Премиерът умилен от подписката: Много сте!

"Проблемите се решават на избори, а изборите бяха скоро"
Обновена: 30 юли 2013 16:33 | 30 юли 2013 13:41,
400
Премиерът умилен от подписката: Много сте!
Орешарски учуден, но щастлив от броя на подписите в защита на правителството му. Снимка: БТА

Благодаря на всички хора, които, въпреки ситуацията в страната, застават с лицата си и подкрепят правителството, коментира на брифинг премиерът Пламен Орешарски, който се срещна с представители на гражданска инициатива "За нов Обществен договор".

Още по темата

На разговорите, които продължиха над един час, те му представиха междинните данни от провеждащата се национална подписка с граждански искания.

"Имах кратка среща с инициативния комитет, който събира подписи в подкрепа на правителството. Впечатлен съм от броя на подписите", каза Орешарски.

От инициативата обаче уточниха, че подписката не е в подкрепа на правителството, а за нов обществен договор. 327 000 подписа са събрани до момента, като подписката продължава.

Премиерът умилен от подписката: Много сте!
Шествието с подписката. Снимка: БТА

"Искам да благодаря на всички хора, които въпреки създадената обществена и медийна среда в страната не се поколебават да застанат с лицата си зад действията на правителството. Аз неколкократно съм споменавал, че за мен са важни както протестиращите, така и тези, които не протестират, и тези, които подкрепят правителството. Никога не съм правил спекулации с броя на едните или на другите", настоя обаче премиерът.

По думите му на разговорите са обсъдени действията на правителството "и аз ги уверих, че ще продължаваме да работим по тях. За съжаление, в момента обществото не обсъжда програмните приоритети, а странични дейности", каза той.

Премиерът умилен от подписката: Много сте!
И Мишо Шамара дойде да се види с премиера и да засвидетелства подкрепа. Снимка: БТА

Пламен Орешарски обаче вметна, че проблемите се решават на избори, а изборите са били скоро.

"Правителството ще продължи да изпълнява програмните приоритети -  такива, каквито ни бяха гласувани в парламента в началото на мандата", категоричен бе той.

На свой ред Стоян Тодоров от гражданското сдружение предложи да се излъчи работна група и да се организира нова кръгла маса, на която представители на МС, НС, експерти, граждани да поставят своите искания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
0
 
1
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
"Проблемите се решават на избори, а изборите бяха скоро" Думи на Орешарски .Да споменава нещо за Костин Брод НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:) ДА споменава за над 500.000 мъртви гласове НЕЕЕЕЕЕЕЕ:))))) Да споменава за доказано и филмирано купуване на гласове НЕЕЕЕЕЕ:)))))))).Въпроса е защо ЗАЩОТО ЛИПСВА Г-л Прокурор и прокуратура :))))))))
342
0
 
2
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Г-н Орешарски е голям финансист:))))))))))) те го лъжат той си вярва:)))))))) за 20 дена над 240.000 подписа в 12 области:)))))))))) =20.000 за 20дена= 1000:)))))))))))))))))))))))))))))за 6 часа:)))))))) =156 за 60 минути=средно 2,5:)))))))))))))) е само приценете колко е кадърен:)))))))
341
2
 
7
 
! Отговори
Експерт преди 10 години
Прогноза за следващото правителство излъчно от този легитимен парламент:Доган - Министър-председателСидеров - министър на отбранатаПеевски - министър на вътрешните работиШамара - министър на културатабат Саали - министър на енергетиката
340
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, а аз в лично качество имам подкрепата на 400млн китайци... да умреш от смях. А онея па *** носят някакъв кашон с надпис, все едно Моисей скрижалите. Защо ли съм сигурен, че са препечатали някоя от подписките за референдума. Нищо де, сега септември-октомври ще видим кой каква подкрепа има за умиление на Орешарски. Интересно ми е кой от тея ще доживее да ми похарчи парите.
339
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам кой води подписката/човека, който 2008 бе от най-върлите членове на Герб/, после пък се ..... на българския трикольор и го посрами, а сега като ветропоказател се обърна на 180 градуса и аз се умилявам като господин Орешарски. Но народа не е толкова *** и тази подписка от телефонния указател, трябва да бъде проверена, защото май е доста срамна, дори и за БСП манипулация.
338
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AI SIKTIR VE 4E UMEN GO ISKARAXA TOQ KUKLA NA KONCI E ORE6KOOOOOOO TAPACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
337
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още един глас за лапането от гербери! Разрешавам и осмуч!
336
3
 
15
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
Не знам кой ще *** орехите-навлизаме в рецесия,очакват се нови съкращения и увеличаване на безработицата!Май идва време работниците да покажат кой плаща музиката,а не тия 260 000 подписа.....
335
3
 
5
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
Оф,аз работих в завод с най много дипломирани инженери в града и едвам дочакахме демокрацията и фалира.....
334
2
 
3
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
Оф,аз работих в завод с най много дипломирани инженери в града и едвам дочакахме демокрацията и фалира.....
333
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски е умен и интелигентен. Целото герп не прави и една десета от акъла на Орешарски. Затова герп кефи простаците в Бг-то. И още нещо, Орешарски има истинска диплома, нещо което в герб се счита за екзотика и ексцентризъм.
332
4
 
12
 
! Отговори
бай миле преди 10 години
Никога не съм правил спекулации с броя на едните или на другите", настоя обаче премиерът.само участвам в седянки!!!!! ОСТАВКА
331
4
 
7
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Мишоооо а на теб колко ще дадат от общия "казан"? Дарт Вейдър, аз си помислих че те е прегазил бетоновоз. Явно кризата в строителството е намалила бетоновозите по улиците та си спасил кожата.
330
3
 
10
 
! Отговори
99373 преди 10 години
Прави ми впечатление, че почти всички са с тъмни очила.Много им пече или не искат никой да ги погледне в очите?
329
8
 
20
 
! Отговори
милка преди 10 години
всички знаем как се събираха подписите,една моя съседка се е подписала 7 пъти
328
12
 
24
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
327 000 подписа В подкрепа на Правителството на Станишев.Местан и Волен .Това е малка част от Твърдият им Електорат СЪСТОЯЩ СЕ ОТ:1.НИСКОБРАЗОВАНИ-без Основно Образование.2.ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ-не плащат с години здравни осигуровки.3.Пенсионери с по над 30 години ПЕНСИОНЕРСКИ СТАЖ.4.Нагаждачи и Лапачи и на Институционално ниво.5.ДРУГИ....Поне 2 000 000 подписа може да събере това правителство от такъв ЕЛЕКТОРАТ
327
9
 
19
 
! Отговори
баба пена преди 10 години
Леле и *** Мишо шамара бил там,сега вече непременно ще се оправим.Бе няма ли кой да му обърше някой и друг шамар на този гамен?И ако това е извадка на младите хора на страната ни,бог да ни пази.Стига сте го показвали това недоразумение на природата.На човек му се повръща от вида и речника му.*** ***,срам за човешкият род.
326
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не всички,които ви подкрепяме сме се подписали! Прибавете още девет подписа от мен и от мои близки!
325
2
 
4
 
! Отговори
Prekrasnata преди 10 години
До graywatch,за Дубай ли говорим,ако Дубай иска 1 милиард-зa сериозни социални мерки, здравеопазване и инвестиции ''In Business'' --съм за, да ти кажа.Но като си знаем Бай ***....къде до вчера се стреляха по центъра на София...
324
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече има деректива на партията,когато някой комунист умира да се подпише в десетина тетрадки-после тия подписи все ще потрябват за нещо...