Обвиняват Сидеров, че е блъскал репортер. "Атака": Лъжа е!

Лидерът на националистите не го е докосвал
Обновена: 16 яну 2013 15:04 | 16 яну 2013 15:04,
129
Обвиняват Сидеров, че е блъскал репортер. "Атака": Лъжа е!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров е нападнал репортера на сайта PIK Лъчезар Лисицов днес в парламента, разказа самият журналист пред Dnes.bg. От партията обаче категорично отрекоха да има подобен инцидент.

По разказа на Лисицов Сидеров се ядосал на журналистически въпрос и го издърпал в канцеларията на партията. Депутатът от “Атака“ Десислав Чуколов пък заключил вратата, като видял колко е ядосан Сидеров.

Въпросът, който Лисицов искал да зададе, засягал пътуване на лидера на "Атака" с депутата от партията Деница Гаджева до Париж. Преди време се появи информация, че те са отишли на луксозно пътуване до френската столица.

Лидерът на партията започнал да търси сметка на Лисицов за зададения въпрос.

“Блъскаше ме и ми издърпа диктофона“, разказа репортерът. След малко Сидеров го изхвърлил от канцеларията. Лисицов се върнал след секунди, за да си поиска диктофона, но на вратата го посрещнал Чуколов, който продължил да го блъска да си върви. От стаята излязъл и Сидеров, който го изритал в крака.

Волен Сидеров не беше открит за коментар, а от пресцентъра на партията обясниха, че той е на участие и затова не отговаря.

От "Атака" заявиха, че информацията е абсолютна лъжа.

“Журналистът се е държал арогантно, дърпал е Сидеров за сакото“, заявиха от партийния пресцентър пред Dnes.bg. От “Атака“ коментираха, че след като лидерът на партията не отговорил на въпросите му, репортерът се опитал да влезе в стаята на парламентарната група.

“Сидеров не го е докосвал, човекът, който го е помолил да напусне, е Десислав Чуколов“, заявиха още от пресцентъра на партията.

Оттам обясниха още, че Лисицов е бивш кадър на вестника на кума на Сидеров Валери Симеонов - “Десант“. Симеонов и Сидеров се скараха преди време и оттогава са в доста обтегнати отношения.

Според “Атака“ журналистът е изпратен, за да провокира Сидеров и да го накара да си изпусне нервите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.