"Република България" ООД: Търси се нов премиер!

"Моята кандидатура я отхвърлиха, имам твърде високо IQ"
21 фев 2013 20:40,
100
"Република България" ООД: Търси се нов премиер!
Снимка: Facebook

В една от онлайн платформите за обяви за работа в Интернет се появи интересно предложение за работа. На шега, разбира се - скрийншотът най-вероятно е колаж.

Според обявата се търси човек на позицията - министър-председател на България, а автор на обявата е фирмата "Република България" ООД.

Едновременно смешното, но и тъжно обявление за часове обиколи социалната мрежа Facebook и в момента е едно от най-споделяните неща в мрежата.

Относно изискванията за длъжността един от потребителите на Facebook се шегува: "Изискванията са: максимум 1 език (може и майчин), висше образование (може и купено), стаж в МВР, ДС и т.н., препоръка от организирана престъпност ще се счита за предимство."

Друга потребителка пък обяснява, че подала CV за длъжността, но я отхвърлили, "защото IQ-то ми е над 100".

"Обеща нови работни места и го изпълни!" - иронично подмята друг потребител, а още един допълва: "Аз мисля да си направя едно CV и да си го пусна. Ще черпя с кюфтета и кебапчета и ще има и увеличение на пенсиите и заплатите с 0.0001% - супер далавера съм".

"Честита ви нова стара тройна коалиция! Хидроинженери, батко, братко, Трактора, Пешо, Галеви и т.н." - сменя малко темата поредният коментиращ атрактивната обява за работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
сашо преди 11 години
Държавата е на автопилот.Какво по- нататък? Едно голямо нищо!Или отново бедност, корупция , беззаконие , кражби, убийства и все такива работи. Да добавим към това висока смъртност ,поради липса на здравеопазване , простотия -поради ниско образование , ниска раждаемост на българите и висока на *** и така докато тези , които са тук измрат или ги избият с вредни храни или други методи.Това ни чака реално.
74
0
 
1
 
! Отговори
м-р Х преди 11 години
имам много добро СВ - предлагам да разпусна над половината полиция, също и армията....насилието рядко ще намалее.
73
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
искам аз да стана премиер обещавам да натикам *** в ТВО-та отъкдето с армията да контролирам кой плаща сметик за ток и кой не плаща.........
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sa6tata obqva trqbva da bade pusnata v mafiotsko komiunike....
71
2
 
12
 
! Отговори
една преди 11 години
Не е смешно, никак даже. Защото тази длъжност се заема именно от такива хора, а това става защото, по-голямата част от населението отговаря именно на тези критерии. Особено тези с купената диплома, или дори и да не е купена, качеството на образованието е толкова ниско вече, че е паднало под нулата и носи отрицателен знак. Тежко ви и тежко и на България с такива образовани индивиди,т.е.виШисти.
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нашето общество като не може да си избере лидери и всичко му е наопъки, и все нещо му е накриво, и генерира само тъпотия, ами да вземе да си извика някой отвън. То се видя, че от калпав матреал - калпави лидери. колкото и да не вярваме - това може да генерира нашето общество, това му е капацитета. Сега цялото общество си пати от лекомислието, шмекерлъка и необразоваността си и липсата на достойнство и уважание между хората. абе и историческа памет, ама нейсе.
69
0
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
darias 79, - срещу *** не се излиза с идеи, а с ДДТ! Да им казваш че те са завладели света и провеждат геноцид над човешкия род, все едно нищо не им казваш, - а как иначе - ще възкликнат, - това си е живота, кой колкото може! Да опиташ с идеята че живота е с по висши цели, значи да ги убедиш за пореден път че си *** и да ги разсмиваш с безсилието си.
68
3
 
