Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула

Цветанов: Делото "Буда" не оказва влияние върху управлението на ГЕРБ
Обновена: 8 фев 2013 22:43 | 8 фев 2013 22:36,
230
Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула
Снимка: БТА

Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула. Това заяви в програмата "Панорама" на БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов

В първите дни след атентата имаше държави, които излязоха с предположението за принадлежност на „Хизбула” към този акт. Българското правителството не се придържаше към изказаните тези, но от средата на януари тази година можем спокойно да потвърдим това, което беше формулирано от мен на Консултативния съвет, подчерта Цветанов.

България винаги е имала балансирана политика и е била национално отговорна и традиционно с държави като Ливан сме имали добри отношения. Това, което се случи в България, е факт, че няма държава, която може да се счита за застрахована срещу такова посегателство, затова сме обединили всички се усилия с нашите евроатлантически партньори да стигнем докрай колкото е възможно по-бързо, изтъкна вицепремиерът.

Нека не приемаме тази атака като атака срещу България, това е атака срещу Европейския съюз, срещу граждани на Израел, които бяха на туризъм в България, призова той.

„Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката „Хизбула“ е замесена. Натиск върху нас не е имало от нито една държава. Единствено опозицията се опита да окаже някакъв натиск.“, уточни Цветанов.

Той коментира и разразилия се скандал около досието на агент „Буда“. "Делото „Буда“, което заема доста от времето в последните дни, не оказва абсолютно никакво влияние в управлението на политическа партия ГЕРБ. Обществото вече се наслуша на подобни компромати и атаки. Ние вече сме виждали подобни хитрини от опозицията преди изборите.“, заключи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
9
 
! Отговори
ОЩЕ МАЛКО преди 11 години
Изборите ще покажат кой кой е...Буда....Будали....цвъчковци.....Да изметем държавата от всички гнусни тарикати и доносници и псевдоспециалисти като учители по физкултура и всякакви калинки малинки....
118
0
 
0
 
! Отговори
ДО ГЕНЕТИКА преди 11 години
в себе си и в действията си и да си отговаря на много въпроси.Защо съм я доарал до тук?Понеже този Х-бозон носи цялата информация която ни е закодирана от Космоса,търси причините и следствията и започва така нареченото горене и прочистване на душата и клетката от мръсната и ненужна информация.Този процес на горене зависи от това колко ти е замърсен рода или така наречената наследственост.Ако има добри специалисти това може да стане и по бързо и най-вече да има разбиране от двете страни.Ако нямаш
117
10
 
2
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Бой по ***! След втория мандат БСП остава в историята - на изборите 2017 г. ще имат 1-2%!
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
manipolator 23 tva pravite drygari ot partiiata maika ......
115
0
 
2
 
! Отговори
ДО ГЕНЕТИКА преди 11 години
Генетик си ама нищо не разбираш от човешки гени.Туй да ти го каже един голям ***.Човешките гени са създадени с този Х-бозон както вие го наричате.Мо в период от много години са замърсени със *** и лъжлива информация..някой изглежда така е решил..в никакъв случай не от Бога или както вие там научно му казвате.Този Х-бозон е създател в Вселлената и когато ,тази частица от това цяло я има в теб и заработи,незамисимо кога и на каква възраст си,трябва да си наясно че е дошло време да се вгледа
114
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшни умозаключения. Кой кум, кой сват, кой на снахата брат -така и не става ясно. Добре, че тия от ЕС не се връзват на глупостите му.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
predateli izmenici i prestapnici v taia darjava krai niamat 23 godini vi manipolirat edni i sashti bandygi.
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гербавите *** и ченгета, както винаги ни баламосват с бюлетинчетата си. Така и не проумяха, че днес не е народният им съд от 1944 г и че всеки е невинен до доказване на противното. Вместо да работят и да предадат материалите в Съда, който да отсъди виновността и принадлежността на извършителите, ни баламосват с ежедневните си измишльотини. Най-интересното ще е, какво ще обясни, ако Съдът реши друго
111
1
 
8
 
! Отговори
Плашилото преди 11 години
Искам да попитам читателите Емил Димитров (с прякор Емо Фаса ) от ГЕРБ дали е корумпиран мошеник ???Моля ако някой знае да ми отговори. Сигнализирахте за неуместен коментар
110
2
 
8
 
! Отговори
Rado преди 11 години
"Има родствени връзки на свързаните с атентата в Бургас лица от Канада и Австралия, които показват, че двамата са имали контакти с Хизбула." Страхотно милиционерско заключение. Тоест, щом баба е без *** е магистралка. Цецкооо, в правото милиционерските бюлетини, връзки, емоции са без значение. От значение са фактите и доказателствата. Затова след това пак ще се оправдавате-ние ги ловим, ама ония ги пущат.
109
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦВЪКО ТОЯ ФИЛМ СЪС ИЗПУСНАТИТЕ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ПРЕЗ 2001 9/11-КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ ДЕТО ВСИЧКО БЕШЕ ИЗГОРЯЛО И ОТ ВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА ДАЖЕ СЕ БЕШЕ СТОПИЛА СТОМАНАТА ,САМО( НЕ) И КНИЖКАТА НА ТЕРОРИСТА ,КОЕТО ПОСЛУЖИ ЗА НАХЛУВАНЕТО В ИРАК КАТО В СЦЕНАРИЯ ИМАШЕ И ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ-АЛ КАЙДА СЕГА Е СЪЩОТО ПАК ВЗРИВ,ВСИЧКО ИЗГАРЯ ОТ АВТОБУСА ,САМО (НЕ )И ШОФ.КНИЖКА НА ТЕРОРИСТА АЛ КАЙДА ВЕЧЕ Е ЗАМЕНЕНА С ХИЗБУЛА И ВМЕСТО ИРАК СЛЕДВА ИРАН ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЦИОН
108
5
 
26
 
! Отговори
s преди 11 години
Според мен родствени връзки свързват Бойко и Цветан. Просто не е възможно двама толкова големи uдuоти да не са братя. Еднакво свалени ***, еднакво последователни в *** на израелските и американски заднuцu, еднакво елементарни. Жалко, че ще е грехота да се оженят, защото така пропускат легален шанс да осиновят Плевнелиев... Ама той и без да им е син прави и говори каквото му кажат. Предатели на българския народ и на националните интереси!
107
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Генетик Професионален коментар.Личи си ,че не е на обикновен посетител на сайта.
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
колко мезонета могат да се закупят с едни такива родствени връзки
105
2
 
21
 
! Отговори
Генетик преди 11 години
Когато един човек се е родил по генетична линия ***, какъвто случай имаме с Цвъцко, никой не може да му помогне!
104
0
 
1
 
! Отговори
ДО АНТИГРОБ преди 11 години
АМИ ДРАГИ,ВИНАГИ ИМА ДОПЪЛВАНЕ,ДОКАТО ТРАКТОРА ЧЕТЯЛ ТРИ ВААГОНА КНИГИ И ЯЛ 1000 ФИЛИИ С МАС СЕ Е ИЗУЧИЛ.И СЕГА МОЖЕ С ЧИСТА СЪВЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ДА ЗАЩИТИ ОРТАКА СИ.СЪДБАТА МУ БИЛА ТАКАВА..ДА СТАНЕ АДВОКАТ НА ДОН БУДА.КВО ДА ПРАВИМ ТОЗ АДВОКАТ И АЗ НЕЗНАМ,ТОЙ МНОГО НАГЪЛ И УСТАТ.НАПАСТ БОЖА!!!!!!
103
1
 
16
 
! Отговори
Nerealen преди 11 години
Само в нашата държава един премиер с доказано престъпно минало няма да си подаде оставката! Само при нас един ***, завършил помощното училище във вЪршец може да стане МВР министър. Само при нас може една група хора под различни бои да такова мамата на държавата и народа, а народът, бидейки *** и сляп, да си харесва по една боя и да си подвиква- наш`те са по-добри от ваш`те...
102
13
 
4
 
! Отговори
До 132 преди 11 години
Кажи нещо за алексей петров, за убийствата и отвличанията, за братя галеви, за братко и батко, за масларова, за р. овч., за това как взривявахте храмове, обирахте мандри и хранехте прасетата с хора, другарю адвокат.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
opitai se cvetanov da prenesesh ,,c 4 ,,ot iran ili livan s radio stancia prez letishtata i da zdryvish avtobys kolko kilograma ti triabvat eksperementirai ne pliampai glypostite si kato sam si viarvash .da ti prilichame na tapi amerikanci ili evrei.
100
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев е ходил да се моли на буда за жена си. Скоро всички ще станат будисти за да отърват затвора. Сидеров сега се кланя на алах но скоро и той ще стане будист. Само комунистите са безбожници!