Наши бандити стояли зад отвличането на Лара

Алексей Петров беше извикан на разпит в ГДБОП
Обновена: 15 мар 2013 14:46 | 15 мар 2013 14:40,
190
Наши бандити стояли зад отвличането на Лара
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Алексей Петров беше извикан в ГДБОП, за да даде информация по повод на отвличането на дъщерята на Евелин Банев (Брендо) - Лара, предаде БТА.

Пред журналисти Петров каза, че разполага с информация за похищението на момичето и за стрелбата срещу Златомир Иванов -Баретата, но е казал на хората, които са го поканили днес, че ще я предостави само пред екип от прокурори.

По думите му той е настоял за такъв екип, тъй като върху тях по-трудно ще се осъществи натиск и ще се постигне манипулация.

Петров добави, че зад отвличането на Лара със сигурност стои българска престъпна група. Той посочи, че е започнал собствено разследване, след като бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е замесил името му в стрелбата срещу Златомир Иванов.

Още по темата
Алексей Петров заяви, че по негово мнение и в двата случая - стрелбата срещу Иванов и отвличането, "по някакъв странен начин може да има връзка с висши държавни служители".

Информацията, с която разполагал, обяснявала версията за мълчанието на Евелин Банев пред съда и евентуалната причина за стрелбата срещу Иванов, добави той.

По отношение на състоянието на момичето Петров заяви, че начинът, по който се развиват нещата, трябва да мотивира похитителите да я освободят. Той каза още, че е срещнал разбиране днес в ГДБОП и очаква всеки момент да бъде привикан отново за разпит.

Вчера Алексей Петров заяви, че знае не малко за случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо – Лара  и би могъл да бъде полезен.

Той каза още, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
11
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Че то всички показни убииства са с протекция от полицията.Няма начин да стреляш с автомат и после да си идеш по живо по здраво.Наркотрафикът също се ръководи от държавата.Ако не е така нямаше да се продават безнаказано по улиците.
124
1
 
11
 
! Отговори
dnm преди 11 години
Пак занимавате цялата страна със един някакв си там човек АП ли е МРСЙРОЙ ли е спирайте със глупостите че сте пълен цирк.
123
1
 
1
 
! Отговори
Lyaskov преди 11 години
240 bg deputati sa se skrili pod zemyata ot bg mafiotski medii, koito otklonyavat vnimanieto na bg beden narod ot bg ogromnite politicheskite izmamnitzi i kradtzi na bg naroda - bg partiinite mafioti . mladite bg internet informatori sa v stapkite im s lupite za uvelichenie - 240 bg exdeputati prodaljavat da kradat bg naroda, bg kapital i da zloupotrebyavat s doverieto na bg narod. ste ima publik jestoki nakazania na partiinite mafioti i na bg deputati za naglite im krajbi! Levski gi vijda!
122
5
 
7
 
! Отговори
до 140 преди 11 години
Ама точно тези хора са във властта. Я се замисли малко, колко калинки колко чудо се извървя.
121
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е Капо ди тути капи и той е виновен за мутризацията на България!Трябва да го изметем и затворим този ***.Народе,мисли когато гласуваш за да не се върне пак ГРОБ на власт!
120
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко Тиквата е наредил отвличането на Лара и всички знаят,че той е мозъка на наглите.Сега когато дойдем на власт,първото нещо което трябва да направи Станишев е да осъди *** и да национализира ЕВРП-тата!Само така ще се оправим.
119
11
 
9
 
! Отговори
Българан преди 11 години
До 127! Браво! Простичко, ясно и логично!"Лара е отлечена от хората на Борисов за да даде сигнал към Брендо да не се разприказва пред Миланския съд, че тогава не само Банкя и България, а и ЮАР ще му се видят тесни."Как можаха да хванат НАГЛИТЕ, подслушват куцо и сакато пък да не знаят нищо за това отвличане и за стрелбата срещу Баретата! "Земя като една човешка длан" не мога да повярвам че нещо такова би станало без знанието на службите!
118
6
 
