Рухна Берлинската стена made in BG

Среднощна кашонена акция пред германското посолство
Обновена: 17 юли 2013 12:14 | 17 юли 2013 08:32,
76

Снимка: Булфото

Късно снощи протестиращи срутиха символично Берлинската стена от кашони, издигната пред посолството на Германия.

Още по темата
16 юли 2013 19:50
729

Стотици хора се събраха пред дипломатическата сграда в столицата, за да благодарят на посланик Матиас Хьопфнер, който преди две седмици, заедно с френския си колега Филип Отие, излязоха със съвместна декларация, в която призоваха за край на олигархичния модел в България.

В безпрецедентно общо становище двамата обявиха подкрепата си за събуденото гражданско общество у нас и застанаха зад тезата на президента Росен Плевнелиев, че след изчерпване на диалога между партиите на ход са предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
8
 
! Отговори
rothmann преди 10 години
До платените клакьори на БСП и ДПС. Уважаеми Клакьори, Опита Ви да омаловажавате демократичните протести в България не са успешни.Основната причина, че Бабите, *** и фесовете не са в интернет. Защото както знаете те на са ***. Ние хората на протеста сме "***", но по никакъв начин не се влияем от вашите платени коментари. Колкото до вас самите. Вие сте позор за България !
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз благодаря на посланника, но той не знае колко е *** бг народ
52
1
 
1
 
! Отговори
Ганчовец преди 10 години
Към 68: Пич ако по снимката разбираш, колко са били протестиращите значи и ти ги смяташ като власта (Броиш и делиш 10-20, а бе, колкото може) Протеста от Независимост в голяма част стигна до посолството.Към 69: А ти човече си супер ограничен, след като възприемаш ставащато на улицата за ***. А ако си мислиш, че германците не са разбрали идеята с бутането на стената и ръкоплясканията след това значи или си по-зле от *** 68 или си същия *** 68.
51
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам колко са протестиращите и колко кашони има, почвам да се чудя кой ли ги е донесъл.
50
7
 
4
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 години
Дълбоко погрешно е схващането, че Германия, Франция, Щатите, Русия.... ще ни помогнат. Всяка страна си има собствени интереси и си ги прокарва. Интересите на нито една от тези страни не съвпадат с нашите, най-малкото защото те играят в А група, а ние сме Бистришките тигри от Долно *** !
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз нещо не мога да се разбера със съседите за санирането на блока,ще викна европа за помощ.и не мога и хотел да си избера за почивката,ще питам някой евро посланник да избере вместо мен.аз не мога сам да се справя пък и европа по цял ден мисли само за моето светло бъдеще,те за това са се събрали в европарламента,не са там за парите и гюведжа както казват някои зли езици
48
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
както някой каза,тези протестиращи не стигат и 10 депутата да изберат,а останалите българи извън центъра на софия никой не ги пита,но както и да е.този акт е най-срамния който помня през живота си и акъла не ми го побира.откровенно да покажеш,че си малодушна и блееща овца и да отидеш да се кланяш и да мрънкаш на някакво си посолство е толкова унизително за всеки с поне малко себеуважение.вместо да ни е срам и да се крием,че не може да се справим със собствените си управляващи,ние го разгласяваме
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Floyd един и същи анти-протест пост на всяка статия. Махай се ве, платен, ясен си!
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълни ***, наистина
45
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стачкувайте пред европейските посолства та Европа да ни чуе. Нашите червени наглеци са с тапи в ушите от 1944 г., когато майка им - червената армия ги пръкна на родна земя.
44
4
 
9
 
! Отговори
Floyd преди 10 години
До АнонименГрешно. ДПС не ни е никакъв проблем - твърд електорат, но малоброен... Всички останали си правят сметките, като отчитат този факт. Проблема, пич, е тираничното досегашно управление. Прочети за тирания, деспотизъм и демокрация - има едни дебели книги на тези теми.
43
0
 
17
 
! Отговори
752031 преди 10 години
До FloydВземи прочети некоя книжка преди да ръсиш бисери. Служебен кабинет не се назначава от парламента.
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До FloydИ така да е. А, по- добре ли е да изчакаме ДПС да си се настанят хубавичко ? Както гледаме вече са в 70% от управляващите структори.
41
25
 
5
 
! Отговори
Floyd преди 10 години
Всичко е журналистическа разработка - платена. На кого са изгодни "протестите" против правителството, на този въпрос трябва да се отговори. Ето и сценария: Правителството подава оставка. Тогава се предлага на най-голямата парламенвтарна партия (герб) да състави служебен кабинет. Тя, естествено, приема. Разпуска се Народното събрание и се назначават нови избори. А до изборите служебното правителство си прави каквото иска. Ето това е истината. Всичко останало е прах във вятъра.
40
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
E, кво се шашкате, имахме премиер от СИК:)
39
38
 
17
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ преди 10 години
Май всички *** от София са по протестите !!! Бая *** човечета ... Пълна простащина! Света ни се смее ....на простака Борисов и неговите *** по улицитте !!!
38
11
 
7
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Тези два шута били спретнали декларация в която призовават за КРАЙ на олигархичния модел!!! Защо не правихте декларации,когато КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРИ от външнотърговските дружества на гнусните *** ВЪРТЯХТЕ във ВАШИТЕ БАНКИ и печелехте!!!! Сега-КРАЙ на олигархията,крадецът вика:"Дръжте крадеца".То,че край няма да има е ясно,само играчите-пионки ще подмените!!! А между другото във вашите държави ОЛИГАРХИЯ няма ли???Кога ще направите декларация в своите страни??????
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така, организирано е от остатъците на величието на Българският дух, завещан ни от великите Български Владетели и Велики Българи оставили следа в Българската душа. Левски е Велик, Ботев е Гигант. Не Гасне туй що не Гасне. Свободна България и достоен живот. Да сте живи и здрави братя, пазете тази божествена искрица в душата си, завещана на нацията от нашите ВЕЛИКИ предци. Да Живее България.
36
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Одисей, това не е революция, това е модерно хоби:)) Протеста ви се изражда в несериозен карнавал:)
35
27
 
16
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
Тези протести са истински колкото косата на Боби Михайлов.