Контрапротестът събра привърженици на Орешарски

Хората се събират обичайно край пилоните на НДК
3 авг 2013 14:08, Петя Славова
74
Контрапротестът събра привърженици на Орешарски
Снимка: Булфото

За пореден 38 ден на пилоните на НДК се събраха привържениците на кабинета "Орешарски". Там продължава да се събира и подписката за подкрепа на правителството, съобщи БНТ. Въпреки уверението, че контрапротестът няма да излиза във ваканция, днес събралите се хора бяха по-малко от обичайно.

Организаторите на контрапротеста казаха, че в понеделник тук, пред пилоните на НДК няма да се проведе традиционното събиране на защитниците на правителството заради обявения ден на траур.

Очаква се от следващата седмица контрапротестът да навлезе в нова лятна схема и ще се провежда във вторник, четвъртък и неделя.

Във вторник контрапротестиращите ще се съберат пред Столична община, където ще настояват Фандъкова да определи дата за местен референдум за прекратяване на концесията на Софийска вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
20
 
! Отговори
... преди 10 години
Oт тия доста ще дадат фира до изборите
34
3
 
21
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 10 години
Вестник "Зора" е също комунистически вестник. Сигурно им го подаряват по време на протестите да не слънчасат. Като ги гледам тия възрастни хора ги съжалявам! Още не могат да разберат, че БСП е партия на най-богатите хора в България, на олигарсите, а не на най-бедните! Нека прочетат какви имоти имат техните любимци и как тези имоти могат да бъдат спечелени само с държавни заплати!
33
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уважавайте белите коси, нещастници! Щото вие сте толкова смотани,че и внуци няма да отгледате! Даже и такива като вас в момента.
32
0
 
10
 
! Отговори
от джунглата преди 10 години
ще се броим на изборите кой червен кой пенбен,като му дойде времето.
31
3
 
14
 
! Отговори
хунта-БСП,ДПС,Юруш преди 10 години
Очевидно на този фен на тройната коалиция, на снимката не му е стигнал хонорара да си купи в-к "Дума" и се е задоволил с по-евтин вестник! Явно голяма част от отпуснатите средства за "контрапротеста" прибира Мишо Лай*нара и за останалите привърженици на управляващата тройна хунта, остават само жълти стотинки!
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полуживи бабички и полуможещи да пеят но, можещи да карат такси. Оня лилипут с осанка на талибан търси вече фенки стед бабичките защото няма ттрибуна и талант. Един бързо говорящ плъх!!!
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za pet leva povece kam mizernata pensiya i gaza si ste sadat tezi predateli nenormalni pensiyoneri
28
13
 
3
 
! Отговори
червен баб преди 10 години
ще ги видите ,дойде ли герб и вулгарния им вожд
27
3
 
23
 
! Отговори
35 преди 10 години
Искам да видя КОНТРАПРОТЕСТИ, но в различни точки на света, там където няма фанатизирани червени бабички, там където не могат да организират некъпани и необразовани електорати, единствено "синчетата" на чиновниците от времето на комунизма, ако им стиска нека излезат да ги видим, да ги разгледаме внимателно.
26
5
 
26
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Феновете на тройната коалиция, как не ви е срам? Когато някой има гражданска позиция и не е *** на руската мафия като вас, той автоматично бива заклеймен от вас като "платен". Бог е казал: "Първо погледни гредата в своето око и тогава ще видиш ясно съчицата в чуждото." А вие винаги правите обратното, защото така е най-лесно...
25
4
 
14
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
До 19/Rabat/Днес много си "слънчасъл"бе,човек!Как може да говориш,такива глупости!Не виждаш ли ,че са се събрали шепа възрастни "***","предвождани",от един вулгарен тип Мишо Шамара и един беззъб ***!Жалка картинка!Изливаш си злобата и омразата към младите, образовани и свободни хора по площадите,защото твоя живот е ''минал безславно" в епохата на тоталитаризма!
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Контрапротестът събра привърженици на Орешарски - А ТОДОР ЖИВКОВ, КОГА ЩЕ ГИ СЪБЕРЕ НА КОНГРЕС НА ПАРТИЯТА МИЛА??? ДА НЕ ИМ ИЗТЕЧЕ СРОКЪТ НА ГОДНОСТ???
23
6
 
29
 
! Отговори
Нощен скитник преди 10 години
Червените вампири в действие..:Д
22
3
 
12
 
! Отговори
лошо... преди 10 години
Жалка картинка,и за к'ъв контрапротест дрънкате,спирайте се и се осъзнайте,това е прах в очите на бедните и неразбрали люде-тейко ви зимата,когато разберете за колко ст. сте стояли цяло лято на слцнцето
21
5
 
3
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Одисейчо много късно се появи в сайта,или пък си бил в обедна почивка не знам,но съжалявам че няма да можем да си поговорим чрез нета.Внучката има рожден ден и трябва да я уважим.Ще пия едно и за теб че ми стана симпатичен.
20
4
 
4
 
! Отговори
rabat преди 10 години
ОООООООО Одисейчо ,а бе ти много инзвъреден труд ще натрупаш бе човек.Колкото до партийния секретар-никога не съм членувал някоя партия, и слава Богу.Но ти май си запознат.Явно си бил от техните среди обаче като някое хамелионче си решил че при Б.Б.ще е по-доходно.А бе човече нима не знаеш Б.Б.от кои среди излезе-от БКП .Много сте слабоумни бе!Помните само това което ви се иска-Не става!
19
13
 
4
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Даскале ,само преди няколко месеца, цял един народ бяхме свидетели как "Вожда"даваше не указания а заповеди и всички му козеруваха.Дори им беше и "приятно "да ги подслушва ха ха ха .Така че партсекретарите Б.Б. Ц.Ц.вече ги няма и на теб това не ти харесва.Съжалявам -насочи се в друга посока,паднахте в канала и започна много да се размерисва.
18
6
 
21
 
! Отговори
гешев преди 10 години
какво ли не правят пенсионерите за пет лева към мизерната пенсийка, безплатен рейс до софия и малка закуска! не им се сърдете, те не знаят какво правят!
17
6
 
22
 
! Отговори
Даскал преди 10 години
Абе тия хорица старателно изпълняват указанията на партсекретарите и куцукат към сбори щето си ката ден,но защо,знаят ли?! Нима искат България доброволно да попадне под турско господство?! Нима ще са в екзалтиран възторг от изявите и налудничавите прищевки на ненормалния Сидеров?!Нима желаят да продължи експлоатацията на децата им от олигар хични кръгове?! Нима ще се радват да видят децата си бити от полиция и жандармерия както преди години?! Наивни послушници!Стараят се да угодят-опомнете се!
16
19
 
8
 
! Отговори
rabat преди 10 години
До пълен минусПародия е това да предпочиташ надрусаните и пияни циркаджии, от колкото пенсионерите.ЗА развитието на тази държава са допринесли точно тези с белите коси ,а не надрусаните *** ,които освен да дюдюкат ,две думи на кръст не могат да кажат.Наистина пародия!