Турските шофьори отвориха пътя към Капитан Андреево

Граничните пунктове с Турция обаче остават затворени
Обновена: 17 май 2013 15:26 | 17 май 2013 14:34,
64
Турските шофьори отвориха пътя към Капитан Андреево
Снимка: БТА

След двучасова блокада на пътя към ГКПП "Капитан Андреево" в района на паркинг Генералово около 13:30 часа турските шофьори отвориха пътя.

Те бяха застанали на пътното платно в знак на контрапротест срещу блокадата на двете ни сухопътни граници с Турция от наши превозвачи.

Така турските шофьори изразиха недоволството от факта, че вече над 30 часа не могат да продължат по пътя си.

Още по темата
За да тушират напрежението, на място бяха изпратени униформени от Областната дирекция на МВР в Хасково и гранични полицаи. Те връчиха разпореждания на турските шофьори, които се отдръпнаха от платното.

Ако обаче до 17:00 часа не бъде постигнато споразумение на високо ниво между двете държави, турските шофьори отново ще блокират пътя към ГКПП Капитан Андрево.

По този начин те спират преминаването както на леки и товарни автомобили, така и на автобуси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Следващия път гласувайте за Атака за да не може "турчин да бесней над бащино ми огнище " както е казал Ботев. С поведението си жителите на голямата южна *** потвърждават че са едни надути ,високомерни и доста простовати същества! Г-н администратор, достатъчно културно ли се изразих?
51
1
 
5
 
! Отговори
455 преди 10 години
До тирКато предпочиташ турско робство има лесно,ходи в Турция!Що тормозиш нас българите с простотията си??
50
2
 
8
 
! Отговори
? преди 10 години
50 . Тир , за да си под турско робство трябва да си в Турция , и това ще стане - с двойното гражданство , ще ви призоват да се биете срещу Сирия и трябва да отидете !
49
1
 
11
 
! Отговори
crnplkvnk преди 10 години
свърши вече вересията турци изхабихте си кредита на доверие
48
2
 
9
 
! Отговори
нн преди 10 години
50 аре марш в турция бе прасе като предпочиташ
47
0
 
8
 
! Отговори
1111111 преди 10 години
Ми да блокират и ние ще стоим натам да видим кой в по-дявол и как ще умекнат като н минават турските камьони.
46
10
 
12
 
! Отговори
турче преди 10 години
вългарин=*** народ,*** нация нищо повече.
45
23
 
10
 
! Отговори
тир преди 10 години
Ако не е Турция България ще фалира и дай боже по бързо да стане..За сега турците са толерантни ....Предпочитам турско робство отколкото българско,ще съм 100 пъти по добре.
44
3
 
13
 
! Отговори
до КУРБЕТЧИЯ преди 10 години
НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!
43
7
 
22
 
! Отговори
Arthas преди 10 години
Днес единствено Волен Сидеров спомена за критичното положение на българо-турската граница. Нито Бойко,нито Росен ,нито Станишев ,нито Лютви показаха някаква заинтригованост.
42
2
 
15
 
! Отговори
Свиленградчанин преди 10 години
начетох се на какви ли не некомпетентни коментари и отправям апел ХОРА КОИТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СПЕДИЦИЯ И ТРАНСПОРТ И ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ТОЗИ БИЗНЕС ДА НЕ!!! КОМЕНТИРАТ
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Мигобара Намасура- тогава налагайте си важностите да видим до къде ще я докарате,после да не отивате пак да се молите.
40
9
 
20
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До АнонименТУКА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ СЪРДИ ,ЧЕ ГО ПРОВЕРЯВАЛИ ДЪЛГО НА ГРАНИЦАТА И ДА СЕ ЖАЛВА ,ЧЕ НАРОЧНО ГО БАВИЛИ ! В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ПРОВЕРЯВАТ ! ЗАТОВА Е ГРАНИЦА ! ПРЕНАСЯТ СЕ НАРКОТИЦИ ,ОРЪЖИЯ ЗА КЮРДСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ И ПР. ! ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ДО ДУПКА ! САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПО СИГНАЛ НА ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ,ТУРЦИТЕ ПРИНУДИХА РУСКИ САМОЛЕТ НА ГРАЖДАНСКАТА АВИАЦИЯ ПЪТУВАЩ ОТ МОСКВА ЗА ДАМАСК ДА КАЦНЕ В АНКАРА ,ПРИ ПРОВЕРКАТА НАМЕРИХА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА ВОЕННА ТЕХНИКА !
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен34-те няма да умрат от глад ,потърпевшите пак ще сме ние.спряхме им тока щото бил много евтин и какво стана ,отидохме да се молим да купуват от нас щото централите ни спряха няма къде да продаваме ,но май стана късно путин веднага им предложи по евтин ток и сега турците продават ток навън.
38
3
 
6
 
! Отговори
Sensey PP преди 10 години
За решаването на проблема е необходимо и турските, и българските ТИР-ове да се пускат да минават само по "черни" междуселски пътища, за да не разбиват асфалта и ако предизвикват ПТП, да са помежду им.
37
6
 
30
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Ало-о-о, ***! БГ от години има много тирове...СО МАТ не помниш ли бе амсалак? И сега имаме и то нови, защото не пускат старите в Европа. За анадолците: Вярно е,че имат най-много тирове, защото си купуват книжките и нямат пипе за нещо повече от шофьорлъка! Ама и катастрофите им са поне 50 пъти повече от на нашите. Те турците са си тъповати и поне 3-4000 години назад от европейската цивилизация. Та голям кеф ще е да ги спрем тия *** за 1 месец да не пътуват!Ще се по*скат от злоба!
36
6
 
22
 
! Отговори
Мигобара Намасура преди 10 години
Лесно става. Отваряте Гугъл-карти и пресмятате по маршрута Истанбул, Солун, Скопие, Белград, Будапеща, Виена, Берлин. Или Истанбул, Солун, Игуменица, Бари, Рим, Венеция, Виена, Берлин. Като посмятате малко и ще ви се изясни колко е важна България за съвременния автомобилен транспорт и защо на турците ще им се наложи да се съобразяват с нас. От всичките ни съседи единствено турците имат най-голям интерес БГ да е слаба и немощна държава, за това и постоянно се месят във вътрешните ни работи.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а знаете ли че на тази фирма която стачкува %100 капитала му е Турски (От Марс Логистика)...+ деѝността му се развива с Турски пари .... ;)
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е тва е гадното да граничиш със силна,дива и нецивилизована страна.Нашите протестират щото тия им таковат таковата от спънки пречки и подкупи. А на тия охранени същества турското правителство се чуди как да им направи по-хубаво а на конкурентите им по-гадно.Така е.Със слаба бедна и зависима от всички страна е така.Правителството им се мазни и моли дано не ги бият много после ;)Ако бяхме голяма силна страна със силна армия ще смеят ли да блокират?Нали ще станат на кратери.
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГУРБЕТЧИЯ, ходи си мий чиниите, лижи гъзът на чужденците и не се занимавай с неща дето не са ти ясни.