Двама с белезници на "БЕЗработен ден на открито!" пред НС

Младежите замеряли с домати парламента, отведени са в Първо РПУ
Обновена: 10 юли 2013 11:34 | 10 юли 2013 11:34,
310

Снимка: Булфото

Полицията отведе двама младежи тази сутрин при протестите "На кафе" пред Народното събрание.

Униформените провериха младите мъже, сложиха им белезници, а минута по-късно ги отведоха с полицейския микробус, съобщи Булфото.

От МВР съобщиха за Dnes.bg, че арестът на двамата е заради хвърлени от тях домати по сградата на парламента. Отведени са в Първо РПУ.

Иначе днес протестиращите пред парламента подхванаха нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!".

15-20 души включиха в #workwithme и разположиха лаптопите си до хотел "Радисън", за да могат да протестират и работят.

Зад сградата на парламента друга група протестиращи посрещна с домати и яйца "любимите" депутати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Браво Гад кефиш ме ! П. С с белезници си още по секси !
211
0
 
0
 
! Отговори
FaeeAldachor преди 10 години
Ехх Гадинке,да знаех,щях компания да ви правя!!
210
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Да се върне Бойко на власт и Ц. Цветанов с Фидосова , този комунизъм не се търпи повече. ***, догодина и пенсиите щели да увеличават- да се махат не им искаме увеличенията и без тях се живее
209
7
 
18
 
! Отговори
призив преди 10 години
Помните ли репликата ,,Трябва танковите да дойдат,, Комунистите само от сила разбират.Те не харесват протестите против тях.Българи на запад запознайте съседите си със събитията и със протеста 1/10 или 1000 няма да постигнат нещо но ако всеки спомене на съседа си на колегата си в европа хората ще стават все по любопитни какво и защо се става това в България.Аз ще го направя от утре и то не един а на много.Ние сме много и нещзта зявисят от нас.
208
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА СЛАГАМЕ МАСКИТЕ И ДА ПРОМЕНИМ ПОДХОДА!!!
207
0
 
1
 
! Отговори
emilig преди 10 години
До ddt77тогава ги биеха
206
6
 
28
 
! Отговори
ddt77 преди 10 години
февруари месец тия дето хвърляха домати дали им слагаха белезници ? Или тогава доматохвърлящите бяха герои а БСП се надпреварваше да реве в ефир ако някой полицай им попречи в хвърлянето. Двойни стандарти във всичко, типично за БСП и правителството на олигархията
205
5
 
19
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Ами протестиращите защо позволяват СС-овците от МВР да ги арестуват а не го пометът!
204
18
 
21
 
! Отговори
Р.Илиев преди 10 години
ПОЛИЦИЯТА ЗАКЪСНЯ ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ *** И НАРКОМАНИ НА ТРАМВАЯ
203
28
 
24
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Росен Плевнелиев трябва да има доблестта самоволно да си подаде оставката след неколкократното нарушаване на Конституцията и разкритието за офшорната му сметка от 1млн. долара в Кипър, пари присвоени от държавната хазна и от парите на данъкоплатците. над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.
202
21
 
16
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Еййййййй,много проста държава!Да ти е държавна политика-подкрепа на протест,какъвто и да е той!Подкрепа от държава,от медии,че и от президент!Ама много надълбоко се е окопал тоя ББ!Направо да те е страх!Бюра,нет,сега са наред палатки,легла,тоалетна!До кога мислите ,че може да се търпи това!?Че те и тези дето ви подкрепят имат граница на търпение и подкрепа!
201
11
 
37
 
! Отговори
m преди 10 години
Ей долна нация 100 години *** ги тъпкали, сега пак се натискат. Мазохисти погубили собствената си държава и изгонили собствените си деца. Да сте живи и здрави много години че собствените ви деца да ви съдят.
200
13
 
34
 
! Отговори
j преди 10 години
Искате пари, а не внасяте данъци работите като волове а се осигурявате на 4 часа, маса пенсионери работят заемайки хиляди работни места на младежи. Е от къде да дойдат тези пари в държавата от къде да има за здравеопазване, образование и други социални придобивки камо ли за инфраструктура. Герб секна кражбите на БСП респективно ДПС и те спретнаха цирк на електората и той клъвна като шаран. Всичко започна още с измисленото покушение над Доган. Затова всички вън от парламента.
199
9
 
29
 
! Отговори
h преди 10 години
Кабинетът нагло и тайно подари 320 милиона лева държавни пари на банкера Цветан Василев!А иначе всички министри, начело с Орешарски, когото народът все по-често нарича Олигарски ореваха орталъка, че се чудели откъде да заделят 26 милиона лв. за парите за майките!Тези наглеци от властта си раздават помежду си стотици милиони, все едно става дума за 2 пакета семки...С тайно решение кабинетът одобри спогодба с приватизаторите на БТК и обявяването на техните задължения от 320 милиона към държавата да бъдат обявени за нищожни!
198
3
 
28
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
Махнаха лошите от полицията - сега всичко е наред!По четирима полицаи за двама младежи - много опасни!
197
0
 
12
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До АнонименМай обърка линията.Тея са предимно десни и ояли се според политагита на БСП.Демек пенсионерите по селата да им злобеят.
196
33
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писна ми от протестиращите ***. Протестират, че са ощетени ментално по рождение. Айде работете и направете нещо сами, вместо да чакате да дойде спасител в парламента и да ви залее с блага.
195
13
 
21
 
! Отговори
999 преди 10 години
Тези с професията "протестиращ" май днес ги уволниха
194
8
 
31
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Иван Портних - руски олигарх в ГЕРБ. До 2011 г. - гражданини на Руската Федерация. На 24 години - тъкмо завършва УНСС и става генерален мениджър на комплекс Гранд хотел Варна, включващ Гранд хотел Варна, хотел Лебед, хотел Долфин, хотел ДолфинМарина и хотел Рубин.Една от "живите" връзки между руската мафия, *** и ГЕРБ. Първа "дружка" с другото "свидно чадо" на ЦК на БКП в ГЕРБ - Лиляна Павлова - Малката Фидоска...
193
13
 
24
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Ето ме с лаптопчето там- обаче ще преписвам от тези дето работят - обмяна на опит тъй да се каже. Ама надали1 Като ги глидам как са се вторачили в лаптоповете без да ги пипват.... ами дали са им ги под наем за протеста само. Да се разкарате от улиците на София, маймуни такива! Фандъкчето да си изпълнява задълженията на кмет, че следващата е тя!