ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти

Партията се включи в шествие за нападнатата Вики
Обновена: 3 ное 2013 15:43 | 3 ное 2013 15:42,
46
ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти
Шествието беше в подкрепа на пострадалото момиче. Снимка: БТА

Репатриране на нелегалните и криминално проявени имигранти искат от ВМРО, заяви зам.-председателят на ВМРО и общински съветник Ангел Джамбазки пред БТА. Днес партията подкрепи шествието на Движение "Национална съпротива България" в подкрепа на пострадалата при нападение в столичен магазин 20-годишна студентка. Продавачката беше прободена с нож при грабеж вчера през нощта на централна улица в София от имигрант от Алжир.

Джамбазки каза, че в центъра за настаняване на имигранти в Бусманци има поне сто криминално проявени нелегални имигранти от Алжир. България може да спре издаването на визи за граждани от Алжир и други страни, ако те не искат да приемат обратно нелегално пребиваващите у нас техни граждани. По думите на Джамбазки бежанците трябва да преминават през ГКПП-тата, където да искат статут, а не да се промъкват през храстите. Според Джамбазки границата на страната ни трябва да бъде затворена.

Ангел Джамбазки определи поведението на правителството в тази ситуация като "огорчително" и като "проява на бездушие и некомпетентност". Той каза още, че в Общинския съвет неколкократно е предупреждавал, че "струпването на неграмотни мъже от африкански произход в центъра на София може да доведе до ескалация на напрежението".

Ако правителството не вземе мерки ВМРО ще прибегне до самоорганизация в духа на нейните традиции - доброволни патрули и отряди, заяви зам.председателят на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
ГИНКА преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!*** НИ ПРЕВЗЕХА!СЕГА СИ ВНАСЯМЕ И ОТ СИРИЯ!НЕ НИ ЛИ СТИГА НАШАТА ***?ПРОГОНИХТЕ НИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ-ДА ХРАНИМ СЕМЕИСТВАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ!ЩЕ ИЗТЕГЛИМ И НАШИТЕ РОДНИНИ!ТОГАВА-*** И ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВЯТ!fiel spass!АКО СТЕ БЪЛГАРИ-НА БОРБАААААААААААААААА!47735
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, тия са толкова жалки и смотани ... Изпълзяват от тоталната си безличност и анонимност само като гръмне някой скандал. Я куче, я чужденец ... НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ, НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ!
37
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я ми кажете всички псевдо националисти,през годините колко българи станаха жертва на българската мафия?Колко български жени бяха отвлечени и превърнати в бели робини от българи?Колко български младежи и студенти бяха наръгани и убити от самозабравили се български гаменчета?Колко български деца станаха наркомани и българи им продаваха дрогата.Че сега заради един изолиран случай тръгнахте да спасявате България????Жалки актьори от сериалите на ДС !
36
0
 
12
 
! Отговори
нациоанл-радикал преди 10 години
Да ги репатрираме в първа електродъгова пещ в стомана перник!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До *** ХУСЕИНda ti do sikna w gyza . Siktir git sikerin bubasanu!!!! Ku4e se ti -samo se swiswa6 i lae6 otzadKU4E ARABSKO, PSE, KOETO ]E OTROWIM!!!!
34
1
 
19
 
! Отговори
Целокупна България преди 10 години
В случая всяко умуване е излишно. Просто ние като българи трябва да се обединим около каузата, че всички нелегални имигранти трябва спешно да бъдат експулсирани от България. Иначе в най-скоро време талибаните ще надделеят и няма да смеем да си покажем носовете.Първо в София. А после и в други градове.
33
7
 
6
 
! Отговори
н преди 10 години
първо искам да кажа че винаги съм бил националист, но по-големи *** от тия и атака не съм виждал, един *** да им излезе с брадва насреща и ще се ***, жалко за славна та ВМРО, освен това да не бъркат сирийците с разни други ***, и това не се знае дали не е провокация, може да е наш ***....
32
22
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 заличеният преди 10 години
Извинявайте , но що за партия е ВМРО / Вътрешна македонска РЕВОЛЮЦИОННА отрганизация / какво общо имя тя с България и от къде накъде изобщо се меси в българския политически живот . Тези бандити защото през по-голямата част от съществуването си са се занимавали с открит бандитизъм , атентати , убийства и то не на турци . От къде накъде в София на най-големия български политик е отреден един скромен Булевард на пазара а на терориста Т.Александров огромен булевард . За това ли убихте Стамболов а
31
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
евтина реклама на продажниците от ВМРО
30
28
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Къде бяха руските агенти от ВМРО когато руснаци(мафия) изкупиха знайни и незнайни имоти?Или смесват българските и руските интереси?
29
5
 
40
 
! Отговори
brawo преди 10 години
Браво на ВМРО истински българи! Трябва целия български народ да се обединим и да защитим земите си, децата си и бъдещето си. Цяла Европа ни мразят заради ***...очерниха ни хубавата страна. Ние сме християни всеки в беда е добре дошъл, съгласна съм да помагаме на бягащи от ужаса на войната хора, но не сам съгласна да ми колят децата и да се живее в страх заради това, че сме добри и състрадателни. Нека всички християнски държави се обединим само така ще сме силни срещу турската инвазия!!!!!
28
0
 
16
 
! Отговори
Omen преди 10 години
*** you and your fucking loathsome Fucking Arab world
27
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Анонимен:)
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До *** ХУСЕИНза тези изрази няма въобще да те чакам за трите желания- няма да имаш време гадино!
25
1
 
12
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До *** ХУСЕИНСтепните на Съветския съюз, не само на Русия, а тебе, *** ли си, Хусеин лиси, ако те пипна ще ти изпълня три желания. По мой избор.
24
1
 
6
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До marsianЗабрави турците, тракиецо!
23
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До СкопиеДа! Да Да!
22
47
 
2
 
! Отговори
АБДАЛ ХУСЕИН преди 10 години
БЪЛХАРИ.,.МНОГО СТЕ ПРОТИВНИ ПЛЕМЕ...НЯМАТЕ ПРАВО ДА НАПАДАТЕ *** И АРАБИТЕ....ВИЕ СТЕ ПО ЛОШИ ОТ ТЯХ. АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ВИ РЕПАТРИРАТ В СТЕПИТЕ НА РУСИЯ, ОТКЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ...ДОШЛЯЦИ ТАКИВА.
21
2
 
13
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Обединен Национален Блок срещу Обединения Интернационален Бардак, това е истината.АТАКА+ВМРО.Прекратете глупостите, ДПС го има от 25 години в парламента.Волен к'во да прави или ГРЪБ или БСП, по-доре легитимно правителство, поне по законОт тук нататък вие за кого си гласуват е по вашите глави, Българи.Отворете си очите и вижте че Европа си отива, вижте каква криза се готви ...
20
15
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Тези палячовци още ли съществуват?!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe