Бин Аладин пред съда: Момичето ме нарече бездомно куче

Алжирецът се призна за виновен, магистратите го оставиха в ареста
8 ное 2013 17:05, Анисия Иванова
215
Бин Аладин пред съда: Момичето ме нарече бездомно куче
Салахедин Бин Аладин по време на мярката. Снимка: Булфото

Софийски градски съд остави в ареста алжиреца Салахедин Бин Аладин, нападнал 20-годишната Виктория Христова.

Бин Аладин нападна младата жена в магазин на улица "Пиротска" в София, където тя работела като продавачка. Нападението стана в края на миналата седмица. Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина.

Въпреки това с помощта на българин - Александър Симеонов, който бил негов интимен приятел, той успя да премине границата и беше задържан от гръцките полицаи на територията на южната ни съседка.

Още по темата
Пред съда днес Бин Аладин се призна за виновен за престъплението.

Той каза, че действията му са били провокирани от обиди на момичето към него, пред разследващите е обяснил, че момичето го е нарекло "бездомно куче, което яде от боклука".

 „Аз не исках да избягам в Гърция, но Алекс ме убеди. Каза ми, че ще ми намерят фалшива карта, за да избягам в Европа, но аз знаех, че имат моите отпечатъци и ще ме намерят”, каза още Салахедин в съдебната зала. 

Съдът не прие неговата теза и добави, че дори да е бил обиждан, не е било нужно Аладин да напада момичето с нож и да се опитва да го убие.

"Има обосновано предположение, че Аладин е автор на престъплението", се казва в мотивите на съда, с които алжирецът беше оставен в ареста.

Тъй като той не е със статут на бежанец и няма постоянен адрес в България, е налице реална опасност той да се укрие, отчетоха магистратите.

На заседанието стана ясно, че по делото има приложен снимки и видеоматериали, на които ясно личи, че Аладин е извършител на престъплението.

Другият обвиняем – помагачът Александър Симеонов, поиска съдебният състав да не уважи искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо него. "Невероятно много съжалявам, но това което направих, го направих под натиск и заплахи. Отговарях на всички призовки и обаждания и напълно съдействах на разследващите власти”, мотивира се той.

Симеонов бе освободен с мярка за неотклонение "подписка".

По време на заседанието мерките за сигурност в съда бяха засилени, пред и в съдебната зала имаше над десет служители на Съдебна охрана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: мврбежанципрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
14
 
! Отговори
Brutas преди 10 години
А някой обърна ли внимание на снимката!? Вижте как съдебна охрана е надул бузките а Аладинчо наведен, май му го е нафарфорил да го *** :) хахахахахахахахах
89
3
 
23
 
! Отговори
Никога вече ГРОБ преди 10 години
Не са виновни ислямските кучета,а тези дето ги пускат да влизат.Ама Европа била давала пари.Европа кат иска нека си ги вземе при нея,да им строи лагери,пансиони,джамии и всички екстри.На нас НЕ НИ ТРЯБВАТ *** !!! Имаме си родните ***,не ни трябват вносни !
88
0
 
19
 
! Отговори
Умните правят иначе. преди 10 години
Преди 7г. седя в един бар в Бърно и пия бира... Влиза млад господин и търси НЯКОЙ, който знае руски или английски. Намира 3-*** едновременно- един от тях моя милост. Изважда лист. химикал и иска от нас да му напишем всички псувни и нецензурни думи в чешкия език... Написахме ги- с помощта на барманките! Питаме го: ЗАЩО? Отговор (на английски): Аз съм от Молдова, искам да емигрирам тук и ТРЯБВА да знам, какво да не говоря на другите и какво да не чувам за себе си!!! Явно тоя от снимката е Д%Б*Л!!!
87
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На какъв език ти казаха, че си "бездомно куче"?. Това в оранжевото к..вата ли е дето му е помагал/а да избяга?
86
1
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Интимният му приятел-ето такива са всички радетели на "мултикултурализма" по места...*ли и объркани същества ,намрализи своите- защото всяко нормално общество отхвърля ***! Пука им на тях за държавата и народа и- нали подобни субекти решават сърбогъзните им драми.....Само им вижте лицата на тези от БХК- освен някои хиени които са там заради парите един нормален човек няма!!!
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха, то при нас кучетата са почти свещенни животни - като кравите в Индия...
84
0
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ТОВА В ОРАНЖЕВОТО МАЙКА МУ ЛИ Е?
83
7
 
6
 
! Отговори
Барак Обама преди 10 години
Казвах ви аз, че трябва да удариме сирииците, ама вие не та не, ха сега им кусайте попарката!!
82
2
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ВЕРВАМЕ ТИ КРАДЛИВА *** СГАННННННН
81
1
 
10
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
V zatvora shte go narekat momichence I shte mu uredyat svatba.
80
4
 
27
 
! Отговори
да беее преди 10 години
Въпреки това с помощта на българин - Александър Симеонов, който бил негов интимен приятелБЪЛГАРИНА МУ Е ДУ.АЛ НА РЕЗАНИЯЗАТВОР И ЗА ДВАМАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!......Какъв българин, чист изрусен ***. Може да го видите в куп сайтове...Българин дрън-дрън...
79
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лелее Aлaдинчо,тaкa ще им духaш...лaмпите нa ония от пaндизa,че ще искaш дa се върнеш в Aлжирско. A и един виц:Кaкво рaзделя хорaтa от мaймуните?Отг: Средиземно Море
78
1
 
21
 
! Отговори
Monibonboni преди 10 години
Сега по телевизията дадоха репортаж с човек, наръган пак така с нож в гърлото от същия този ***. Човекът не е българин, но не променя факта, че този аладин още с влизането си и е започнал да ръга хората.
77
2
 
25
 
! Отговори
Историк преди 10 години
В една нормална европейска държава преди 60-65 г. този сурогат отдавна да е направен и продаден .
76
1
 
15
 
! Отговори
Maртин преди 10 години
Мен за нищо ме биха куките във Враца, а този Арабин... Ако съм полицай ще го разкрасят така, че цял живот ще пикае на криво!!!!
75
2
 
16
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 10 години
Обидите на"куче"са характерни за арабския свят,но не и за балканите...!Вече е видно,"че няма на къде".За това ничком да се покаем в"Името Христово",ДРУГО НЕ НИ ОСТАНА!
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Запомнете само, че ако не беше за по-европейските ни южни съседи, този нямаше да го хванат. Колкото и да са ш*ани по манталитет няма какво да се лъжем - Гърция е Европа а ние не знам какво сме. Сами сме си виновни. А пък в Западна Европа смятат Гърция за изостанала държава...смятайте.
73
0
 
21
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Бъдете сигурни, съотвените кадри от БХК и Отровено Общество са го инструктирали точно какви да ги дрънка и овърта, за да го избият на ксенофобска омраза...хахаха гати наглите ***, тоя поне 20 години му трябват...
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
silnabulgaria/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5-%D0%B2-%D0%B8%D1%82%D0%B0/ днес.бг ...влезте в ролята си на обективна медиа !
71
1
 
33
 
! Отговори
Кейн преди 10 години
Освен,че е убиец е и лъжец,това е типично арабска обида,абсурдно е българско момиче да говори така,а и щом и ако е бил обиден има си полиция,адвокати,съд,да е подал жалба.Абе диваци некакви,това ли е безценното демографско богатство или поредното национално предателство на отвратителните ни политици