Обвиняват нападателя на Вики за грабеж и опит за убийство

Бин Аладин имал бизнес за сексуални услуги у нас
7 ное 2013 11:13, Анисия Иванова
53
Обвиняват нападателя на Вики за грабеж и опит за убийство
Снимка: Булфото

Салахедин Бин Аладин, който нападна 20-годишната Виктория, ще бъде обвинен в грабеж и опит за убийство. Обвинението ще му бъде повдигнато днес, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.  В петък прокуратурата ще поиска постоянен арест за 20-годишния алжирец.

Още по темата
Цацаров обясни пред журналисти, че е притеснен от факта, че Салахедин Бин Аладин е влязъл на територията на страната не като бежанец, нито като човек, който е преследван като бежанец от режима на Асад или привърженици на режима на Асад, а е влязъл като нелегален имигрант.

Той е поискал съответното убежище и производството за убежище е тръгнало и не е свършило. Той е човек с документ за самоличност, който представлява служебна бележка, че има производство в Държавна агенция за бежанци, обясни главният прокурор.

Цацаров каза, че благодарение на съвместните действията между българските и гръцките власти, Аладин е бил задържан.

По думите на главния прокурор на алжиреца сигурно ще му бъде повдигнато и обвинение за нелегално преминаване на границата.

У задържания за нападението на 20-годишната Виктория алжирец е намерена вещ, която е предмет на още един грабеж, каза главният прокурор

Дали той ще бъде обвинен и за нея, трябва да се съберат доказателства. Би следвало, градска прокуратура да поиска мярка за неотклонение „задържане под стража”, обясни Цацаров.

Пред БНТ главният прокурор обясни, че алжирецът си е устроил бизнес на територията на страната, свързан със съжителство с лица, които са предлагали определени сексуални услуги.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: МВРпрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ся нa тоя миризлив кaмилaр ,ще му дaдътвъзможност дa рaзвивa бизнесa си в пaндизa.И понеже от ЕС ни нaтискaт и нa пидери дa дaвaме стaтут ,тоя пaк ще остaне тук.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма депотат от 1990 год в затвора ако Бисеров влезе в затвора аз ще се гръмна пред затвора в знак на одобрение
46
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 10 години
куртев уби двама и рани 10 и е на свобода
45
0
 
3
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Ako biznesa mu e natrupal parichki nasheto korumpirano pravosadie shte se vazpolzva a prestapnika tihom malkom skoro shte izlezne na svoboda .Kak si obiasniavate fakta che mnogo ot prestapnicite v Balgaria imat bogati kriminalni dosieta ? Tova "bogatstvo" na kriminalni proiavi se natrupva samo s pari plateni na sadii.
44
0
 
17
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
Тоя да го затворят под строг режим и да го пращат да работи в няква мина. Голям проблем ще са сирииките които бълват некачествен генетичен материал докато могат и децата им стават автоматично български граждани. Такива не могат да бъдат изгонени никога, освен това могат да докарат и семейства и роднини и стават 10-15 човека.
43
0
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
А европейски субсидии получавал ли е ?
42
0
 
26
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
У нас сводничеството е престъпление, бин аладин вече трябваше да е на топло заради неговия "бизнес", но сводниците никой не ги закача??
41
0
 
22
 
! Отговори
Розалин Вазелинов преди 10 години
Опита в секс бранша ще му бъде от голяма полза в кафеза КО-НЕЕЕ
40
0
 
45
 
! Отговори
УВО 92 преди 10 години
Едно време като гръмнеш такъв на границата даваха домашен отпуск и награда ехххххх
39
1
 
21
 
! Отговори
прокурор преди 10 години
"ще бъде обвинен в грабеж и опит за убийство..." само за това ли?!Да го бяхме оставили да го съдят и в Гърция!
38
0
 
27
 
! Отговори
христина преди 10 години
таксиметровият убиец го пуснаха срещу 1000лв гаранция?! СРАМ!!! сега да видим ще има ли правосъдие?!?
37
8
 
7
 
! Отговори
алах акбарр преди 10 години
Сега какво са ви подготвили,направо си стегайте багажите и да ви нема.До 10год. трябва да ви ислямизираме всичките това е нареждането.Ако не аз и парламента то братята сирийци ще го сторят.Щели да ме съдят?!ХА,ХА,ХА...
36
5
 
17
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Излиза, че Сидеров освен за премиер, е достоен да бъде и главен прокурор!!!Защо Цацаров, отбелазваш. че само той е нелегален имигрант, а не бежанец?Защо само Сидеров има смелостта да каже, че това са 90% от тези субекти?За тях нямали предвидени закони и мерки веднага да бъдат експулсирани??
35
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
bilo mnogo lichno da kagat koy mu e pomagal. sigurno e nqkoy blizuk do upravlqvastite,ta poradi tazi prichina eventualno moge da mu povdignat obvinenie. pozor za BG pravosudna sistema.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сaмо не стaвa ясно от думите нa Цaцaровтоя миризлив кaмилaр мaнaф ли е ,педaлли е ,или и двете зaедно.
33
1
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 10 години
ДО 31:За съжаление си прав. Докато е време да се затварят границите! Не полицията и военните а народа да си затвори границата и никой да не пуска!
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
затриват България!
31
0
 
12
 
! Отговори
Алахад Бимин Аладин преди 10 години
Алахадин Бимимин Аладин Мюмюн Хасан
30
1
 
43
 
! Отговори
Идва катастрофа преди 10 години
България ще бъде населена с милиони араби и африканци. Турците ще вкарват предимно майки и деца, като ги лъжат, че от нас, могат да продължат на запад, но Европа ще ни ги връща по "Дъблин2". Една трета от майките са бременни. Децата ще порастнат. Всички ще спазват стриктно корана, който изисква секс всяка седмица без предпазни средства, за да се раждат нови последователи на пророка. Съгласно ЗУБ, всеки от тях има право да доведе допълнително у нас цялото си семейство, а те са от по 15 човека.
29
1
 
22
 
! Отговори
наДървен философ преди 10 години
Този че няма да лежи много, няма- такова ни е правосъдието. Ами се чудя това момиче няма ли някой сърцат роднина или приятел, да изчака да го пуснат и око за две, зъб за чене! Такава *** от друго не разбира!