ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти

Партията се включи в шествие за нападнатата Вики
Обновена: 3 ное 2013 15:43 | 3 ное 2013 15:42,
46
ВМРО иска репатриране на нелегалните имигранти
Шествието беше в подкрепа на пострадалото момиче. Снимка: БТА

Репатриране на нелегалните и криминално проявени имигранти искат от ВМРО, заяви зам.-председателят на ВМРО и общински съветник Ангел Джамбазки пред БТА. Днес партията подкрепи шествието на Движение "Национална съпротива България" в подкрепа на пострадалата при нападение в столичен магазин 20-годишна студентка. Продавачката беше прободена с нож при грабеж вчера през нощта на централна улица в София от имигрант от Алжир.

Джамбазки каза, че в центъра за настаняване на имигранти в Бусманци има поне сто криминално проявени нелегални имигранти от Алжир. България може да спре издаването на визи за граждани от Алжир и други страни, ако те не искат да приемат обратно нелегално пребиваващите у нас техни граждани. По думите на Джамбазки бежанците трябва да преминават през ГКПП-тата, където да искат статут, а не да се промъкват през храстите. Според Джамбазки границата на страната ни трябва да бъде затворена.

Ангел Джамбазки определи поведението на правителството в тази ситуация като "огорчително" и като "проява на бездушие и некомпетентност". Той каза още, че в Общинския съвет неколкократно е предупреждавал, че "струпването на неграмотни мъже от африкански произход в центъра на София може да доведе до ескалация на напрежението".

Ако правителството не вземе мерки ВМРО ще прибегне до самоорганизация в духа на нейните традиции - доброволни патрули и отряди, заяви зам.председателят на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
45
 
! Отговори
АНТИ-НЕГЪР преди 10 години
ДОШЛИ СА НИ В СТРАНАТА И ЩЕ НИ ПОСЯГАТ ТЯХНАТА МАМИЧКА НЕДНА!!! ЛЕЛЕЛЕ
18
1
 
39
 
! Отговори
АНТИ-НЕГЪР преди 10 години
ВСИЧКАТА ЧЕРНА ПАСМИНА ВЪН ОТ СТРАНАТА ОТИВАМ НА ПРОТЕСТА!!! ДА ИМ *** МАЙКАТА НА ТИЯ *** СКАПАНИ!!!
17
1
 
30
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Веднага да се пусне национална подписка да се отнеме българския паспорт на Нидал Алгафари, + всички, които защитават престъпниците, които ни колят!
16
1
 
38
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
днес наръгват млада българка утре ще я изнасилят. Ако сме мъже нека защитим родината си , жените и децата си. Мам.. им арбска ***, ако требва и да мрем, ще мрембе , то това живот лие нашето. Без родина и бъдеще.
15
27
 
3
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Ние,траките си искаме земята обратно.Всички пришълци като прабългари,славяни и македонци ВЪН !Хайде кой от къде е ,да си върви .
14
24
 
2
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Ние,траките си искаме земята обратно.Всички пришълци като прабългари,славяни и македонци ВЪН !Хайде кой от къде е ,да си върви .
13
0
 
44
 
! Отговори
111111111111111 преди 10 години
Във коя държава пускат бежанци да се разхождат свободно по улиците денонощно ми кажете. Това го набиват във лагери охрана от всякъде и никакво мърдане до като не дойде време за връщането им по страните.
12
0
 
17
 
! Отговори
BOKLUTZI преди 10 години
MRASNA ***
11
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя е ВМРО ли? Наследница на най- страховитата национално освободителна българска революционна четническа армия, докарала до страх и ужас Сърбия, Гърция и Турция, а и Великите сили!Горд съм, че съм потомък на нейн деец и четник! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
10
1
 
32
 
! Отговори
ТОТО преди 10 години
Абе много бързо се ориентираха тия "бенаците" в обстановката, кога разбраха за нападението над Вики, кога чак декларация съчиниха, кога пък се свързаха и с медиите да я разпространят колко съжалявали разбираш ли!Тва ако не е постановка на властта за успокояване, та на!Йовчев, толкова ли чак за балъци ни имаш, ***?!Чудно защо оставихте *** да се разхождат около джамията вече половин година, а днес нямаше и една ***!Аре оставка, ***!И аз имам нож, даже и пушка имам...
9
0
 
31
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Много точно ! Напълно подкрепям исканията !
8
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВМРО, СЪЮЗЕТЕ СЕ С АТАКА И ДАЙТЕ ПО ЗЪБИТЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! ОБЕДИНЕН НАЦИОНАЛЕН БЛОК!
7
5
 
13
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Kak ce paзбиpaте koй нелегалeн е и криминалeн.. ?Ako ne vsichki arabi sa teroristi, interesno zashto, pochti vsichki teroristi sa arabi ?
6
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кои бяхa тия МВРО? кaрaкaчaнкaтa ми е по- aкълия от тях! Aaaaaaa проектa нa ДС- то още от " зорaтa" нa преХодъ
5
2
 
58
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Най-накрая някаква разумна политическа реакция на идиотщината която се случва в момента. Тия араби се подиграват със законите ни влизайки през храсти и гори в България, а политиците ни ги приемат с хляб и сол. Незабавно екстрадиране на всички нелегално натресли се. Вън тая престъпна *** от България!!! Тия освен да крадат и убиват друго не могат да правят. Да изгоним и политиците които продадоха родината.
4
11
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ТРЯБВА, ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ СИЛИ В БЪЛГАРИЯ, БЕЗ АТАКА ,ЗАЩОТО ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА И ОТ УПРАВАТА ИМ ВЕЧЕ СА ОС.АХА!!ВСИЧКИ,КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ,НО НЕ И ТЕЗИ ОТ ПРЕДАТЕЛСКИЯ ТУРСКИ,РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК!
3
15
 
8
 
! Отговори
Скопие преди 10 години
ВМРО = ТОВА Е МАКЕДОНИЯБЕЗ МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИЯ,НЯМА БЪЛГАРИЯ
2
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MVRO - AGENT IVAN POZNAT KATO KARAKACHANOV.DS-to li shte opravja dyrjavata?
1
44
 
10
 
! Отговори
ДАРДАМАНА преди 10 години
Дядоми за такива като тия от ВМРО казваше ха посерич да видим как сте оплескаш кълките