Ражда се ново могъщо движение

Енергията е по-голяма от 3-4 партии, смята Михаил Неделчев
27 юни 2013 07:26, Петя Славова
102
Ражда се ново могъщо движение
Михаил Неделчев. Снимка: Булфото

"Ражда се ново могъщо движение", казва в интервю за "Преса" проф. Михаил Неделчев, депутат от групата на СДС във ВНС и в 36-ия парламент.

Той е убеден, че сегашният политически цикъл изисква не просто механично обединение на т.нар. десни партии. Енергията е много по-голяма от енергията на три или четири партии.

Политическата система на България трябва да преживее голям трус, който може да означава и преутвърждаването на нова политическа система.

Могъщото движение, което трябва да се роди, ще има своите нови лидери, а досегашните партии от десния спектър трябва да се присъединят, да се влеят, без да се разпускат. Те трябва да търсят своето лидерство в една по-голяма общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво биха могли да кажат на хората тези тъмносини неврастеници? Що е Неделчев, що е Едвин Сугарев!Преди години скачаха по площадите, лепяха етикети на всички, които не желаеха да споделят тяхната истерия, сринаха всичко, получиха цялата власт, плеснаха с ръце, разрушиха, окрадоха и изнесоха България, а сега са заели позицията на ментори. Какво добро направиха лично те за страната? Сега в мътната вода тръгнаха да се реанимират. С истерия и скачане държава не се управлява!
7
2
 
29
 
! Отговори
Юстас преди 10 години
Могъщ бръмбар се е загнездил в главата му !
6
8
 
18
 
! Отговори
протест преди 10 години
Февруарски - протест за работа, справедливо заплащане и равенство пред закона/беднотия/?!?!?! Юнските - протест на представителите на партиите и техните клакьори,които останаха без ДЪРЖАВНИ субсидии /политическа беднотия/!!!???
5
18
 
15
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
абе шебек, шебек, ама едва ли можеш да се сравняваш с него по прочит на книги.
4
11
 
25
 
! Отговори
Курчо преди 10 години
Има могъщо финансиране н "протеста", другото е вятър работа! Неделчев ли не го знае? Пуста костурица!
3
6
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Могъщото...движение е ден до...пладне;или по...скоро,до август,когато всички отиват на...морето.
2
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде се пръкна пък този шебек ?И още един проф. Михаил Неделчев от небитието.В България се навъдиха (като марокански скакалци) повече професори отколкото са студентите.Ама трябва да се изпълнява девиза "Във всеки град университет а във всяко село академия".Богата държава и всеки я дои а качество на обучението - "европейско" !
1
4
 
49
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 10 години
Абе такива като тоя само акъл дават-те ако бяха много умни нямаше да допуснат Ж.Желев с едни никакви боянски ливади да ги бутне и след това да ги разпертушини.То и преди 23г. имаше могъщо движение в името на синята идея,ама какво стана-изпокараха се кой е по-голям и кой да води бащина дружина