Тялото на митрополит Кирил открито край Варна

Прокуратурата има съмнения за насилствена смърт
Обновена: 9 юли 2013 14:52 | 9 юли 2013 12:04,
279
Тялото на митрополит Кирил открито край Варна
Митрополит Кирил Снимка: архив, Impact Press Group

Тялото на Варненския митрополит Кирил е открито на плажа край местността Траката край Варна.

Сигнал за случая е подаден тази сутрин, съобщиха от полицията. От Съдебна медицина в морския град потвърдиха пред Dnes.bg, че е намерено тялото на Варненския митрополит Кирил.

Предстои да бъде направена аутопсия, за да стане ясна причината за смъртта. По информация на БНР прокуратурата има съмнения, че смъртта му е причинена насилствено.

До този момент от полицията не съобщават подробности за случая. Започнало е разследване.

От Българската патриаршия също излязоха с кратко съобщение за кончината на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил.

"От Варненска и Великопреславска митрополия съобщиха, че днес сутринта тялото на високопреосвещения митрополит Кирил е намерено край морето в местността Траката. Информацията е потвърдена от местната полиция", гласи скръбната вест на сайта на БПЦ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още по темата: митрополит Кирил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
4
 
! Отговори
Лидка преди 10 години
За съжаление и такива неща се случват в живота. :( Бог да прости човека!В такъв момент не разбирам неоснователните нападки и ирония.
210
0
 
7
 
! Отговори
Женя преди 10 години
До sakiИзключително нелеп коментар - не само е абсурден в съдържанието си, но и ме убеди, че на хора като вас въобще не трябва да се позволява да коментират - нямате нито мозък, а и нито дори капчица морал и уважение към покойника.
209
3
 
0
 
! Отговори
sss преди 10 години
слагаите памука отзад и е готов. Амин
208
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Искам най после да се появи БОРИС 1
207
2
 
4
 
! Отговори
защо с омраза преди 10 години
Много пошлост тука и злоба.На къде е тръгнал тоя народ освен да зачита парите,чалгата и простотията и алкохола и другата други ценности не му останаха.Подигравате се на хора които всеки ден се молеха за мир,честолюбие и човечност!Малко не се ли срамувате че някой хора оставят дори и малка диря след себе си до като на комплексара освен да избоде очите на някой и да отчета грешките за друго не го бива.Казвам Бог да прости Митрополит Кирил и мир на праха му!
206
0
 
1
 
! Отговори
анонимна българка преди 10 години
До Доленскоро ще се случи и това:)
205
2
 
6
 
! Отговори
pop krastiu преди 10 години
При Мишо Бирата също нямаше следи от насилие . . . Колкото за Кирчо Милиционера - който му купи Линкълна - той ми нахлузи шнорхела . . .
204
0
 
14
 
! Отговори
Август 1994 преди 10 години
Те така се "удави" преди близо 20 години и Илко Ескенази...
203
1
 
16
 
! Отговори
Грешен като вас преди 10 години
Сега кой ще возят в Линкълна???!!!...Всяка сутрин плува в заливчето без нито една вълна , и изведнъж днес се удавил! Айде бе-да не би Нептун да му е замирисало на владика ,и да го е дръпнал за крака?! Правят ни на баламурняци, но всяко стадо заслужава стопанина си! Големи игри и големи пари са замесен тука...с мноооого нули!
202
10
 
15
 
! Отговори
saki преди 10 години
Днес никой в заведенията и капанчетата по морето избягва да си поръчва пържени попчета, за да не му сервират баш попа.Както се казва *** дал, *** взел.
201
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изгонен от Атинската митрополия за шпионаж, чичо му генерал от ДС...
200
8
 
17
 
! Отговори
Долен преди 10 години
Не можаха ли да нямерят Воленчо изстинал на некой плаж!До него Станишката удавен! Е.ати кефа!
199
8
 
11
 
! Отговори
Don преди 10 години
Не се косете за този доносник на Държавна сигурност. Колко ли душици е затрил със своите доноси. Дано повече такава *** го последва.
198
3
 
9
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Ама тоз поп Господ го е наказал бе,де сай чуло и видело Владика да скача в морето миди да сабира...ми то тоз човяк ептен сий объркал занаята,днеска викам на нашият поп-кво мислиш за тоз началник де сай удавил бе,па той вика-ами то требвало некой да има около него,щото как тай ша го пуснат сам да са плацика на морето ама щом никой нищо незнай,значи тай им казано да говорат...и преля малко мастика на земята та ни стана мъчно щото се пак лошо да си иде човак па ако ще и Владика да е...
197
8
 
4
 
! Отговори
Йеромонах някой си преди 10 години
До Куроландес! Може да е имал пари, може да е имал много работи извън църквата... но никога не е убивал хора като баш мутрите... така че недей се прави на много важен че... Ако примерно баща ти е свещеник и имаше също скъпа кола и много пари и изведнъж нещо се случи с него и почине, ти така ли щеше да реагираш ? Не мисля! ;)
196
10
 
6
 
! Отговори
Семи преди 10 години
Защо всички се правите на светци когато говорите с такава злоба за този свят човек.Не е необходимо да изливате толкова злъч.Просто помислете че животът е много кратък и споменете с добро тази човешка душа отправила се на път нагоре.
195
3
 
12
 
! Отговори
111 преди 10 години
Имаше висше военно звание в КГБ, но беше упорит и донякъде независим като личност.БСП-то се готвят яко да крадат църковните имоти и да ги продават, вероятно заради отказа на Кирил той е бил самоубит защото бесепарите и депесарите бързат да крадат докато са на власт.
194
3
 
14
 
! Отговори
Анти-ДС-поповете преди 10 години
Ако до всеки убит мафиот,легнат по още сто,еех, тогава предвиждам такъв живот,че само си викам - ДАНО!
193
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bog da go prosti cveshtenika! Na popovete ne im e chujdo nishto choveshko i ne im e prisashto nishto bojestveno.
192
2
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Киро Кадилака явно е мърсувал вечерта на плажа ) и някой му е гледал "на кафе" ) --О чада божие всеки може да има такава кола и 1 милион в банка (размисли и думи на "честният" ПОП )