Бойко Борисов ще има двойник на изборите

Любо Нейков ще агитира, ако лидерът на ГЕРБ го няма
Обновена: 6 апр 2013 09:07 | 6 апр 2013 09:00, Елка Василева
153
Бойко Борисов ще има двойник на изборите
Любо Нейков. Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ще се клонира за предизборната кампания. Ако лидерът на ГЕРБ не е на трибуната, феновете му ще видят как Любо Нейков влиза в кожата на бившия премиер. Скечовете на шоумените от "Комиците" и "Пълна лудница" ще подгряват митингите на герберите в големите градове.

"Ще подкрепим ГЕРБ, както и досега. Където Борисов не присъства, вероятно аз ще го замествам като негов двойник", заяви пред "Стандарт" Любо Нейков. Мария Илиева и Рафи също ще веселят симпатизантите на ГЕРБ.

"Евтино и скромно, без концерти и панаири", пък е директивата в БСП. Социалистите разчитат на митинги, където оратори ще са Сергей Станишев и водачите на листи. Другият ход на червените е да агитират в лични срещи по места, включително по села и паланки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
20
 
! Отговори
стефан преди 11 години
абе а Веско ще пее ли ?!
82
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ТЕЗИ ОТ ГЕРБ КАКВА "СЕМПЛА" КАМПАНИЯ ГОТВЯТ......
81
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
, но бойко няма да има двойник в затвора.
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I ti li be Lube???Ujas...pulno s prodajnici!!A dostoinstvoto.Lubcho, kude e dostoinstvoto ti???????
79
8
 
22
 
! Отговори
AZ преди 11 години
АМИ РАДВАЙТЕ МУ СЕ И ТОЙ Е ТОЛКОВА ***,ДЕБЕЛ И МАЛОГРАМОТЕН ,КАТО ОРИГИНАЛА И ПОСЛЕ ОТИВАЙКИ ДА МУ СЕ РАДВАТЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА УГАСИТЕ КРУШКИТЕ ,ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ Е ТОКА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ
78
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е КАК КОМИЦИТЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ бОКО И МУТРЕНСКАТА МУ ПАРТИЯ ,КАТО И ТЕ СА СМЕШНИЦИ !!
77
2
 
10
 
! Отговори
JALKO ZA LUBO!!! преди 11 години
NE MOGA DA RAZBERA, ZA6TO IZQVENI ARTISTI, PEVCI I SPORTISTI, DOKAZALI, 4E SA LI4NOSTI V IZKUSTVOTO I SPORTA SE UNIZQVAT DA BUDAT PRIVLE4ENI OT EDNA ILI DRUGA PARTIQ, OSOBENO DA AGITIRAT?!? ZA6TO MU E NA LUBO NEIKOV TOVA SE PITAM? I REZUKLTATA 6TE BUDE NE V NEGOVA POLZA I POLZA NA GERB, TOVA 6TE PREDIZVIKA OTRICATELNO OTNO6ENIE NA TEZI KOITO GO HARESVAT KATO ARTIST KOITO BE DALE4E OT POLITILKATA. NE RAZBIRA LI, 4E 6TE BUDE UPOTREBEN I POSLE 6UT V ZADNIKA? JALKO ZA NEGO!!QVNO MU SE PLA6TA!
76
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, мутренската групировка от некадърници и разбойници ГЕРБ трябва да си ходи. Борисов е пълен некадърник. Докато беше главен секретар отвличанията и убийствата бяха ежедневие и той само тичаше на местопрестъпленията да си прави пиар, че уж работи, но файда никаква. След това стана кмет, обещавайки, че до 1 година ще направи завод за ***.От тогава вече има 7 години,завод даже не е започнат. Докато го нямаше във властта, нямаше и криза. Откакто дойде не само сме в криза, но въпреки, че Дянков 43 пъти обявява, че вече излизаме от нея, се сриваме все по-надолу. Даде хиляди обещания и официалн
75
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кризата дойде с вас герберите и с вас ще си замине, криза да има в Турция? Не ,даже има растеж 10% , да сте чували криза в Полша , Унгария , Чехия ,Австрия , даже и в Румъния безработицата е 6%, само заблуждаватха хората за да си оправдаете некадърноста.
74
7
 
22
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Станишев открил 144км. без рязане на ленти, а Бойко 85 км. с 43 *** на ленти. Хората трябва да мислят като гласуват с главите си, че после да няма пак сгрешихме. Това го призна и Лилито Павлова.
73
7
 
22
 
! Отговори
1 преди 11 години
Не гласувайте за Герб
72
5
 
19
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Щом Боко Тиквата започна да разчита на КОмиците да му вдигат рейтинга, значи ПП ГРОБ е наистина ударила дъното... Интересно от къде имат толкова пари да си позволят услугите на толкова известни личности?
71
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съселишев да излезел на диспут да кажел какво щял да направи. Вие верно сте *** щом пишете такива глупости. Съсела от години говори само лъжи!
70
6
 
17
 
! Отговори
иван преди 11 години
прекрасна идея. предлагам и след изборите Любо Нейков да остане премиер , докато Тиквата подритва мачлета във в група
69
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдааа, типично по герберски - веселие, а-у, скечове и зрелище. Нали такова беше и управлението. БСП пък също типично за тях - срещи, хапливи речи, конгреси и разни подобни. А'бе излезте в ефир, на живо, по някоя медия, направете един диспут и каже, какво ще направите, как ще го направите и проведете един смислен спор, в който да се отсее нещо. Как чрез "Комиците" ще разбера какво искат и как ще го постигнат ГЕРБ, ако гласувам за тях. То верно са си направо комици и е комично.
68
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълен резил за Бойко,щом този шкембар ще му прави агитацията.То ще е като пълна лудница,което се оценява от зрителите,като пълна глупост.
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия и на предишните избори бяха с ГЕРБ!Сега за благодарност ,участват в клиповете за еврофондовете по tv-знаете ли колко пари взимат-лошо ще ви стане!
66
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За престъпниците от БСП ще агитира най-големя наивник ламбо. А народа ще хвърля гранати по него.
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
75 прав си много, бързо ти го казвам, че пия кафе и слушам птичките как пеят, но обясни го на масите, увлечени по простака *** борисович
64
1
 
7
 
! Отговори
муняс преди 11 години
До гласувам зати пък, гласувай за герб, ипон ще те облепят със стикери да няма нужда да си купуваш дрехи.