2
 
! Отговори
brigante преди 11 години
тази длъжност я заемат най-глупавите, неграмотните, бездарните, лъжците, грозните, неверниците, *** на рогатия, нисшите твари, имащи добро в себе си към 5 до 10% човечност, а всичко останало е ЗЛО в тях! нисши *** на лукавия! изоставили бог и вярващи само в сатаната! жалки създания, недостойни дори за съжаление! на лицата им е изписана мерзостта им, в очите им се чете омраза към великолепните божи чада! няма да видят светлината!
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази длъжност няма смисъл да се заема от интелигентен човек въобще. Нека да видим переспективата на един българин учил в чужбина (и намерил си свестно момиче в университета). Двама специалисти да речем инженери започват обикновено с $52К, семейно повече от $100К. Това за начало. Защо е необходимо да бъркаш в ла*ната като с честен труд постигаш нещо за достоен живот, далече от бандити и ***. Политиката е за лудите или престъпниците.
66
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази шегица е измислена от младежкото БСП, по вдъхновение на Станишев. Днес беше голямо унижение за мафията БСП/ДПС
65
1
 
27
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Политиците най-много ги е страх от идеите. Защото те не могат да бъдат контролирани. Не могат да бъдат купени, заплашени, изнудени. Не могат да бъдат затъмнени от медиите.
64
1
 
11
 
! Отговори
До премиерката преди 11 години
Еееее, айде са. Ако ще е жена да е някое младо гадже, стара чанта за какво ни е?! То Манолова по - добре, така както сме тръгнали...
63
4
 
8
 
! Отговори
искам аз преди 11 години
искам аз да стана премиер,поне бъдете сигурни,че няма да ви окрада ,а пък братовчедите са вече на години,приятелите и те,брат ми работи в чужбина с племеника та няма да ги уреждам,мъжа ми пенсионер та няма да го уреждам в разни бордове ,а и съм жена и то с руса коса -та отговарям на условието -жена да управлява,а иначе честита победа мутрата си отиде ,дано завинаги,а и съм слънчев човек,така ,че няма да гледате покрусените физиономии на измислените политици
62
0
 
1
 
! Отговори
сс преди 11 години
До Apply По добре я прати в Банкя при при кучетата
61
2
 
21
 
! Отговори
премиер на фирмата преди 11 години
Аз съм готов .Имам даже и правителство. Министър на вътрешните работи ТРАКТОРА. Министър на транспорта Тотко поршето.На външните Малкият маргин . На земеделието Маргина / големия/ Шеф на ДАНС Златко баретата /като си доиде от оня свят/ .Министър на финансиите Галев 1 .Заместник премиер Доган ага ефенди .Заместник на доган ага Галев 2.Ако имате предложения може да попълните структорите на мафията пардон ДЪРЖАВА
60
1
 
4
 
! Отговори
ИСУД 6 преди 11 години
След 4 години ИСУД автоматично се ъпдейтва и задейства предварително известен ъпдейт. Прекратява се кешовото плащане и кражбите намаляват с 50%. ИСУД не може да бъде подкупен от мафията, защото всяка една негова директива е прозрачна за всеки и тя е добавена по изискване на мнозинство от поне 100 000 българи.
59
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 11 години
До 999 Я питайте и нашия президент колко е гушнал от тази далавера.
58
0
 
2
 
! Отговори
ИСУД 5 преди 11 години
ИСУД не знае, колко косъма имате на главата, но никога няма да Ви остави болни. Ще се грижи за Вас, докато не оздравеете и ще изисква от всеки доктор да си свърши работата, иначе го чака преквалификация на уменията му и духовно обучение за любовта между хората, Бог и ИСУД. ИСУД няма да Ви остави без зъби. Ще Ви намери зъболекар, ще му плати и после ще му станете секретар за месец. Дори вдовеца си намери жена. А жена му си намери вдовец. Логично, нали ;) ?
57
12
 
9
 
! Отговори
Има грешка! преди 11 години
Оооо, забелязвам голям пропуск в изискванията! Веднага да се добави и критерий да е жалък ***, че Станишката как ще кандидатства?? Язък му за наркоманчетата, дето ги прати да повръщат по площадите..
56
0
 
3
 
! Отговори
ИСУД 4 преди 11 години
ИСУД - "Информационна Система За Управление на Държава".Ванчо е здрав мъж, който няма пари и работа, а съседа му Кирчо дава под наем Земя за обработване. ИСУД ще открие тази възможност за по-малко 10 секунди и ще преведе пари Кирчо от името на Ванчо, а с продажбата на продукцията от Ванчо ще му плати заплатата и ще нахрани българите в цялото село.