Гайдари, столетник и папки в подкрепа на Орешарски

Протестиращи ще връчат на премиера над 300 000 подписа
Обновена: 29 авг 2013 10:46 | 29 авг 2013 10:46, Веселина Йорданова
82
Гайдари, столетник и папки в подкрепа на Орешарски
Кашоните с подкрепа от предишната среща. Снимка: архив, Булфото

Под звуците на гайди представители на гражданската инициатива "За нов обществен договор" дойдоха в Министерския съвет за среща с премиера Пламен Орешарски.

Те ще връчат на министър-председателя над 300 000 подписа, събрани в подкрепа на правителството.

Подписите бяха донесени в кашони, на които се четеше надпис: "Не на престъпността и олигархията". Някои от гостите на Орешарски носеха българското знаме.

Още по темата

Сред поддръжниците на премиера е и 103-годишният Асен Костов от столичния квартал "Красна поляна".

Пред журналисти дядо Асен каза, че народът подкрепя Орешарски, похвали се, че лично е участвал в събирането на подписи.

Всеки втори петък от месеца премиерът се среща с протестиращи. Досега на тези срещи идват т.нар. контрапротестиращи, които подкрепят правителството.

Недоволни, искащи оставката на Орешарски, дойдоха на последната среща, но в крайна сметка не пожелаха да влязат в сградата на Министерския съвет.

Премиерът вече се е срещал с представители на инициативата "За нов обществен договор". В края на юли Орешарски също получи от тях над 300 000 подписа в подкрепа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега много добре личи, кои протести са платени и организирани. То не бяха рейсове, то не са всички структури на БСП събират подписи и раздават ядене пиене и ваучери за екскурзии на селяните до софия... Само простите избиратели на 3ната коалиция не може да проумее как ги клатят и ползват. Така е то глупавия лесно се манипулира и управлява! После гладни ще ревете и ще тичате към столицата пак мама ви де***ба. *** комунисти. ОСТАВКА! ***!
14
2
 
30
 
! Отговори
ХАХХАХХААА преди 10 години
сетих се за-ПЛЕВЕНСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И СПОРТИСТИ В ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА РУМЕН ШАДРАВАНА:))) това беше когато го сложиха за мин на вътрешниьо Ред....дето с брать галеви и митниците ходеше с синият буркан да събира парсата!!! *** нема такива ТЕАТРИ И ЦИРКОВЕ !Те големи подписки събираха вижте го в гуглето !тва са такива ПАРТИИНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА ---другарите ни правят на ***!!!! ОСТАВКА НА КОРУМПИРАНИТЕ МОСКОВСКИ МИШОЦИ
13
3
 
34
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Ами, кво ги боли тез пенсии?те ще се лекуват винаги?Техния Орешарски, втората здравна за нас я прави,не за тях!!!
12
3
 
37
 
! Отговори
ева преди 10 години
"Подписите бяха донесени в кашони, на които се четеше надпис: "Не на престъпността и олигархията". - АХА! Сега разбрах- хората сигурно са се подписвали в подкрепа на този лозунг, а не в подкрепа на Олигарски, че двете неща са очевидно несъвместими
11
3
 
38
 
! Отговори
бегай преди 10 години
Младежите на заден план на снимката са децата на комунистите, които са живяли на наш гръб и сега децата им искат да продължат традицията. Но аз неискам. България независима и правова държава искам да бъде. Тия комунисти са комунисти колкото аз съм крал на Англия. Лъжци и гадни капиталисти.
10
4
 
50
 
! Отговори
лени преди 10 години
Отвратителен цирк! Това е най-безсрамната манипулация в типичния стил на БСП и ДПС. Няма нормален човек, който да ги харесва, просто няма такива. Интересно, че на кашоните пише: "Не на задкулисните игри" и "Не на корупцията". С една дума крадецът вика "Дръжте крадеца". Погнусява ме това управление. Явно нямат намерие да си ходят, а с такива циркове ще ни разиграват 4 години. сега целят да докажат, че подкрепящите кацинета са повече от протестиращите против него - ПЪЛЕН Абсурд.
9
5
 
29
 
! Отговори
батур преди 10 години
Какво подкрепят? Кои решения или програмни точки на правителството? ... или прости се разписали там, щото дават по 10лв ? :))Комедия.
8
4
 
43
 
! Отговори
Митю Китката преди 10 години
Еееее, а бе вие комунистите съвсем ВАМПИРЯСАХТЕ, стига с тези циркове и лъжи! НАЛИ ЗНАЕМ по какъв ЛЪЖЛИВ НАЧИН са събирани тези ФАЛШИВИ ПОДПИСИ!!! Бабите минаваха по 10 пъти една и съща изкуфяла дъртачка да се подписват с ФАЛШИВИ ИМЕНА ! Къде са им ЕГН-та за да ни докажете, след проверка, че това е така??? Ако смятате , че интелигентните и младите ви вярват, МНООООГО СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!
7
4
 
26
 
! Отговори
гешев преди 10 години
тия пак ще ги гледаме, ама зимата, когато скочат цените и то срещу олигарски!
6
6
 
36
 
! Отговори
Лили Иванова преди 10 години
Панаири...,панаири...
5
6
 
35
 
! Отговори
ева преди 10 години
плоска манипулация отново,,, ама простите хорица се връзват на такива циркаджийски номера. как ги събраха толкова поддръжници, а на контра-протеста им 10 човека/освен тия цветните с автобусите дето отишли да се "разкарат"/
4
6
 
36
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
поредното доказателство, че единственото, което комунистите са способни да създадат, е бумащина!
3
7
 
26
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
дори и в третата възраст подкрепата им намаляла на болшивиките!
2
8
 
42
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 10 години
Ако не беше тъжно щеше да е смешно...
1
6
 
31
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Гайдарю, гайдарю и ти ли бе гайдарю