Контрапротестът събра привърженици на Орешарски

Хората се събират обичайно край пилоните на НДК
3 авг 2013 14:08, Петя Славова
74
Контрапротестът събра привърженици на Орешарски
Снимка: Булфото

За пореден 38 ден на пилоните на НДК се събраха привържениците на кабинета "Орешарски". Там продължава да се събира и подписката за подкрепа на правителството, съобщи БНТ. Въпреки уверението, че контрапротестът няма да излиза във ваканция, днес събралите се хора бяха по-малко от обичайно.

Организаторите на контрапротеста казаха, че в понеделник тук, пред пилоните на НДК няма да се проведе традиционното събиране на защитниците на правителството заради обявения ден на траур.

Очаква се от следващата седмица контрапротестът да навлезе в нова лятна схема и ще се провежда във вторник, четвъртък и неделя.

Във вторник контрапротестиращите ще се съберат пред Столична община, където ще настояват Фандъкова да определи дата за местен референдум за прекратяване на концесията на Софийска вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
25
 
! Отговори
Снизхождение преди 10 години
ТЕЗИ ХОРА СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ-ПСИХОБОЛНИ! ЖИВЕЯТ В СОЦИАЛИЗМА!НЕЩАСТНИЦИ-ФЕНОВЕ НА *** КАТО ШАМАРИ И ПРОЧИЕ!
14
7
 
22
 
! Отговори
ДО ПЪЛЕН МИНУС преди 10 години
НЕ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, НО ДОКАТО СТАНАТ ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО МИНАЛО, ТРЯБВА НЕЩО ДА ДЪВЧАТ!!! ТА КЛЕЧАТ ТАМ ЗА НЯКОЯ СТОТИНКА И КРЕЩЯТ ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ, КАТО ЗЛЕ ДРЕСИРАНИ ПАПАГАЛИ!!! И ИДЕОЛОГЪТ ИМ МИШО ШАМАРА И ТОЙ ТАКА...
13
16
 
8
 
! Отговори
dimitar_vs преди 10 години
Сигурно ти се смяташ за бъдещето на България.И кой те е накичил с тази титла?Или си се самонакичил и не се усещаш,че както се присмиваш на белите коси,постепенно ще побелеят и твоите.Времето неумолимо тече.И теб ще те удари старческата деменция.И на теб ще се присмиват тогава другите,които се смятат за бъдещето.
12
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Контрапротестът събра привърженици на Орешарски - ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЯХА ПОДРОБНО РАЗПИТАНИ ОТ ТЪЛПАТА ЖУРНАЛИСТИ!!!! ЕДНИ И СЪЩИ ПОКАЗАНИЯ ДАДОХА И ПЕТИМАТА ПРОТЕСТИРАЩИ!!! ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ СЕ ПОДПИСА ДЕМОНСТРАТИВНО В ДВЕ ПОДПИСКИ.... НАКРАЯ НА ТЪЛПАТА ЖУРНАЛИСТИ ИМ ПИСНА ОТ НЕПОНОСИМАТА ЖЕГА И ОСВОБОДИХА КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ЗА ДА НЕ ГУШНАТ БУКЕТИТЕ ОТ ЖЕГА И СТАРОСТ....
11
13
 
17
 
! Отговори
@@@ преди 10 години
До всички анти комунисти. Възрастните - това са хора нереализирани в соца, *** *** на партийни секретари, веели знаменца пред мавзолея, завистници, които сега изливат злобата си че са били такива. Младите - това са хора, които хабер си нямат какво е комунизъм, каква е тази идеология иначе не биха се изявявали като истински комунисти. А всички плюещи възрастните - все едно плюят родителите си и забравят, че и те ще остареят, но тогава децата им ще са по-жестоки към тях жевеещи с омраза.
10
27
 
9
 
! Отговори
tarbuh преди 10 години
Драги умни и преуспели красавци под мен, злобеете, защото пред Парламента вече няма хора и не сте достойни за статия в новинарски сайт ли? Защото май за пръв ден вас ви няма, а тези ги има. Далече съм от идеята да подкрепям правителство, движено от ДПС, но ми писна и от ***, които затварят центъра и правят придвижването на работещите до по-късно хора в ад.
9
12
 
39
 
! Отговори
Диктатор преди 10 години
Моят електорат малко е слънчасъл и е дублирал подписите в моя подкрепа. Няма нищо, ще извадим списъка с избиратели от преди 9ти септ. и ще натъкмим бройката ха-ха-ха
8
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма спасение от Турско-комунистическото робство. Всички власти са техни,всички служби подмениха с с верни копои и който им се изпрече на пътя,ще бъде автоматично унищожен. Ще овладеят и изборните комисии, на пулта за машинно гласуване ще е техен и всички избори ще "печелят" с 55-60 прицента. Избори ще има след 4 год. Полицията ще бие до умирачка.
7
9
 
28
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
:))))))))) преди бяха мнохо 80 души :))))))) днес събралите се хора бяха по-малко от обичайно. Справката е от тях .Е сами си направете изводи как се събират 400.000 подписа .Гогол мъртви души:))))))))))))))))).Няма прокурорска проверка и съд и затвор за подправяне на документи с невярно съдържание
6
11
 
33
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Важно е да плащаме с 2 лв по-малко за ток и бабите да получат по 50 лв за Коледа а Столипиново да се мие с ароматизатор като свеж алпийски въздух. Да ни е честита новата тройно извратена коалиция ,ашладисана от същия Орешарски заради който спряха ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТАНИШЕВ ВСИЧКИ евро фондове и заради който СЕГА също губим 2,5 МЛРД. евросредства за нова инфраструктура,но нали пенсионерите и *** не ядат асфалт,как да не подкрепят популиста КРАДЕЦ!!
5
8
 
19
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Нагъл ДПС по нагъл АТАКА а забранена от закона партия да събира привърженици е(БКП) БСП Няма ли прокуратура и Г-л Прокурор да се само сезира.Как привърженици на партия извън закона могат да правят протести и да се събират,Справка Германия .Австрия, Франция и други европейски държави
4
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ви даде Орешарски пенсии по хиляда лева за Коледа, блазе ви! То старост ,добре, ама толкова глупост и вяра...може ли...
3
10
 
42
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Винаги съм твърдял, че комунизма е болест.
2
11
 
38
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Няма ли "следователи" за вас ,да ви освободят децата срешу 10 000 лева?Или Накоя магьосница да ви развали черната магия ,че сте излезли на тия простести!!!?
1
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дърти откачалници.