Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!

Московски: „Ами ако този човек имаше малки деца?!“
Обновена: 3 юли 2013 16:52 | 3 юли 2013 16:52, Камелия Цветанова
327
Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!
Ивайло Московски. Снимка: Булфото, архив

Защо МВР не се е самосезирало още вчера, когато за пръв път протестиращи се събраха пред дома на бившия премиер Бойко Борисов. Това попита задочно депутатът от ГЕРБ Ивайло Московски, след като и тази сутрин около 20-ина души опънаха плакати с текст: “Бойко дезертьор” и “Върни се в парламента”, пред дома му.

„Това е тероризъм в сегашните условия“, коментира Московски и добави: “Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата“.

Протестът и тази сутрин мина мирно.

Бойко Борисов е на работно посещение в Берлин от вчера. В програмата му са предвидени срещи с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ и бивш президент на Европейския парламент проф. Ханс-Герт Пьотеринг, с представители на германската партия ХСС, както и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел Щюбген.

Парламентарната група на ГЕРБ напусна Народното събрание, след като лидерът й обяви, че парламента е с изчерпан кредит на доверие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
2
 
! Отговори
liusi.vasileva.9 преди 10 години
В Брюксев Борисов ще получи указания.Той ще върне Герб в парламента срещу снемане на обвиненията свещу Цветанов.
242
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
rumen4o.....колко си жалък да се мислиш,че си нещо.....
241
6
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 10 години
Появи се червеният русенски *** Румен. Къде беше бе ***, да не би пред НС да броиш протестиращите ? Виж сега селски ***, ще трябва да се върнеш на у-ще за да се научиш, че и след цифрата 500 следват числа които трябва да знаеш. А колкото колко са интелигентни протестиращите, ще ти кажа бе ***, който и да е от протеста е по-интелигентен от целият взет заедно наср.н червен род. Жалък си,дори трагично.
240
5
 
8
 
! Отговори
1234 преди 10 години
До JourneyТа то Бойко е институцията герб, тази партия е негова по думите му и за това протестират пред централата й.
239
7
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ТЕРОРИЗЪМ ЛИ?ТЕРОРИЗЪМ Е... 500 самообявили се за "ИНТЕЛИГЕНТНИ" ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво са, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват, но... от ГЛАД...!!!.
238
7
 
14
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва: - Ооо, добре съм се справила! Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява: - Ааа и тук добре съм се справила! Поглежда, обаче, България и си казва: - Ха, тук Бойко се е справили и без мен! ?
237
2
 
13
 
! Отговори
пророк преди 10 години
Тоя пък кога стана калайджия , кога му почерня гъ*а ? Така наречените протестиращи не тормозят четвърт София почти месец. И в центъра живеят хора и те имат право на спокойствие и тишина.
236
1
 
9
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Трябва смело да ги притискаме ,че най- сетне да разберат ,че сме ги избрали да работят за хората , а не да ни се правят на важни и безмилостно да ни ограбват. КРАЙ !!!
235
2
 
17
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
НАХАЛНИК. Иска му се, да се върне бездушието на народа.Ама немааааа!
234
2
 
19
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
"тероризъм" -да, вече никакво спокойствие за политиците, които грешат .Отминаха сладките мирни 23 години, през които правихте каквото си искате.Колко неуместно е да говори за деца и семейство при положение , че няма такива.
233
9
 
16
 
! Отговори
Червена Бабичка преди 10 години
*** мръсен никой не желае да ползва съветите ти.
232
9
 
21
 
! Отговори
Дадо преди 10 години
Плащам си данъците ,таксите, винетката и искам да ползвам спокойно улиците и булевардите те за това са създадени. Госпожо Фандъкова разрешета им да пият кафе и протестират в Южния парк. Така или иначе не ме представляват, поне и да не ми пречат.
231
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На всички виновни за геноцида в България трябва да се отиде по-домовете и да се изкарат в посока централния затвор.Трябва да се започне с кадри предимно на червената,мафиотска партия.
230
5
 
20
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Никой журналист не забеляза и не отбеляза,че няколкото плаката пред дома на ББ бяха написани с един и същ ръкописен шрифт, демек от един човек от една партия?Е на това се казва платени протестиращи.Защо никой журналист не отрази фланелката на мангото пред дома ББ на която на гърба имаше отпечатан надпис:"ДА ИМ Е.БА МАЙКАТА"?Защо никой журналист не нарече тези протестиращи с истинското им прилагателно "ПЛАТЕНИ"защото са точно такива,плюс това и ниско интелигентни.Е това е най-срамното в Бг журнал
229
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата аут.Ха-ха.Няма ли кой да му метне един коктейл ***.
228
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А не е ли тероризъм всеки ден да се тормозят хиляди граждани с блокади на улици и кръстовища. Много от тях водят деца в детските градини и това е стрес и за тях.Или ББ е специален,него не могат да го освиркват и п....т, него трябва само да го хвалят.Не може да се мери с двоен аршин. Не за едни може, а за други-не.
227
7
 
30
 
! Отговори
До Journey преди 10 години
Отговарям Ви, за да стане ясно мнението ми. Аз също не защитавам протест пред дома на конкретен политик. Яд ме е на двойния аршин. Как е възможно Общината да разрешава целодневна блокада на централната част на града? Как е възможно да се спира градският транспорт? Да не говорим за блокадите по магистралите, където те спират в нищото.Не говорим за това дали някой подкрепя протестите или не. Говорим за права. И за здрави нерви, защото ако нечии не издържат, става лошо.
226
15
 
26
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До ?Не защитавам Бойко! Напротив- разграничавам се от мутренското му управление, но никой от протестиращите пред НС или МС не ходи пред дома на Орешарски или Сергей или Местан и др.Хората протестират против институцията и позициите, които представляват тези хора.А, вече да отидеш пред дома на някого, това наистина си е прекалено.Макар че, вече си мисля, дали не трябва и пред дома на Орешарски и Сергей да се ходи и да се протестира.
225
9
 
18
 
! Отговори
Волен преди 10 години
Ще ти замръзне усмивката мръсен!
224
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутра и *** си ти Киро протеста имаше и си остава един политик който поне се опитваше да гради и създава нещо за разлика от всички останали.