Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула

Цветанов: Делото "Буда" не оказва влияние върху управлението на ГЕРБ
Обновена: 8 фев 2013 22:43 | 8 фев 2013 22:36,
230
Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула
Снимка: БТА

Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула. Това заяви в програмата "Панорама" на БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

В първите дни след атентата имаше държави, които излязоха с предположението за принадлежност на „Хизбула” към този акт. Българското правителството не се придържаше към изказаните тези, но от средата на януари тази година можем спокойно да потвърдим това, което беше формулирано от мен на Консултативния съвет, подчерта Цветанов.

България винаги е имала балансирана политика и е била национално отговорна и традиционно с държави като Ливан сме имали добри отношения. Това, което се случи в България, е факт, че няма държава, която може да се счита за застрахована срещу такова посегателство, затова сме обединили всички се усилия с нашите евроатлантически партньори да стигнем докрай колкото е възможно по-бързо, изтъкна вицепремиерът.

Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.

„Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката „Хизбула“ е замесена. Натиск върху нас не е имало от нито една държава. Единствено опозицията се опита да окаже някакъв натиск.“, уточни Цветанов.

Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент „Буда“. "Делото „Буда“, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Обществото вече се наслуша на подобни компромати и атаки. Ние вече сме виждали подобни хитрини от опозицията преди изборите.“, заключи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Скоро чух един Албански валс не звучуше лошо,но ми напомни някои неща.Затова искам да поздравя с тази песен нашата съседна държава Албания.Големи творци сме това българския народ.Боже,боже......
178
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Другарю Б.Б.какъв е този ПАША дето сте му били личен бодигард.Асега не знаете къде е ?Защо офиса му е заключен и пишат тука по форумите,че си чакал обитателя?Значи вие като негов бивш бодигард и сега примиер на страната може да ни светнете по този мистичен казус.Даже доколкото съм чел по книгите сте били и лични приятели.
177
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Другарю Цветанов,какви са тия родствени връзки,които свързват "Хизбула"с Б-я.Това за мен значи,че тук имат техен родственик.Нали така?Много ми намирисва случая "Хизбула".Като че ли българското правителство има нещо за криене.Така изглеждат действията и изказванията на правителството.Правя си изводи от това,че някой от Б-я е силно заинтересован "Хизбула"да бъде обявена за терорестична организация отЕС.Ами то като "Хизбула" има много такива партии.Например ЦРУ,КГБ,МОСАД,ДС и т.н.Ама никой не ги за
176
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Другаря Кирил Радев нали е бил бивш шев на КРЗ.Не е ли чувал за този техен лидер?Просто се учудвам че човек от неговия ранг и човек който има самочуствие за добър специалист и разузнавач..няма да излизе и да обяви името на лидера на "Хизбула"Другарю РАДЕВ да не криете нещо от общественоста?То в Абсурдистан човек всичко може да очаква.
175
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Какъв е този лидер на "Хизбула".Къде е да може да си даде мнението,дали поема този атентат или не.Имам чувство че всеки говори от негово име,Не сме го видели този техен лидер бял ли е черен ли е.Ами покажете го по ТВ вземете му интервю.Ние хората да си направим изводите сами.То така всеки може да си измисля глупости.Световната общественост защо не го потърси и да му даде думата.Какви са тия измислици за "Хизбула"?
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази атака не била срещу българия, а едва ли на срещу всички други, само не и срещу нас. какви приказки
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какъв хубавец,какъв изказ.....карлуково или 4 километър.....?!?!
172
0
 
2
 
! Отговори
АНТИ МВР-ДС преди 11 години
До АнонименНЕЩО ДА ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ ЗА ПАШАТА ДРАГИ г-н "АДВОКАТ" НА ФАШИСТКАТА ПАРТЯ ГЕРБ ? НА 4 ЕТАЖ НА ПАРК ХОТЕЛ МОСКВА В ДЯСНО ДО ОФИСА НА ПАШАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СТОИ ЗАКЛЮЧЕН БИВШИЯ ОФИС НА ЛИЧНИЯ МУ БОДИГАРД БОЙКО БОРИСОВ?!? ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЕ ПОЛЗУВА ОТ ДРУГ- ЧАКА СИ ОБИТАТЕЛЯ ??? ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ТОЗИ "СВЕТЪЛ" ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НА ИДОЛА ви БУДА ??? А ТРАКТОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ Б.Б.ПОНЕ Е ИНТИЛИГЕНТЕН - РАЗЛИКАТА ПОМЕЖДУ ИМ Е САМО ТРИ ВАГОНА КНИГИ И 1 000 ФИЛИИ С МАС В ПОЛЗА НА
171
1
 
5
 
! Отговори
Държава България преди 11 години
Терористичния акт е атака срещу България. Убит е българин и много българи са травматизирани и изплашени , има големи материални и морални щети за туризма и авторитета на България. Защо не помислим за това , а също и да се даде отговор дали атентаторите случайно са избрали България или не? Изборът не е случаен , защото ние само на приказки сме държава , а иначе сме разграден двор.Посред бял ден в центъра също застреляха и Баретата.Къде ни са разузнаването и службите по сигурността, г-н Цветанов?
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За кумеца ли пак говори, че не разбирам нещо!
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеко, Цекооо, *** си та дрънкаш, хубавецо! Това да не са ти родствените връзки с тъщата за апартаментите и Боковите, за паричките на Цветана? Цеко, това е все пак терористична организация, не са вашите игрички на милиционери! Млъкнете, смешници! Жалки човечета, които си повярваха, че са велики. Оня пък с Тиквата, били Го вербували, защото "имал потенциал"! Умря *** и трябва сам да се хвали и измисля, колко е ГолЕма работа. Вземете се прегледайте с Вожда, може пък нищо да ви няма, едва ли?!
168
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това твърдение е просто несериозно и по-добре да не го беше споделял.
167
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз мисля, че ЦРУ използува някакви устройства и методи за контрол над съзнанието. Не може един човек да е чак с толкоз загладен мозък. Явно го управляват от разстояние. Прилича на зомби.
166
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
картоф
165
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак гледа като пребозал. Да не би преди всяко щуро, нелогично и даже неадекватно изказване да го тъпчат с някакви медикаменти ?Ами някой ако има далечна родствена връзка с Ал Капоне примерно ше го арестуваш ли, че е мафиот по наследство ? А ?
164
0
 
14
 
! Отговори
Неделя преди 11 години
Родствени връзки свързват Цветан Цветанов с маймуните!
163
1
 
19
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Всъщност, може наистина да са от Хизбула, ама големи будали тези. Имали фалшиви шофьорски книжки ама не ги унищожили а ги загубили някак си така услужливо. ЦЦ понеже е *** си въобразява, че и ние сме *** и ще му повярваме. Верваме ти ЦЦ точно толкова, колкото на твърдението за честно придобитите 6 апартамента.
162
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Ирак на т.нар.им пазарен ден терорът срещу шиитското население продължава нон-стор."Антиуор":38 убити ,106 ранени...в терористични бомбени атаки.
161
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БЪЛГАРИН!първо вас по списък ще гръмнат хахахахахах с народен съд 2.....
160
0
 
11
 
! Отговори
нагласено преди 11 години
всичко си измислят имена .....ужким.....и е нагласено...няма днк , няма книжки...сядат ...измислят си всичко.....така правят в полицията...нагласят доказателствата към изводите...и хоп....ама след 10 години лъсват...и хайде народен съд 2--------ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ТЛАСКАТ КЪМ КАТАСТРОФА.....