Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба

„Атака” иска санкции за показване на хомосексуална ориентация
190
Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба
Снимка: Булфото, архив

"Атака" предлага лишаване от свобода от 1 до 5 години и глоба от 5 хиляди до 10 хиляди лева за публично демонстриране на хомосексуална ориентация или принадлежност. Вчера депутати от партията са депозирали в деловодството на парламента законопроект за промени в Наказателния кодекс, с които се регламентират санкциите, съобщава пресцентърът на националистическата формация.

Предложението е за добавяне на нов член - 155в : "Който манифестира публично своята или на други хомосексуална ориентация или принадлежност, чрез организация или участие в митинги, шествия и паради или чрез средствата за масова информация и интернет, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева."

"Атака" за пореден път изразява недоволство от днешния гей парад в столицата, организиран за шеста поредна година.

"Това чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление, се състоя за пръв път през 2008 г. и оттогава до днес се провежда без никакъв адекватен отпор от страна на държавните институции", се казва още в разпространеното до медиите съобщение.

В партията са притеснени и от идеите на хомосексуални активисти за легализиране на бракове между еднополови двойки и осиновяване на деца от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
1
 
! Отговори
Anon преди 10 години
Много прости хора сме българите, само като гледам какви мнения и мисли се споделят и ми става лошо.
129
0
 
0
 
! Отговори
Clever преди 10 години
Тези болни мозъци от "Атака" имат сериозен проблем с потентността си, изпитват неистов страх от нещо. Обяснението е едно - еректилни затруднения ! Фашистко мислене - забрани, лагери, пребиване с камъни - това са техните *** идеи. България загива,те си харчат юнашки от субсидията за техни си удоволствия. И понеже виждат,че е напълно възможно да не влязат в следващия парламент и лапкането да спре, отлоняват по спешност вниманието с нещо, което няма как да забранят - парад. Who
128
0
 
3
 
! Отговори
Dolmaze преди 10 години
До софиянецС това мислене се чудя как изобщо са те приели в университета, а как си завършил не ми се и мисли. С какво легализирането на хомосексуалните бракове ти пречи на твоето възпроизвеждане?
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ivan.256а пък и ако се научиш да пишеш, може и да ти се повярва!
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kalinkamalinkaколко ограничена в главата
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До българинхахаа, ***
124
1
 
2
 
! Отговори
българиа-Не-може преди 10 години
"или чрез средствата за масова информация и интернет," да посмее някой пък да ми казва какво мога и какво не мога да публикувам където и да е! българиА - най-жалката държава обитавана от кухи селяни, управлявани от егоистични престъпници.Много тъжно с тоз ваш нов закон. На всичките ви го бутат яко в мазните ***! И ще си плащата и да не сте *** даже! Приятно!
123
0
 
2
 
! Отговори
воена комисия.... преди 10 години
отвори задни...Едно време гейове не взимаха в казармата.И Сидеров не е ходил да отбие задължителната воена служба.Няма поколение,жените не се задържат.Кой ли е съмнителния?
122
1
 
12
 
! Отговори
Боб Марли преди 10 години
Всеки, който се страхува и притеснява от хомосексуалистите има сериозни проблеми със собствената си сексуалност.
121
10
 
3
 
! Отговори
българин преди 10 години
Бог се гневи на хомосексуалистите. Хомосексуализмът е антихристиянство и по този начин външните сили, враждебни на България разлагат морала и устоите на нацията ни.
120
3
 
2
 
! Отговори
хареса ми преди 10 години
Прагматично, без всякакви "изми" :)"За държава в демографска катастрофа - забраната на пропагандата на хомосексуализма е необходимост. Забравете за морала, става дума за необходимост от просто възпроизводство. При това с хоризонт 2-3 поколения.Като се има предвид какво постига рекламата за други отрови и *** - въпрос на недълго време и скромни инвестиции е да стане модерно да си обратен. А това наред с емиграцията, бедността и колониалната администрация е краят за етнос преживял хилядолети
119
1
 
2
 
! Отговори
DDR преди 10 години
Автора е Martin Niemoeller ( Мартин Ниемьолер)
118
0
 
6
 
! Отговори
DDR преди 10 години
За тези които биха разбрали посланието:Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Kommunist.Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Sozialdemokrat.Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen; ich war ja kein Gewerkschafter.Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.Martin Niemöller
117
10
 
9
 
! Отговори
nickned преди 10 години
аз съм за санкции при афиширане на хомосексуално поведение и ориентация.
116
6
 
5
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
тия двамата на снимката ,как ли биха държали примерно - лопата , пушка , чук ...
115
3
 
1
 
! Отговори
Ляхма преди 10 години
Е къв кеф изпитва да му го фтъкнат в червото ?
114
8
 
6
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Всеки в леглото си да спи с когото си иска , но да не афишираш на улицата болната си същност, защото е крайно неприятно за нормалните хора.
113
7
 
5
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
,До Болни ! 151 " Гейовете живеят дълго!"? Смех , смех , смех Умират по- рано от всички останали от СПИН. Секса е и риск. Ех , мунчовци.......
112
5
 
6
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Какво разложение на човешкия род!!!
111
9
 
7
 
! Отговори
Болни преди 10 години
Всички тука дето лаят срещу хомосексуализма,са едни жалки *** ***! Вечер сънуват *** или клитори,а денем са двулични същества. Двойната сексуалност е заложена при човека,ама грозните и низвергнатите сексуално гълтат *** на огорчението. Като не стигнала лисицата гроздето-казала,че е горчиво! Ми правете секс бе простаци...ама не можете-щото никой не ви иска миризливите ***,за това си избивате комплексите тук! Секса е здраве и младост! Който прави секс-живее дълго-даже и Гей!