14
 
! Отговори
Мислител преди 11 години
До 131 "Само прекалено *** и ограничени хора без морал и твърде ограничен ум биха се разправяли с дете. Да търсят между жалките страхливци в престъпния свят." Емоционалните изказвания показват липсата на логическа мисъл! Просто баща му знае прекалено много и власт имащите явно са замесени! Не може да подслушват половин България и хабер да си нямат кой и за какво я е отвлякъл! Ако бяха "жалките страхливци в престъпния свят" досега да са ги опандизили!
117
6
 
19
 
! Отговори
Българан преди 11 години
Та значи ГДБОП го извикали да го питат по случая! Значи знае нещо, но не е замесен, ако има данни да е замесен би трябвало да го задържат поне за 24 часа. Бойко вдигна кръвното, Цветанов е нервен явно нещата се затлачват! Ако вземат че загубят изборите и властта в МВР се смени може и да вземе да изкочи заек! Ама де да видим.
116
2
 
13
 
! Отговори
Боливар преди 11 години
Моето мнение съвпада с Петров Трактора по повод похищението на Лара.
115
6
 
11
 
! Отговори
бг преди 11 години
тоя *** един 4ас ако е на свобода и некои умира....незнам що прокоратурата се прави на ощипана и приема лажи в негова защита знаеики 4е вси4ки са подкупени и народа не им верва
114
5
 
13
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До Mob Ти за Запалката ли говориш?А Сумиста,баш бандит,съветник на БСП и на президента Гоце,оня,дето все беше по лов,когато хората горяха във влака София-Кардам?Че БСП вкара в игра всички престъпни *** за да свали Бойко,е повече от ясно.Трактора им е ударната бригада.Има опит,пали собствената си редакция.Беше им на служба.Той вече два пъти предупреждава Брендо чрез медиите:говори това,което чуваш от мен.Оня не разбрал,няма дете.Стига с тия латино картели!Смешно е.Наши бандюги и БСП са!
113
0
 
3
 
! Отговори
bolka преди 11 години
до 130 - я прочети отново коментара ми. Някъде да намираш пристрастие към някого в него? Опитай се да мислиш!
112
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сестра галева и румен петков знаят за детето.
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само прекалено *** и ограничени хора без морал и твърде ограничен ум биха се разправяли с дете. Да търсят между жалките страхливци в престъпния свят.
110
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До bolka:Ти пи ли си хаповете днес?!Много лошо!Изпий ги веднага,че ще започнеш и розови хипопотами да виждаш!И ще ти вземат лаптопа,и от хотела радомирски право за Курило ще те пратят!Кирето не се шегува,ей!!!!Нищо,че си в тракторовия сайт!!!
109
1
 
11
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Определено казуса с виновността/невинността на А. Петров е много интересен. Прилича на играта на котка с мишка.Кой какво знае и кой стои зад обвиненията и кой го защитава засега не е ясно. Ясно е само, че знае много, но за кого се отнася може само да се гадае. Изискват се здрави нерви. Най-вероятно се изчаква да бъде ликвидиран и така един куп неизречени неща да потънат заедно с него.Най-интересното по неговия случай все още предстои.
108
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От думите на Алексей Петров е видно, че отвличането на Лара е негова работа. Нали твърди, че има информация? От къде може да има информация, освен ако той е организирал отвличането??? При това има богат опит в отвличания, изнудвания, рекет и тормоз.....
107
14
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ако на трактора беше доказана вината отдавна да е осъден, но обвинението досега е само на Цветанов и Борисов а не на съда, известно е, че трактора преди е бил съдружник с Бойко и след като стана премиер поиска да му вземе бизнеса и да го натика в пандиза но не успя: Ами ако трактора се окаже че е невинен и докаже истината за тях, тогава не виждам какво би станало с Бойко, Цветанов и Флоров, ще дочакаме да видим и това !
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ДЕ .....,НАИСТИНА СА ---ВАШИ !За 20г.,само това тренирахте!