Мама, татко и аз... на плаж пред парламента

Протестиращи домъкнаха чадъри, опънаха кърпи и полегнаха
Обновена: 31 юли 2013 15:22 | 31 юли 2013 11:16,
288

Снимка: БТА

Басейн, чадъри, кърпи и плажуващи се появиха пред парламента тази сутрин.

Протестиращи по бански се излегнаха пред сградата на НС, докато вътре депутатите обсъждат актуализацията на бюджета.

Хората отправяха послания към избраниците заради лятната им ваканция, която все още не е одобрена официално.

Протестиращите освиркваха и всеки, който премине през загражденията към Народното събрание или пък излезе от там.

Покрай тях премина народният представител от ГЕРБ Даниела Дариткова и те я захапаха: "Дариткова, не сте ли на работа?".

Протестът им преминава спокойно, полицията обаче зорко бди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мама и татко са хванали последния ден, в който Пашата е заявил, че ще плаща и с кинтите от него ще могат да заведат децата на истинско море.
229
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А журналята получиха оргазъм от таз прелестна гледка на разплутите тела на полегналите. Днес журналистите под командата на собственика на медията само в този сайт написаха няколко оди за десетина полегнали на жълтите павета, които очевидно се нуждаят от психиатрична помощ.
228
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 242Ставайте автономна област , да видим до къде ще я докараш, Ти столичанино :))) И пак Ти, за какво протестираш, или добре си живееш ?!
227
10
 
22
 
! Отговори
Идеев преди 10 години
Госпожо Фандъкова ПОВТАРЯМ платил съм всички данъци и такси, винетка и други съдиращи кожата на българите плащания. Настоявам тези да бъдат изметени за да не нарушават правата ми да минавам там където и когато искам. Това, че не знаят, че в България парламент и правителство се съставят или свалят с избори не им дава право да се чувстват удобно нарушавайки чуждите права. Махните ги или сама поискайте предсрочни избори за кмет на София. Това е европейски град а не сметище за всякакви ***.
226
7
 
8
 
! Отговори
dolsun преди 10 години
Ех,Българио,Българио не може да те измъкнем след като има хора,които не ги е грижа за теб,до къде я докарахме-да има антипротестиращи..евтини драскачи,които критикуват протестиращите и техните форми на протест..не ви е срам,да се отцепвате от народа и да го критикувате,че протестира срещу мафията,която краде и вас..вие сте смешниците не те,вие срамите България с вашето безразличие и вечна критика,били лентяи без работа а вие кви сте,че висите на комп.постоянно,ако така си вършите работата тежко
225
1
 
6
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Ако искат полицаите да не ги бият, да си облекат по един кожух в знак на солидарност с тях, които в най-голямата жега са длъжни да стоят с каски и дебели униформи, а протестиращите лежерно по къси панталонки си пийват биричка. Определено полицаите ще ги погледнат с друго око, ако протестиращите покажат, че мислят и за тях.
224
0
 
8
 
! Отговори
Скачаща ГЪСКА преди 10 години
Който не скача е .....Времето е Ваше - 1 лев за БГА БАЛКАННИЕ МОЖЕМ да .....
223
10
 
22
 
! Отговори
fanbg преди 10 години
Смешни и жалки са тези т.нар протестиращи, очевидно безработни лентяи...десетина клоуни и двойно повече кибици и фотографи....
222
3
 
18
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Според мен никога цирковите номера на клоуните по-скоро предизвикват смях и подигравки от колкото дават резултат
221
1
 
17
 
! Отговори
piffacota преди 10 години
Колко е билета за забавлението?
220
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно заради такива има нужда от софийско жителство... майка му от яким груево, баща му от въчедрън.. той от София... и лежи на жълтите павета... ех село село....
219
0
 
16
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
А когато на власт дойде правилната партия,тези,протестиращите де,ще протестират ли пак,ако им предложат достойно заплащане за да съборят предишните "дарители"? Демокрацията не може да съществува като такава,щом може да гласуваш "въздържал се",да се обадиш да не закачат Мишо бирата и пр.Накратко 24години гледаме една пародия...
218
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само наркомани и бираджии пред НС...
217
0
 
12
 
! Отговори
Antonim преди 10 години
До БЪЛГАРИНПрав си! Пропускаш може би само, че "България може", коята иска да стигне до властта, също е олигархическа. Виж кой финансира Саша Безуханова и всичко ще ти се изясни. Много богата страна била България - почти 24 години разграбване и съсипия и все още има за крадене и затова и целия тодзи цирк.
216
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ei smeshni gerbadjiiski! Hodete da lapate na albancite i makedoncite s BOKO! V BULGARIA NQMA MQSTO ZA NACIONALNI PREDATELI!!!!!!!!!! VSICHKI STE ZA BELENE!
215
0
 
7
 
! Отговори
BajGanjo преди 10 години
Кво става никой не знае, кой на кого плаща или без пари ли е всичко това ... ясно е че бабички и *** са гласували ама като ги свалим сега кой ще дойде ... трябва да не се вика само долу ... ами да се иска да се направи парламент от професионалисти и 100 човека граждани, които да ги управляват избрани от народа и всеки един от тях да знае че може да си замине от днес за утре ако започне да играе партия с някой от тях
214
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко голям *** трябва да си, за да отидеш да се търкаляш пред Народното събрание по този просташки начин?!?Мани другото, aми и платените медии им правят реклама, под девиза "Мама, татко и Аз" Обърнаха паметника на Цар Освободител на *** и се търкалятнаоколо като прасета....
213
19
 
16
 
! Отговори
Evala преди 10 години
Евала на всички пред парламента. Искрено се смях на новината. Много оригинално хрумване. Подкрепа изцяло!!!"кака" да вземе да се събуди, сънува в несвяст.
212
11
 
27
 
! Отговори
мн преди 10 години
Това са протестиращите на България .*** ***.
211
12
 
33
 
! Отговори
kaka преди 10 години
е как няма да полегнат-нали им плащат по 40 лв на ден на човек.тричленно семейство-120 кинта на ден.за 30 дена-3600 . нека им зле!