Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов

Десетки се събраха в градинката при Народното събрание
Обновена: 23 фев 2013 17:50 | 23 фев 2013 14:06,
586
Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов
Борисов още в четвъртък каза "не" на народната любов. Снимка: архив БТА

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика. Моля обаче, всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа и да не участват в провокации. Това заяви пред Агенция „Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

Изказването му дойде на фона на информацията, че 30-ина души са се събрали в градинката до Народното събрание, за да изразят подкрепа към правителството в оставка.

Те носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени”. По думите на един от симпатизантите ГЕРБ трябва да е формацията, която да спре хаоса в държавата.

Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов обясни, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. Тя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи.

Още в четвъртък, при гласуването на оставката на правителството в НС, пред сградата на парламента се събраха около 1000 привърженици на партията. Тогава Борисов излезе при тях и призова всички, които ”го обичат и уважават, да се прибират вкъщи”. По думите на премиера хората ще могат да изразят подкрепата си на изборите.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха прессъобщение, в което категорично заявиха, че партията не организира протести в подкрепа на правителството в оставка. Подобна тези беше изразена от представители на опозицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
48
 
29
 
! Отговори
ivo преди 11 години
не,че е идеален,обаче такъв премиер не сме имали и можем само да си мечтаем за друг като него
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг защо няма статия за протеста на военните?
6
10
 
44
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Баси некадърните сценаристи, поне на няколсоСТОТИН а не на няколкоДЕСЕТКИ да бяхте платили. Предлагам ви следния слоган за изборитеС БОКО И ЦЕЦО НАПРЕД,ЗА ПРОСТОТИЯ НАВРЕД!
5
11
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая е община сердика на снимката , крадлива герберка . До там ли стигнахте ГРОБ да вадите хора от ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ и да СКАНДИРАТ по ЗАПОВЕД.....СРАМ,СРАМ .....ГРОБ по колко пари им давате на човек ?
4
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле малееее....Тая стринка ще го изяде Боко заедно с костюма!
3
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов си пада по платената любов, която може и да е опасна и да съжалява после.
2
4
 
63
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 11 години
ВЕЧЕPТА ПPЕДИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКАТА СИ БОЙКО Е БИЛ ПОЛОВИН ЧАС В АМЕPИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.
1
2
 
32
 
! Отговори
Niki Peev преди 11 години
Тая на снимката от братята ли е?