Нова вълна от протести

Митингът се организира в социалната мрежа
Обновена: 16 юни 2013 10:36 | 16 юни 2013 09:54, Петя Славова
478
Нова вълна от протести
Снимка: БТА

Нова вълна на недоволство се организира в социалната мрежа. Очаква се за трети пореден ден хората да се съберат пред Министерски съвет.

Недоволстващите се изправиха срещу решението на кабинета Орешарски да назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Въпреки, че премиерът заяви, че ще се съобрази с искането на обществото, хората са решили да излязат отново по улиците.
Началото на митинга в София е обявено за 18.00 часа, като идеята е протестът да продължи два часа. Организират се и акции в други големи градове из страната.

Още по темата

Успоредно се организира и шествие на Сдружение с нестопанска цел „Гражданска лига на България”. Мястото на срещата е на пл. „Народно събрание” около паметника на „Цар Освободител".




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
17
 
11
 
! Отговори
Ехо преди 10 години
Ей абе вие къде бяхте досега бе? Що не протестирахте като намериха бюлетините в Костинброд, или като станаха скандалите с подслушванията, или като гладувахте тези 4 години? Не виждате ли че гербарите ги е страх, че ще се разкрият криминалните им дела и ви водят за носа. Те искат да падне правителството, за да ги качите пак на власт и да са недосегаеми за правосъдието. Всичко е сценарий хора.
266
5
 
16
 
! Отговори
В преди 10 години
Предсрочни избори за велико народно събрание: Нова конституция: нов изборен кодекс - задължително гласуване за всички българи, тотална промяна на съдебната система: съдии и прокурори се избират пряко от народа.
265
8
 
12
 
! Отговори
що за народ?! преди 10 години
Отървахме се едва едва от мутро-мафиот,сега се насадихме на мутро-милионер,вместо да скочим и да изгоним всички мутро-милионери-мафиото-милиционери,вие пак си искате първата мутра,докога?!Все в тоя кръг ли ще се въртим?
264
5
 
15
 
! Отговори
... преди 10 години
ВРЕМЕ Е ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА, ПРОМЯНА КОЯТО ЧАКАМЕ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ!!! НОВА КОНСТИТУЦИЯ И НОВИ ЗАКОНИ С УЧАСТИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ, ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ.. ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПРЕ УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ... ДОЛУ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И МАФИОТИ, ДОЛУ НА ОЛИГАРХИЯТА И МОНОПОЛИТЕ....
263
6
 
7
 
! Отговори
Не сме мърша преди 10 години
Браво на народа. Както каза сутринта Люба Кулезич - не сме ***. Щом се опълчихме на червения башибозук, значи сме народ. Но хора, внимавайте - ще се опитат да опорочат отново протестите. Кварталните слуги на мафията, които по цял ден щъкат насам натам, в момента ги няма - явно са на инструктаж, как да се внедрят в протестите и да злепоставят протестиращите. Не трябва да го позволим.
262
22
 
5
 
! Отговори
Вижте Бука ! преди 10 години
Създава се организация във Фейса за голям митинг в подкрепа на Орешарски и правителството му. Това ще се състои в следващата събота от 12.00 часа, на пл. "Народно събрание". Нека да подкрепим Орешарски и да премахнем простотията (будьовщината) от държавата. При това положение въшльовците , които и днес ще протестират бива да освободят терена.
261
6
 
3
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
до 335 аз не съм твърдял , че съм по умен от който и да било Нито че Бойко спрямо мен е *** Казвам , че това е човек който не става за политика и човек който е по *** дори и от Желю Желев Бойко е умен и няма как да не е при положение , че е бивш министър и милиардер а *** милиардер няма Ако Бойко беше седнал с ЕРПТ и се беше договорил с тях да ги разбият високите сметки в летните месеци нямаше да има протести , но Бойко не знаеше дали ще го изберат , за да се договаря.
260
3
 
