"Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива

На 9 март ще се проведе национална протестна конференция
Обновена: 3 мар 2013 19:11 | 3 мар 2013 19:09, Елка Василева
219
 "Орлов мост-народъ в единство" - нова гражданска инициатива
Снимка: БТА

На протеста на Орлов мост днес беше обявено създаването на гражданската инициатива, наречена "Орлов мост-народъ в единство", се посочва в съобщение до медиите от учредителите.

В изявлението на учредителите се казва, че "Загърбили различията си, по случай националния празник 3 март представители на различни градове и организации са се обединили в неформално движение на гражданите под наименованието "Орлов мост - народъ в единство".

Орлов мост стана своеобразен символ на духовното възраждане на българите, на искреното желание за промяна на съществуващата действителност, заявяват учредителите.

По-рано днес пък стана известно, че палатков лагер ще се организира утре в 11.00 часа пред Президентството. Това обявиха на Орлов мост участници в днешния национален протест. Палатковият лагер ще остане до изпълнение на трите искания на протестна група „Орлов мост”. Исканията са за свикване на референдум за Велико народно събрание, промяна в изборния кодекс, като гражданите да могат да участват в избори със свои представители и мораториум върху изпълнителните дела на банките, заявиха участници в протеста.

На 9 март от 13.00 часа в зала „Арена Армеец” ще се проведе национална протестна конференция. На нея са поканени да присъстват представители на 25-те града в Европа, които подкрепиха днешния национален протест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ ПОСТИНГИ ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ СА ПРОВОКАЦИЯ. НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ, СУВЕРЕНЪТ Е НА УЛИЦАТА И ЩЕ КАЖЕ СВОЯТА ДУМА. ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО КАТО ДЕНЯ И НОЩТА, КАТО ПРИЛИВА И ОТЛИВА. ИДВА ВИДОВДЕН... СУВЕРЕНЪТ Е НА УЛИЦАТА
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На протестите виждам само нереализирани хора на които им е виновна системата и ревът за комунизма.
79
4
 
3
 
! Отговори
ЗАЕДНО преди 11 години
Няма вече партии, няма политици, няма имена, които да ни разделят. Има само българи. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО... и няма сила, която да ни спре
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента виждам лудоста на народа и безисходица. Скоро и пенсии няма да има за заплати да не говорим. За европа изобщо да не помисляме. Да си връщаме комунизма, натам отиват нещата.
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те ванката костов си го суздадоха комунистите. Ако е проверяван трябваше да има 20 годишна присъда! Той е аут от политиката и срам за нацията.
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учиндолския скопец Слави Трифонов ли е? Ако е той много му отива този псевдоним. На мен повече ми прилича на инвалид който винаги се е слагал на мутрите.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братя българи, не слушайте *** и провокатори. Прислужници и ласкатели. Предателите сред нас ни наричат "предатели". Робите сред нас ни наричат "роби". Това не е вярно. Ние сме древен и славен народ с велика история и голяма култура. Българинът е интелигентен човек, с чувство за хумор, умеещ да се радва на живота и красотата. С голяма душа. Жалостив и трудолюбив. Роден земеделец, роден занаятчия, роден творец. Българинът е роден СВОБОДЕН ЧОВЕК
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички дето докараха изброените са мафията на България.
73
4
 
8
 
! Отговори
Искам протест преди 11 години
Искам *** на учиндолския скопец! Забогатя на моя гръб!
72
1
 
9
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Всички, които са против Бойко, ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН са:1 Комунисти2 ***, платени от Антон Кутев3 Продажници4 Некадърници
71
2
 
6
 
! Отговори
Протестиращ преди 11 години
Искам в парламента!!! Абе и аз не знам какво искам ама искам!
70
3
 
5
 
! Отговори
Идиот преди 11 години
Гербер-пусни Национална подписка-Героят Бойко Борисов-флейтист на годината...само такъв не е ставал още....
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съд за всички политици! Да вземем всичко на богатите! Аз искам порше! Национализация! Сидеров се *** повече от станишев!
68
2
 
4
 
! Отговори
беден преди 11 години
...Защо и в Пловдив си нямаме Орлов мост? Еееехххх....В София - добре, палатков лагер! А в Пловдив какво правим...? Ще спим ли....?
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван костов е престъпник!!! Води си го у вас щом ти харесва! Съд за този продажник червен!
66
1
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
За такива като Станишев не пиша, но сега съчинявам ода за моята Дулсинея-многоуважаваната г-жа Фидосова!
65
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 54 дори сега при тази ситуация СИНИТЕ реагираха пак най-адекватно , така или иначе Иван Костов а не някой друг е вадил България на два пъти от криза . ----Ха ха, Костов е като Чарли ЧАПЛИН във филма Хлапето! Някой преди това уж му създава кризите, които той оправя!!!
64
6
 
7
 
! Отговори
3 преди 11 години
Всички превратаджии трябва дасе запомнят много добре,сидеров станишев костов и всичките които бяха в първите редици на протестите,те трябва да одговарят пред закона и света за какво направиха преврата,във какво обвиниха ГЕРБ,във какво ги хванаха,в кражбали в какво,и ако несе докаже те трябва да одговарят пред закона,това нее детска играчка даси играеш със цяла държава има закони и в БГ.БОЙКО ПАК ЩЕ ПОБЕДИ.ДРЪЖ СЕ БОЙКО НИЕ СМЕ ПАК СТЕБ.
63
2
 
5
 
! Отговори
До 86 Гербер преди 11 години
Добре ги списваш драги!Айде сега напиши нещо за твоя човек -- кои е твоя човек ли, СТАНИШЕВ сладур не се назландисвай и прави на ощипан!Да видим какви ще ги редиш -- почни със определено нестандартната му сексуална ориентация
62
0
 
6
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 85- прав си,но *** като не плащат нищо не им правят, а българите като не плащат им пращат съдия изпълнител, като на мъжа от Раднево дето се запали. Аз между другото не съм излизал на протести, защото знам, че с мирни улични протести нищо не се постига.

Спонсорирани публикации