МВнР: Няма мистерия около Боевски

Той е напуснал Бразилия с временно издаден паспорт
Обновена: 24 окт 2013 07:58 | 24 окт 2013 07:56, Веселина Йорданова
37
МВнР: Няма мистерия около Боевски
Гълъбин Боевски. Снимка: архив, БулФото

Няма мистерия около завръщането на Гълъбин Боевски. Той е напуснал Бразилия с временно издаден паспорт от българското посолство. Това заяви говорителят на МВнР Ивайло Кашканов.

МВнР не знае все още какви са мотивите на съда, но това решение е суверенно право на бразилските власти, уточни Кашканов. Очаква се подробен доклад по случая от българското посолство, съобщи БНТ.

"Това, което към момента можем да потвърдим, е, че г-н Боевски е на свобода. Преди два дни, тоест на 22 октомври, е напуснал Бразилия с временен паспорт, издаден от посолството ни. След доклад на българското посолство ще можем да коментираме подробности по случая, тъй като към момента нямаме повече информация", заяви Ивайло Кашканов.

Още по темата


Няма изненада в освобождаването на Боевски, потвърди още Кашканов. Според него българското посолство е било предупредено. Няма и съмнение, че прибирането му е законно, заяви вчера главният прокурор Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво ви интересува? Щом бразилците са го пуснали не е наша работа наистина!
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако галабин е изпял някой ще му направят гъзинката на гугутка !!!
26
1
 
12
 
! Отговори
Пипи преди 10 години
Човекът е "изпял" кой го е ангажирал и кои са по веригата. Срещу това е получил свободата си. И това е по-правилно - за да няма други мулета е хванат мулетаря. А Боевски сега трябва да се спасява, да променя самоличност и т.н.
25
5
 
12
 
! Отговори
възможно е преди 10 години
Няма логика неслучаен човек с децата и жена си да пренася наркотици. Може бразилските полицаи да са намерили кой и как слага наркотици в куфари на пътници и затова да са го освободили да се прибира и да не търси обезщетение. Всъщност той седя в затвора без присъда.
24
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички които пишат.Вие сигурни ли сте във вината му?И какво толкова оставете човека на мира.Жалки хора и журналисти търсещи бърза слава.Колко труд е хвърлило това момче в името на БЪЛГАРИЯ?Много ви е къса паметта.В България така се отнасяме с всички които реално са дали за нея.
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хаха външно не знаели... или се правят или не си вършат работата, според мен и за двете оставка трябва!Иначе протестите ще влязат във всяко висше и средно а тогава жална ви майка управляващи, ще горите в сградата нарече парламент...
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отпуска е човека, после ще се връща с други бг треньори, за олимпиадата. Събира екип, Дилма за това го пусна отпуска.
21
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ако реши да пътува извън България ще му се наложи да ползва любимата пазарсна мрежичка от детството си за багажа.
20
4
 
22
 
! Отговори
ДО 9 и 10 преди 10 години
А бе ти с всичкият ли си си , нима плюеш по герб за всичко което се случва ти си някакъв шизофреник ми се струва... а я си задай малко интелектуален въпрос на кой е човек Боевски щом червените идват на власт и го пускат изненадващо от затвора... нали той има толкова информация че ако пропее ще засвирят камбаните на рилският манастир... как няма да поумнеете че само ви баламосват и вие вярвате та вярвате...
19
2
 
22
 
! Отговори
555 преди 10 години
Добре дошла Гълъбино :)
18
4
 
19
 
! Отговори
Чичо ти преди 10 години
Гълъбине, Гълъбине, кой те хване да те мине!
17
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тоя внася утрова за децата ни, кокаин, трябва го разстрелят не га го връщат в родината ни , *** тука си имаме колкото щеш , жалко , че не го хванаха в някой азиатска държава. Един *** по малко юеще да е !!!
16
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко ли е струвал на българската държава?
15
1
 
53
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Мноо ми ареса пряк репортаж от пред вратата на Боевски преди малко. " До сега никой не се е показал, чуваме обаче гласове. А както знаем има малко дете вътре, така че рано или късно ще се наложи някой да излезе... Някой кашля, може би е Боевски" Хахаха ЛЕШОЯДИ!!!
14
5
 
51
 
! Отговори
pl преди 10 години
Няма мистерия за МВнР. Те са наясно с далаверата. За нас обаче си остава мистерия.
13
4
 
22
 
! Отговори
пИСТОЛЕТ преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Радвай се,че още един кадър на по-червените от червените спокойно може да"спортува"със здравето и живота на децата ни.То и Стависки е бе шампион,но сега е условен убиец.Ами да променят наказателния кодекс.Да не важи за политици и спортисти.Сина му ходеше с пистолет на училище.Дъщеря му забременя малолетна.Ами да ми вдигнат данъците,па и за Брендо,и за оня дето отнесе два бързи шамара от полицая да платим откупи да си ги върнем в България.Някои хора са инвестирали в тях.
12
23
 
10
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Кви мистерии оставете човека бе, все тая и да е виновен и да не е, нали се е прибрал. Егати клюкарника егати чудото.
11
4
 
18
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Аз не му вярвам,дори да го оправдаят и да му се извинят,пак няма да повярвам.Нищо чудно да стане депутат.Примери за такива във власта бол.А тая Дилма преди изборите я боготворяха,а я виж сега в какви протести е залята Бразилия.
10
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО СЛУЧАЙНО РЕПОРТЕР НА БНТ НЕ БЕШЕ ПОПАДНАЛ НА ЛЕТИЩЕТО, НЯМАШЕ И ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ БОЕВСКИ СЕ Е ЗАВЪРНАЛ.БИЛ МУ ИЗДАДЕН ВРЕМЕНЕН ПАСПОРТ ОТ ПОСОЛСТВОТО НИ В БРАЗИЛИЯ!!! НО ...ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НЕ ЗНАЕ НИЩО ПО ВЪПРОСА!!! НЯМАЛИ ОЩЕ ДОКЛАД!!! ХА ХА ХА ПОЩЕНСКИЯ ГЪЛЪБ НЕ Е ПРИСТИГНАЛ ОЩЕ С ПИСМОТО!!!ОСТАВКА НА ВЪНшНИЯ МИНИСТЪР, КОЙТО НАПРАВИ ВСИчКИТЕ НИ ИНСТИТУЦИИ ЗА РЕЗИЛ!
9
0
 
10
 
! Отговори
До другаря 9 и 10 преди 10 години
Много патос, много родолюбие, много възхищение, много радост, много....тъпотия.Ходи пред парламента да си развяваш плакатите.Там мойе и да те слущат другите червени *** и да те боготворят колко си умен.Ама тука не вървиш. Само да ти кажа.

Спонсорирани публикации