5
 
! Отговори
До Само напред! преди 10 години
Не е само той... И Ангел Славчев и Иван Петров и Янаки Ганчев и още много други бяха провокатори през зимата. На тях им плащаше мафията за да съборят правителството.
259
5
 
5
 
! Отговори
Край преди 10 години
Ако няма избори за ВНС с мажоритарен елемент да ви кажа какво ще стане. В БСП ще разкарат станишев - ще сложат близък до Първанов човек и - ново правителство Герб с "оздравената" БСП. Цв. Цв. минава в миманса,Б Б - президент след импиичмънт на плевнята. Кукловодите - Цв. Василев, Валент. Златев, и пр. от доволни по-доволни. Ще ни клатушкат още 4 г. Това е алтернативата на ВНС и ново начало за България.
258
5
 
16
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Българи, след като свалим комунистическо-турското правителство, трябва да отидем масово до урните. Много висока избирателна активност би оставила ДПС извън парламента, а БСП с 30-ина депутата. Можем ли да го направим?!
257
4
 
7
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
БСП,ДПС, ГЕРБ и Атака задружно в борбата ще довършат страната !Кучетата в парламента и минестерствата трябва да се контролират и да има един, двама .......... с камъни за назидание на другите кадливи ***.
256
6
 
13
 
! Отговори
... преди 10 години
ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА НА ГЕРБ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СМЕНИ СЕГАШНАТА, ЗАЩОТО ТЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА, И С НЕЯ БЪЛГАРИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАПИШЕ НОВА, С УЧАСТИЕТО И НА ГРАЖДАНИТЕ, ЗАЕДНО ДА ИЗКОВЕМ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА ИЗХВЪРЛИМ ***, И ПОЛИТИЦИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НАС! А НЕ ЗА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ, КАКВОТО ВСЪЩНОСТ ПРАВИ "ЕКСПЕРТНОТО" ПРАВИТЕЛСТВО В МОМЕНТА.... СРАМ...
255
4
 
14
 
! Отговори
R3 преди 10 години
Нямам пари за кафе и цигари!Отивам на протест::::)))))))
254
2
 
9
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Всъщност мутрите са в сегашната тройна коалиция, на хората им е ясно затова НЕ ГИ ЩАТ!!!!
253
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се връзвайте на провокаторите в този сайт. Довечера всички на площада.
252
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ не са стока, ама така като гледам само ББ има куража да се изправи срещу сегашните. Всъщност ми е все тая кой ще ни управлява, ако това правителство не се задържи - който и да е, няма как да е по-лош от сегашните.
251
10
 
12
 
! Отговори
Без тях ! преди 10 години
Мутри като Борисов и Пеевски нямат работа нито в МС , нито в НС. Техните изпълнители - Цветанов и Бареков нямат работа по телевизиите. Дайте с протеста си тази вечер да искаме арестуването на Борисов. Всички знаете, че има поне хиляда причини за това. Сигурен съм, че никой от нас не иска тази стара мутра да се търкаля по улици, площади, самолети, вертолети, джипове и то за наша сметка. Защо ние трябва да плащаме, да го пазим , от какъв зор ?
250
3
 
16
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Нови избори за Велико народно събрание!Нова КонституцияЛустрация за членове на БКП, ДС и Военното разузнаванеЗакони СРЕЩУ корупцията
249
2
 
5
 
! Отговори
край преди 10 години
нови иизбори сами по себе си не променят нищо. Нужни са Избори за Велико народно събрание с 50 % мажоритарен вот. Нужни са кардинални промени в конституцията и устройството на държавата. Иначе само ще сменяме Пеевски с Цв. Цв. и яне със сидеров. България е изчерпала възможностите си за развитие в досегашния конституционен модел.
248
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямам нищо против да съм потенциален гербер, карамфил или божур, щом те са против настоящата тройна коалиция, която си прави каквото иска, представям си какви ще ги надробят за 4 г. Сегашните протести нямат нищо общо с януарските - сега навън са само интелигентни, мислещи хора, образовани, на които им дойде до гуша.