Ражда се ново могъщо движение

Енергията е по-голяма от 3-4 партии, смята Михаил Неделчев
27 юни 2013 07:26, Петя Славова
102
Ражда се ново могъщо движение
Михаил Неделчев. Снимка: Булфото

"Ражда се ново могъщо движение", казва в интервю за "Преса" проф. Михаил Неделчев, депутат от групата на СДС във ВНС и в 36-ия парламент.

Той е убеден, че сегашният политически цикъл изисква не просто механично обединение на т.нар. десни партии. Енергията е много по-голяма от енергията на три или четири партии.

Политическата система на България трябва да преживее голям трус, който може да означава и преутвърждаването на нова политическа система.

Могъщото движение, което трябва да се роди, ще има своите нови лидери, а досегашните партии от десния спектър трябва да се присъединят, да се влеят, без да се разпускат. Те трябва да търсят своето лидерство в една по-голяма общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
11
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Тия 85% Мира Радева ли ти каза? Айде да видим как ще станете 200 000!
27
12
 
10
 
! Отговори
ОСТАВКА!ИЗБОРИ!СЕГА! преди 10 години
Последният аргумент на Тройната коалиция да не подава оставка е,че протестиращите били само 20 000 и не им пука,че 85% подкрепят протеста.Ами хайде да им покажем,че не са прави!Нека оттук нататък,от подкрепящи станем участващи в протеста.Дали 100 000 души ще са им достатъчни.Ако трябва и 200 000 можем да станем,защото е ясно,че протеста има потенциал да расте,но много хора ги домързява или са прекалено заети.Мотивацията им да участват обаче ще расте пропорционално с ината им да ни управляват.
26
0
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 10 години
Ще ти се!
25
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това "движение" ще върне фашистите от ГЕРБ на власт или структури на десните фашисти от СДС и ДСБ, които гласуваха за ГЕРБ.
24
7
 
17
 
! Отговори
velijana преди 10 години
Ха,ха-могъщо движение!Напънала се планината и родила мишка.
23
10
 
5
 
! Отговори
клозет преди 10 години
Към 24: недей да се опитваш да пренасочваш енергията на протестиращите. Срането си го прави вкъщи, остави другите да преценяват къде и какво да вършат.
22
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оп-пааааа! Още едно изкопаемо се появи!
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Българин !.Тук се работи на принципа разделяи и владеи.Преди 23 г.разцепиха СДС .Сегасъщите сили деистват по същия начин.Целта е същата.Според тях народа трябва да си стои в калта и да мръзне и студува и т.н.
20
12
 
13
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
Скъпи приятели нека днес да направим протестно шествие-сране в тоалетната на Бате Бойко в Банкя. Тя както знаете е оборудвана със СРС-та и друга записваща техника, така че ще имате удоволствието да чуете виковете си "оставка", "мафия", както и други звуци свързани с физиологичните ви нужди в центалната новинарска еминия на всички телевизии. Тоалетната хартия е осигурена безплатно!! Очакваме ви. Сборен пункт 18.30 пред министрески съвет
19
1
 
21
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Като им събереш процентите от последните избори и ще се види колко са мощни. ДСБ имат 2.9, Зелените 0.7, Кунева има 3.2, Касим Дал и Надето имат под 0.2. Значи общо към 7% - егати пауъра :)
18
1
 
17
 
! Отговори
стефан преди 10 години
Дясното е компрометирано , г-н Неделчев. Още се помни как всяка сутрин куфарчето от ломската митница заминава при тогавашния секретар на СДС - Хр. Бисеров.Какво са правили с тези пари и парите получени от САЩ зоа фондацията на г-жа Костова и т.н. и т.н.
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха-ха! Могъщо движение в десния спектър! Буря в чаша вода. Тези хора си мислят, че светът се върти около тях!
16
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Ражда се ново могъщо движение"-от два файтона хора.Тези посинели *** се събудиха и започнаха да ръсят заклинания.А забравиха как се нагушиха като ликвидираха държавата.Тях първи трябва да окачат на едно дърво за да се усмихват на народа.коко
15
7
 
25
 
! Отговори
симпатичен младеж преди 10 години
Не се сърдете на интелигентния и симпатичен младеж от снимката! Той, горкият, е с ампутиран мозък!
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Edinstwenoto spasenie za Bulgaria e da se sazdade partia koqto da zazdrawi vruzkite na Bulgaria s Rusia.V Rusia vinagi e imalo rabota za bulgarite.Blizka po ezik, religia, kultura i nawizi, pismenost i tradizii, tova e edinstwenata darjawa s koqto Bulgaria nqma da ima problemi!
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния кандидат за славата. "Протестиращите" след като търпяха 4 години да ги управлява основателя на СИК, дега демонстрират морал. За дребни риби. След като се радваха на 4 годишни хвалебствия към Боко от медиите на Делян Пеевски, сега той вече не е наш и следователно лош. И повод да бутнем прамителство което е на 20 дни...Явно българите сме оперирани от срам.Предишните "протести" 97 година ни направиха последни в Европа, тези ще ни направят последни в света.А мутрите им плащат добре.
12
1
 
13
 
! Отговори
Професор ли?? преди 10 години
Па тоя, тая титла поради каква причина я е прикачил?С пари веке и академик ще стане.
11
2
 
20
 
! Отговори
Грушо преди 10 години
Новите десни да не допуснат да им дават акъл такива доказани политически мухали, като М.Неделчев, Г.Марков, Ж.Желев, Е.Сугарев и др.знайни СДС мухали за да напрявят нещо свястно. В противен случай ново недоносче СДС.
10
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото което се ражда в момента е поредното изгубено поколение!
9
2
 
19
 
! Отговори
Точно се чудих преди 10 години
кой ще дойде да копа картофите?