НФСБ и ГОРД се сливат "със сърце и душа"

"Не сключваме сделка", обявиха Слави Бинев и Валери Симеонов
Обновена: 12 авг 2013 13:57 | 12 авг 2013 12:49, Камелия Цветанова
198
НФСБ и ГОРД се сливат "със сърце и душа"
Партиите на Слави Бинев и Валери Симеонов се обединиха. Снимка: БТА

Партиите „Национален фронт за спасение на България” (НФСБ) и „Гражданско обединение за реална демокрация” (ГОРД) обявиха официално сливането си в общ политически проект.

Съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов обясни, че с ГОРД имат извървян общ път.

„Непрекъснато сме поддържали връзка и сме си били полезни в различни политически акции“, каза той и посочи като пример за това първия масов протестен митинг срещу управлението на ГЕРБ, който се проведе през септември 2012 г.

„Митингът беше многохиляден. Ние работим дълго време на полето на европейската изява в ЕП, ползвайки благоразположението на Слави Бинев”, заяви Симеонов.

„Партия ГОРД показа последователна борбеност в кампанията за парламентарните избори. Взехме решение за безусловна подкрепа на тяхното желание не защото правим политически сметки, а защото виждаме в ГОРД партия, която работи в интереса и доброто на България. Надявам се да поставим началото на едно дълготрайно политическо сътрудничество”, каза още той.

„Това е едно единение, което се очакваше. Очакваше се един голям политически проект, който да обедини всички патриоти евроскептици”, заяви Слави Бинев,  председател на ГОРД, член на ЕП и зам.-председател на Групата „Европа на Свободата и демокрацията”.

 „Идейно сме се слели, подали сме си ръка. Има чисто юридически процедури, които трябва да се направят оттук нататък”, уточни той. Според него патриотичните организации трябва да се обединят около НФСБ, защото партията е била с най-висок резултат на изборите сред патриотичните партии.

„Идеята не е да влезем в парламента. Идеята е по-голяма – да има един политически субект. Не сключваме политическа сделка, събираме се със сърцата и душите си, с всички сили, които имаме”, каза още Бинев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
3
 
! Отговори
Петър Тодоров преди 10 години
Дано да имат успех, за да не стигнат ГЕРБ отново на власт
149
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпреки че ненавиждам Бинев се радвам пред омразата ми към а*алните чистачи от атака.
148
11
 
3
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
чудя се на слави бинев защо се хваща с този национален фронт за спасение на бойко.не видя ли как тези бойкови *** си счупват кръста за да защитават тиквата.трябва да си тотално изперкал за да подкрепяш нфсб
147
3
 
6
 
! Отговори
ГНУСНО преди 10 години
Очакваше се един голям политически проект,който да обедини всички патриоти евроскептици,заяви Слави Бинев, член на ЕП и зам.-председател на Групата Европа на ....А стига бе,тоз хем е евроскептик,хем се е заврял у ЕП,па и допълнителни европарици взима като зам.председател на евро група.Как става тая.Като е скептичен да не точи парици от Европата,щото иначе е лицемерно.Чини ми се,че това обединение е,за да влезе този мурджо пак у ЕП май месец.Клоун.И НФСБ са БСП/ДС продукт,да не кажа ***
146
0
 
4
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Е как?! Валери подкрепя Бойчето, а Слави го обяви за мутра...
145
3
 
10
 
! Отговори
лично мнение преди 10 години
НФСБ си вкара автогол с това обединение и парламент ще види през крив макарон. Харесвах ги и си мислех, че наистина са патриоти, ноооооо обединение със Слави Бинев е неморално. Та нали патриотите трябва да са чисто минало незабравимо, а кой е Слави Бинев - човек от ъндърграунда, на който просто проработи късмета и го изтласка точно там където не му е мястото, а там можеше да е наистина някой умен човек.
144
2
 
12
 
! Отговори
славянин преди 10 години
Според дебелите езотерични книги всеки, който се стреми към власт е нечист отвътре! Свестният и чистият не се стремят към власт!
143
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е тръгнало,тия що не вземат да се побратимят и с ГРОБ? Изненадата никак няма да е голяма!***-и-и-и-и-и-и-и-и-и!!!!
142
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Славчо Бинев-другата Мутра,която напира към властта!Тоя до него дето се хили,като дърт лисунгер,не е по-стока от Волен!После,като се сдушат двете Мутри и ела та гледай......пак мачлета,пак полети с тигрите,простотии и вече,като нищо ще последва Гражданска война!Ама така ще е,като не се обединим и не изхвърлим на бунището всички политици,а се джафкаме по форумите. Щото силата на тия идва не от друго,а от нашето разделение!
141
1
 
6
 
! Отговори
берия преди 10 години
Кьоравите но моста се събират.
140
2
 
12
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
И тия ли бе... Явно истинска националистическа партия не може да има, спогодили са се масонските ***.
139
1
 
3
 
! Отговори
чукча преди 10 години
ДО 172 бургазлиикаПолитическите проекти се правят понякога с душа и сърце/изключително рядко/ но за коментари се иска впрягане на ума за обективен анализ Емоционалната реакция винаги води до грешки Анализирай спокоино за и против и съм сигурен че ще се срамуваш от спонтанната си реакция
138
5
 
4
 
! Отговори
ЧУКЧА преди 10 години
В ПОЛИТИКАТА НЕ ВСИЧКО Е ЧЕРНО И БЯЛО НФСБ Е МЛАДА ПАРТИЯ И Е НУЖНА ЕВРОПЕИСКА ЛЕГИТИМНОСТ РАКЕТА НОСИТЕЛ ЗА ТОВА СЕ ЯВЯВА ГОРД ЗАГУБАТА НА ПОЛИТИЧЕСКА ЕДЕНТИЧНОСТ Е НЕВЪЗМОЖНА СЛЕД ИЗВЕЖДАНЕ В ОРБИТА ВСЕКИ НОСИТЕЛ ПРАКТИЧЕСКИ ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА
137
2
 
16
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 10 години
Г-Н СИМЕОНОВ, РАЗОЧАРОВАХТЕ МЕ.
136
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ СЪРЦЕ И ДУША ИМ КАЗВАМ ЧЕ НИМА ДА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА.СУПЕР АВТОГОЛ СИ НАПРАВИХА СКАТ.
135
3
 
15
 
! Отговори
Ива преди 10 години
Не се знае какво ще се роди от това ама ми се струва че ще гледат парламента отвънка! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!!!!!!!!!
134
4
 
6
 
! Отговори
Черноризец преди 10 години
Съединението прави силата на ход са ВМРО+НФСБ=на завета на Кубрат да живее БЪЛГАРИЯ.
133
2
 
15
 
! Отговори
СКАТавка преди 10 години
Чудо голямо...бизнес-сделка с подкрепата на ДС и масоните - Румен Ралчев е в УС на ГОРД gord.bg/bg/page/управителен-съвет
132
4
 
7
 
! Отговори
роене преди 10 години
Отново БКП се "нароява": погледнете ги добре.Възпитаници на Москва.Но пак "ПОД ВЪНКАШНОСТ ЧУЖДА и ПОД ИМЕ НОВО..."КОйто разбере- разбере. КОйто не- пак ще гласува за бкп/бсп( новият същз на Бинев и Симеонов.)
131
4
 
14
 
! Отговори
Коментатоp преди 10 години
"НФСБ и ГОРД се сливат "със сърце и душа" Когато две нули се слеят в една, резултатът е само един - по-голяма НУЛА! (П. П. Изказването е плод на авторово въображение. Всяка прилика с лицата на снимките по-горе е случайна и не е търсена от коментатора.)