Почина и 16-годишното момче, пило течност за чистачки

Това е втората жертва след злополучния купон в с. Падеш
Обновена: 15 мар 2013 14:34 | 15 мар 2013 10:00,
97
Почина и 16-годишното момче, пило течност за чистачки
Снимка: архив Булфото

16-годишното момче, което изпадна в кома, след като се отрови с течност за чистачки, е починало, съобщиха от “Пирогов“.

Още по темата

Кристиян Чучков е починал снощи от полиорганна недостатъчност. Той беше в кома 30 дни, през които лекарите се бориха за живота му.

На 4 март почина и 18-годишната Даниела Апостолова, която също се отрови с течността за чистачки в благоевградското село Падеш.

Общо шестима младежи на възраст между 16 и 22 години пострадаха, след като пиха от отровната течност на купон, мислейки я за ракия.

Първоначално те бяха настанени в  Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград. По-късно бяха транспортирани в „Пирогов“. Другите четирима бяха изписани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова ли е вкусна тази течност за чистачки че не са усетили какво пият или пък всичко си пият наред а родителите къде са в този епизод.Или и те са я ударили на пиене и купони до безкрай.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
R.I.P..................
65
1
 
20
 
! Отговори
гюбрето преди 11 години
Интересно, но никъде не пише течността в стари шишета от ракия ли е била.Има подобни на минерална вода шишета с течност за чистачки.С какво точно са я сбъркали не знам.Като цяло много неприятна история.Дано намерят покой някъде там, ако изобщо има някъде там.
64
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 60Аз съм дете на прехода. Когато бях на възрастта на тези младежи, се продаваше наливен алкохол с неизвестно съдържание по мазета и клекшопове. Успокоителни - свободно по аптеките. Трева - на всеки ъгъл в центъра. По телевизията даваха клуб НЛО, в което гледахме постоянно да се пие. Помня също натрапчивата реплика малко се пие в тази държава.Политиците може да не са си свършили работата, но и родителите не са. Те са тези, които вкарват децата в ритъм и дават посока в живота.
63
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако искайте ми слагайте минуси, ама според момчето се е отървало, защото ако беше оцеляло щеше да е половин човек до края на живота си! На диализа, с повреден черен дроб, бъбреци и т.н., така че според мен това щеше да е още по-голяма трагедия.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДесиProblema pri metilovite alkoholi e, che ne sa nepriatni na vkus. Dokolkoto znam sa dori s priaten vkus. Metaboliziraneto im v mravchena kiselina e tova, koeto vredi, poniakoga mnogo sled priemaneto. Detzata prosto ne sa napravili razlika.
61
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествен подбор.
60
1
 
14
 
! Отговори
do 52 преди 11 години
Между забавление и забавление има огромна разлика. Някои граничат с простотия и човешка глупост.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен - а като е увредена тъканта на органите, кво прайм?
58
0
 
9
 
! Отговори
Деси преди 11 години
Мир на праха им. Простете за невежеството, ама толкова ли са неразличими на вкус, мирис, цвят и т.н. ракията първак и течността за чистачки. Нещо много нелепо ми се струва да твърдиш, че не различаваш двата вида течности.
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неграмотността и простотията водят до трагедии !
56
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невинни жертви на прехода !Да '''благодарим''на всички политици и управници ,за 24г. преход.... ,на НИЩОТО!
55
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо бе хора? Защо не успяхме да ги спасим? 30 д. в болница не може ли да се изчисти тази отрова? Жалко, много жалко за тези младежи. Истинска трагедия.
54
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
eeeeee tva trea da e nekoa Ciganka , kak 6te pie te4nost za 4ista4ki?
53
1
 
1
 
! Отговори
коИто преди 11 години
коИто!!!!!
52
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дали е било течност за чистачки или си е било домашен първак, който бащата е сварил незаконно и си го ползва за разтривки и вместо течност за чистачки? Познавам хора които си сипват първак за чистачките зимата.
51
0
 
11
 
! Отговори
Ало Моряка преди 11 години
И западняците и руските момчета пият до несвяст на Слънчев град!После защо ме биха,защо ме обраха,защо татксиджията ме излъга?Просто те не знаят,къде алкохола не е менте.Въпреки,че ексурзоводите ги предупреждават многократно,пак изпростяват тотално!
50
1
 
6
 
! Отговори
:))) преди 11 години
какви електрони партита те гонят бре човек ...в това село а и другите деца които ги пускаха по телевизията ...та това си е чалга културата ....при нея е важно да си мъртво пиян.............*** ли си или да?:))Чети, мисли и после говори глупсоти. Въобще не си разбрал какво съм искал да кажа..:)))
49
2
 
40
 
! Отговори
TranceBG преди 11 години
Толкова много ме натажи тази история с тези деца. И аз съм бил млад и аз съм правил глупости. Бог да ги прости милите, просто са искали да се забавляват. :( И стига с тези партии вече!!! Това е човешка трагедия!
48
1
 
3
 
! Отговори
do 46 ot 41 преди 11 години
до 41, Ей, ти като пишеш за европейчета, за какъв се мислиш? Азиатец ли си, ориенталец ли си? България е Европа, *** не и за такива като теб. Бегом обратно в Азия!................................Със сигурност съм запознат повече от историята на България отколкото теб. Преди да злобееш, се опитай да вникнеш по-дълбоко в думите ми. Още повече, че написаното е отговор на предишен пост с лека ирония...Мисли преди да врякаш..:)))