската цена на пакетите, които предлагат Булсат. Разбира не всеки може да сложи сателитка заради изложението. А искате ли да ви кажа навремето колко сме плащали заради монополиста Кейбълтел, който се обедини с Евроком в сгашното Blizoo. Мине се не мине - от 15лв станаха 20лв и то за аналогова ТВ. След това 22-25лв, Диемите им били виновни, че ги дигали на толкоз и почнаха да махат канали.
16
0
 
3
 
! Отговори
tv7? преди 11 години
tv7? Какво е това?
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тв7-герб
14
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
abe taq rabota e politi4eska i zasqga nqkoi interese ,veroqtno Bulsa,ne cepi basma na nqkoi xora teto si mislqt 4e sa xvanali dqvola za y-q
13
0
 
1
 
! Отговори
ygjk преди 11 години
mi to i btv e efirna i bezplatna ko iskat tiq