Арести на снощния протест пред парламента

Двама са задържани, махали заграждения около НС
12 юли 2013 08:45,
38
Арести на снощния протест пред парламента
Снимка: мРепортер

Двама души са били задържани по време на снощния протест в столицата, съобщиха от СДВР.

Те са били отведени в Първо РПУ заради извършени нарушения. Единият е издърпал парапет от загражденията на Народното събрание, а другият е задържан след като е наплюл гражданка, която е участвала в протестите.

Още по темата
Стълкновения и сблъсъци между полиция и протестиращи съпроводиха 28-ия ден от недоволството на хората срещу управляващите.

Късно снощи, на няколко пъти, напрежението ескалира, след като протестиращи премахнаха загражденията пред парламента и се опитаха с жива верига да оградят сградата.

Полицията обаче им попречи и на свой ред издигна жив щит около парламента.

Част от протестиращите пък се заканиха, че ще спят на палатки пред НС, за да може тази сутрин да блокират работата на депутатите при поредния планиран протест "На кафе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
7
 
! Отговори
steeefan преди 10 години
Не разбирам тези който защитават правителството на какво се надяват, бсп е управлявала 90год Луканов,94-Виденов, 2005 серГей ,разруха и фалит на държавата,бсп не са от вчера в управлението разберете, ако можеха да направят нещо за нас отдавна да са го направели или не могат или не искат според мене е и двете.
31
0
 
0
 
! Отговори
чичо пейо преди 10 години
До rigreщот имаш маса постове -затва1 пост ти излиза като аномнимен2 вече трябва да се логнеш
30
4
 
5
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
До Анонимен 33И аз съм интелигентен и възпитан, ама всичко си има граници. Представи си да говориш на жена си 1 месец за секс , а тя да те гледа с влажен и *** поглед , все едно не схваща за какво става дума. Ама видно в София, повечето сте "тежкари" с добри доходи. И важи за Вас приказката: "Щом аз съм добре, значи всичко е добре". Не проявявате интерес към нищо, което пряко не Ви касае. Е хайде де, как да стане! МладГражданин 23г.
29
7
 
12
 
! Отговори
ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ преди 10 години
ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ ! С ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ НИЩО НЯМА ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ. ИМАМЕ СИ РАБОТА С НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОЙТО НЯМА ДА ДАДАТ ВЛАСТА БЕЗ БОЙ. ВРЕМЕ Е ЗА ПО ТВЪРДИ ДЕЙСТВИЯ ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ БЪЛГАРИ?
28
0
 
2
 
! Отговори
plamen.popov.50 преди 10 години
Трябва да си доста зле да дадеш минус на това. Сигурно ако на някой полицай не му издържат нервите и започне да гърми, тогава ще ме заринете от плюсове, а?
27
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали на тези протести са само интелигентни и възпитани млади хора защо се държат като вандали И докога цяла България трябва да гледаме постоянно тези протестиращи Крайно време е медиите да им отделят по малко време
26
4
 
11
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
Мале мале, отчайвам се колко ограничени умствени хора има из тези коментари. То не бяха платени, то не бяха заврени, то не беше чудо. Абе ей пасмина разпасана, наричаща себе си БЪЛГАРСКИ НАРОД. Бива ли да сте такива *** и такива да си седите. Всеки гледа пак собствения си интерес и хич не му е еня за другия. ФАКТ!!! Не ме интересува, дали сте червени,зелени,турци, *** или мутри събрани от подземния свят. Хора сме , ама тука освен животни не виждам. И затова оправия няма.Разцепление на макс
25
6
 
8
 
! Отговори
plamen.popov.50 преди 10 години
Абе интересно, аз ако управлявам МПС повече от 10 часа ще платя акт за 1500 лева по закона за автомобилните превози. А тия джандари как точно изчерпаха извънредния труд за 3 месеца напред, те като са преуморени и с оръжие, не са ли опасни за обществото? Цацароффф, къде се бе???
24
2
 
4
 
! Отговори
М преди 10 години
До Колко сте прости!Колко си неграмотен...
23
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възмутена съм от присъствието на малки деца късно през нощта на тези протести Къде са социалните служби в случая А и медиите ги представят като герои Ако беше в друг период БТВ веднага щеше да вдига врява че това е нередно и щяха да повикат социалните на място Колко е лицемерно всичко
22
9
 
7
 
! Отговори
moris преди 10 години
Te повечето коментари анонимни, палатки и т.н. май са писани от един и същ "защитник на властта" не си струва и да се четат такива прастатии!
21
17
 
15
 
! Отговори
Колко сте прости! преди 10 години
За всички платени и евтини *** коиъо пишат тук, и за всички простаци в тая държава! Толкова сте прости и наистина заслужавате комунистите да ви оправляват до край, да ви съсипят тотално , защото толкова ви е акъла, колкото да пазите равновесие!Никъде по целият свят комунизмът не е довел до нищо хубаво, никога в България БСП не са могли да управляват и да създадът нещо!Прнсионери, Турци , *** и *** (70%) от населението определят бъдещето на младите и интелигентни Българи! Срамота
20
7
 
16
 
! Отговори
акуд преди 10 години
време е България да запали райхстага
19
6
 
7
 
! Отговори
koneff преди 10 години
И този протест ще заглъхне. Статуквото ще си остане като през последните 20 години... "Съединението прави силата!". Цепете се на леви и десни, на цска и левски, на турци и българи И СИ ЖИВУРКАЙТЕ
18
2
 
2
 
! Отговори
Гнафт преди 10 години
Вожда и старейшините на племето не може да стигнат до консенсус
17
9
 
4
 
! Отговори
rigre преди 10 години
В постовете има толкова хора с ник "Анонимен",т.е.-без вход и регистрация.Защо тогава на мен ми иска непрекъснато да се логна.А иначе и тази сутрин хората на Кутев са по местата си.
16
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В друга страна, полицията досега да ги е смачкала. Какви са тези провокации от страна на протестиращите? Защо бутат загражденията? Нали са интелигентни и симпатични?
15
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредна глупост на властта! Колко станаха за месец и половина на върха? Какво целят кървави сблъсъци? Да опозорят българската полиция, да я хвърлят срещу протеста? Да сдавят брат с брата? Защото полицаите са наши братя, синове, бащи. И СЕ ДЪРЖАТ ДОСТОЙНО! КУЛТУРНО, МНОГО КУЛТУРНО! НЕ допуснаха зловещи сцени. БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!! Това дразни властта? Историята пази славата на комунистите и съратниците им като опитни провокатори, конспиратори, а и ... друго... Но няма да им мине номерът.
14
30
 
32
 
! Отговори
ДА13 преди 10 години
Крайно време беше да се намеси полицията !АЗ ИСКАМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЗАРАБОТИ! И АЗ СЪМ ГРАЖДАНИН НА ТАЗИ СТРАНА КАТО ТЕЗИ , КОИТО СИ ПИЯТ КАФЕТО ПРЕД НС.И АЗ СЪМ ИНТЕЛИГЕНТЕН И СИМПАТИЧЕН! ТРЯБВА ДА СЕ ЧУЕ И МОЕТО МНЕНИЕ И УДОВЛЕТВОРИ И МОЕТО ИСКАНЕ!!!
13
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какви протести,какви пет лева..там се провеждат състезание по надпивате на бира и над пикаване....ДОЛУ ТИРАНИНВА-ДОЛУ БОКО..КОСТОВ ПОМНИМ ТЕ--НЕ СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ...