Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров

„Шоуто приключи, това управление беше един цирк“
Обновена: 14 мар 2013 14:42 | 14 мар 2013 12:02,
337
Борисов се страхува от мен, смята Алексей Петров
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

„Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен”, заяви Алексей Петров в коментар на политическата ситуация в страната преди началото на поредното заседание по делото „Октопод”. Бившата барета нападна за пореден път Цветанов.

„Когато Цветанов говори за мен, той казва: „Аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветан Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни Петров, цитиран от „Фокус“.

Относно оставката на правителството той коментира: „Шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк“. Според него България е завладяна от безработицата, а една от най-модерните професии е лъжесвидетелството - с натиск, обещания и плащане.

Още по темата
За случая с отвлечената дъщеря Евелин Банев-Брендо - Лара, Алексей Петров коментира, че знае не малко и би могъл да бъда полезен, но засега никой не се е обърнал към него.

„Защото и тук страхът е голям какво ще кажа, аз ще кажа истината и тя ще засегне хора, които до вчера бяха в управлението, но конкретно ще засегне хора от службите, които и сега работят”, добави подсъдимият по делото „Октопод“.

Петров заяви, че събира данни „навсякъде, където е замесено името му”, а Цветанов умишлено е отклонил вниманието към него по случая със Златко Баретата, който бе прострелян пред Съдебната палата, за да прикрие истинските извършители.

„Това беше стил на работа на Цветанов през тези близо 4 години, което означава, че аз с голямо основание мога да кажа, че по-скоро той има отношение, иначе няма друго обяснение. Навсякъде, където Цветанов избързващо насочва разследващите в погрешна посока, следва да се разсъждава, че той знае кой е истинският извършител и го прикрива”, обясни Алексей Петров.

По повод разследването на „Наглите” и това, че Алексей Петров е бил спряган за организатора им, той обясни: "Три години ме разследват за "Наглите", досега няма данни да имам отношение. Защо по този начин бяха задържани "Наглите", а не им беше образувано дело за оперативно наблюдение, за да се установят връзките? Тогава щеше да е ясно дали Алексей Петров има връзка с "Наглите" или Флоров, Цветанов и съответно Борисов. Когато аз бях в ДАНС, Флоров криеше информация за "Наглите”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
1
 
! Отговори
void преди 10 години
Като гледам как коментарите тук защитават Баретата (един доказан престъпник и главорез) само и само за да оплюят Борисов, Цветанов и ГЕРБ като цяло (понеже в конкретния случай и Петров ги плюе), и ми става ясно защо сме на този хал в тая държава. Бъдете обективни бре хора, бъдете един народ зад общите си интереси, а не шайка граждани на Северна Турция.
294
1
 
0
 
! Отговори
632 преди 11 години
Искам да попитам от 1985-1990г Борисов със какво се е занимавал.?Тези години във ВИПОНД нещо не ми се зързват.Толкова много награди видях,едва ли не божествения не е открил планетата Земя,само от ВИПОНД като преподавател нямаше награда.И като му знам дар словото се питам какво им е говорил? Ало Божествения тука ми мирише на гнило.
293
0
 
1
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
ЗАТОВА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ МАФИОТСКО И НЕ БЕШЕ НОРМАЛНО.ЗА КАКВО ТОЗИ ЗАСПАЛ БЪЛГАРИН ИЗБИРА ХОРА ,КОИТО НЕ ТРЯБВА ВЛАСТ ДА ПОМЕРИСВАТ,А КАМО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.ХОРА БДЕТЕ ЗА СВОЯ ЖИВОТ И ВНИМАВАЙТЕ КОГО ИЗБИРАТЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ,ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СА УБИЙЦИ И МАФИОТИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ПОВТОРНО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ Е В ОПАСНОСТ ОТ ТАКИВА БАНДИТИ.
292
2
 
1
 
! Отговори
недоволен преди 11 години
Духльо нещастен, защо не го затворят най- накрая за да се успокои.
291
0
 
3
 
! Отговори
do 324 преди 11 години
Ами? Преди да задаваш такива безсмислени въпроси- разучи за гтова, което е приватизирал Трактора, както и како е станало с приватизираното, пък тогава задавай въпроси.Явно Борисов и Цветанов дръзнаха, обаче много хора пострадали от него не смеят. Знаеш ли как плашат? С децата ти, мръсниците!
290
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ако на трактора беше доказана вината отдавна да е осъден, но обвинението досега е само на Цветанов и Борисов а не на съда, известно е, че трактора преди е бил съдружник с Бойко и след като стана премиер поиска да му вземе бизнеса и да го натика в пандиза но не успя: Ами ако трактора се окаже че е невинен и докаже истината за тях, тогава не виждам какво би станало с Бойко, Цветанов и Флоров, ще дочакаме да видим и това !
289
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На НЯКОИ журналисти Трактора пък обещавал разходки в багажника на кола, да ги изсели, да ги сготви, да им стъжни живота и пр. благини.
288
0
 
8
 
! Отговори
Прототип преди 11 години
Ето го и истинския ДЖАРО ама 1:1 с филма. Само за вида му трябва да му дадат от вуле 5 годинки. Капи де тути капи. Насраната ни съдебна система е пародия и пумия.
287
1
 
5
 
! Отговори
темида преди 11 години
По-скоро, съдът е цирк защото ако си беше на мястото, тази "селскостопанска машина", одавна да е в затвора а не да ръси мозъци!
286
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бокси се ***. Трактора го закопа.
285
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двама мафиоти разиграват народа
284
3
 
11
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
abe vie akal imate li ???kak se dava tribuna na toq mafiot po gore??
283
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разиграват театрото. Комбина са.
282
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя ми навява на мистълта окървавен труп от него...
281
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много престъпна държава.На никой не може да се вярва.
280
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма процедура, която да може да работи в България, след като участниците в нея са жалки ГАНГСТЕРИ*)))
279
0
 
1
 
! Отговори
pichtova преди 11 години
До Анонимен ще го заболи гъзенцето
278
2
 
10
 
! Отговори
ВЪРХОВЕН СЪД преди 11 години
Като гледам колко хора гласуваха за него и големия процент тук това говори само за едно: Има бая платени писачи на хранилка при РЕЗАНОТО ПОМАЧЕ . .
277
4
 
13
 
! Отговори
МРЪСНА СГАН преди 11 години
Тоя, нали се беше кадидатирал за президент и за него гласуваха около 30 000 *** ...
276
7
 
26
 
! Отговори
Панаири,панаири преди 11 години
Боко Тиквата и Трактора ,каквито са си били дружки още от времето на тъмното им минало,ако вземат да си вадят кирливите ризи - голям панаир ще падне.Единият - бивша глава на организираната престъпност,другият доказана мутра престъпно управлявала България.Гласувай народе пак за Боко Тиквата, ако искаш още беднотия,отчаяние и криминални екшъни на най-високо държавно ниво