127-и ден протест срещу правителството "Орешарски"

Недоволните искат референдум за неучастие на хора от ДС във властта
Обновена: 18 окт 2013 20:59 | 18 окт 2013 20:58, Елка Василева
73
127-и ден протест срещу правителството "Орешарски"
Снимка: архив, Булфото

На 127-ия ден от протеста недоволните от кабинета „Орешарски“ се надяват колкото се може повече хора да разбeрат за тяхното искане - да се направи референдум на тема дали да се забрани достъпът до класифицирана информация и участието в управлението на служители и агенти на бившата Държавна сигурност, предаде БНТ.

Част от протестиращите ще пътуват от град на град, за да разясняват целта на референдума и да привличат съмишленици. Те са категорични, че бившите служители на комунистическия репресивен апарат не трябва да заемат ръководни постове и въобще да бъдат във властта.

Надяват се да съберат нужните за провеждането на референдума поне 200 000 подписа, за да може да започне операция "Чисти ръце".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
gerbkalinka преди 10 години
Жалки сте хахаха!!!.... ако ГРОБаджийте имат пари, нека още 1300 дена до следващите избори да плащат.... ще го преживеем, но няма да им позволим да си покрият следите!!!! Работете спокойно министри!!! Разкриите далаверите на животното Борисов и го съсипете!!!!
8
4
 
4
 
! Отговори
gerbkalinka преди 10 години
Група *** викат и протестират за по една двулитровка и шепа стотинки това ли е демокрацията? Но за щастие, този път правителството знае, че мнозинството го подкрепя, и не им дреме!!! Евала г-н Орешарски, зад вас сме, а ние сме България!!!
7
4
 
3
 
! Отговори
gerbkalinka преди 10 години
Ако толкова искате промяна, направете си партия или организация и щом сте толкова много си гласувайте за нея през 2017г. Сега няма да постигнете нищо, защото България е зад правителството и иска разобличаване на престъпленията на ГРОБ!!!
6
4
 
3
 
! Отговори
gerbkalinka преди 10 години
Шепа платени несретници се опитват да свалят едно демократично избрано, легитимно и признато правителство, за да предотвратят изобличаването на една престъпна клика.... е, няма как да стане при положение, че България иска да види Борисов и сие зад решетки и правителството работи, за да постигне точно това!!!!
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде , да развалят седянката и да отиваме на нови избори ако трябва.С такива псевдополитици затъваме все повече.ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
posle tarteite zaedno s parazitite kvo shte qdat i kradat ,te ne sa naycheni da rabotiat ,ei za tva shte vi qxat manipolirat mamiat i lajat.dokato ne gi izbesite xybavo niama da vidite nito vie nito decata vi.s protesti darjava ne se opravia.
3
7
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
До vargХаресва ми буквата А нека да ми пише на лично съобщение в блога.
2
13
 
11
 
! Отговори
varg преди 10 години
Какво сте се строили като аптекарски шишета.Я да вземете да работите.
1
16
 
24
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
Само "ДНЕС" и 30-тината *** си останаха на вахта.....Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!! ОГЪН СЛУЖБА НЕОСТАНА...Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1334 дена.....

Спонсорирани публикации