Влюбих се в Сергей като ученичка!

Моника Станишева с четирите си деца при Гала
Обновена: 8 ное 2013 14:54 | 8 ное 2013 14:52, Петя Славова
112
Влюбих се в Сергей като ученичка!
Моника Станишева. Снимка: Булфото

„Влюбих се в Сергей като ученичка“. Това сподели съпругата на лидера на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев –  Моника. Пиар експертът гостува в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Моника пристигна в студиото с четирите си деца – 14-годишната Моника и 13-годишния Венцислав, чиито баща е бизнесменът Венци Йосифов, и 2-годишната Дария и бебето Георги, които са от лидера на БСП.

Тя коментира нападките срещу нея и фирмата й и ги определи като опит да бъде сринат имиджът на настоящия й съпруг. „Когато чувам каква помия се излива върху мен, ми става адски неприятно. Няма смисъл да се отговаря на такива хора. Наясно съм, че се опитват да уязвят Сергей. По случаите, за които се говори за мен, съм давала много ясни обяснения. Аз съм показала всичко, което съм правила“, изтъкна Моника Станишева. 

Тя се оказа и непоколебима в идеята, че ако отново се почувства лично обидена, не би се спряла да потърси правата си в съда: „ Решила съм, че вече ще си търся правата по съдебен ред при бъдещи коментари, защото всички граници бяха минати".

В семейството си Моника се чувства сигурна и щастлива. Разбира се добре и с настоящия си, и с бившия си съпруг, като определи отношенията помежду им като в „едно голямо италианско семейство“.

Госпожа Станишева си спомни, че се е запознала с бившия си съпруг, докато е била репортер в „24 часа“. Със Сергей се среща през 2006 г., когато е избрана да работи по кампанията на президента Първанов. „Сергей като лидер на БСП беше много ангажиран. Всичко беше професионално, по никакъв начин не съм допускала нещо да се случи“ спомня си Моника.

Тя определи съпруга си като затворен човек, но добър и чувствителен. Отношенията между двамата са се задълбочили след 2009 г., когато Станишев е изживял труден момент. Именно тогава е разкрил себе си пред Моника и тя е разбрала какъв човек е той.

Децата споделиха за майка си, че е строга, но готви доста добре. За доказателство Моника приготви в студиото рецепта „Ломска саламура с пиле“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
28
 
! Отговори
***** преди 10 години
Тая па , тая , ей пъчъ , ми що ни съ влюби в мен мъъъъъ :)
67
1
 
12
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
И аз още като го видях се влюбих като ученичка :)
66
0
 
32
 
! Отговори
Перко преди 10 години
Направо да се разплачеш ...Да беше казала кое е Кръстникът в това "голямо италианско семейство".
65
1
 
17
 
! Отговори
КУЛИНАР преди 10 години
Ломска саламура с пилеНЯМА ТАКАВА РЕЦЕПТА!Има "Врачанска саламура" която се прави с пиле също я наричат "пиле-влашка саламура". Много е *** завалията , преди да се изказва - да прочете малко я съветвам !
64
15
 
6
 
! Отговори
Clarinetov преди 10 години
bravo na Monika!nai-posle izleze edna proizvoditelna balgarka s produktziata si ot 4 detza otkrito pred sveta.da pravish i otglejdash bg detza v bg e ne po-malko opasno, otkolkoto v Syria ili Afganistan.bravo za kuraja, Monika!
63
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...като ученичка, вече с дългогодишен стаж като ***.
62
2
 
32
 
! Отговори
xph преди 10 години
Жена за разплод, ама като знам бащите, некачествени ще дойдат
61
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 61Глупав си ти, защото вярваш на сладки приказки от телевизора, докато не усещаш как ти бъркат в джоба и живеят на гърба ти! Заради такива овце сме на това дередже!
60
7
 
43
 
! Отговори
христина преди 10 години
семейна идилия! хората не могат да им гледат мазните физиономии тя ми се изтъпанчила там!
59
10
 
34
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Баси урода...
58
55
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много сте прости, глупави, необразовани, злобари и *** - всички, дето сте писали простотиите по-долу. Човекът има 2 деца и щастлива съпруга, но бил гей. Тук е фул с такива, които не могат да намерят жена за вечер, камоли за дете да им роди, но били мъже. Вие наред ли сте?
57
3
 
13
 
! Отговори
;) преди 10 години
приближи се и си рече:"Що, бре, моме, душо волна,гледам, май си нещо болна!Имаш рана под корема,хем голяма, хем червена.Дай да пипна със ръката,после малко ще те клатя,за да мине, ще ти кажа,с благ мехлем ще те намажа.Малко ще боли, да знаеш,ала трябва да изтраеш!"Тя полегна на тревата,леко вдигнала полата.Смъкна гащите чобанаи за кръста я прихвана,па разтвори й бедратаи навири й краката.Почна той да я лекува,тя мълчи си и кротува.*** пращя и пукадокато й го зачука.Тихо стана във гората,спря ветреца по листата,спряха да пасат овците,занемяха
56
26
 
10
 
! Отговори
D преди 10 години
Ако Серго се размисли ,бих си я взел у дома...Не бива да злобеете-готино гадже си е и това е!!!
55
1
 
33
 
! Отговори
Иван преди 10 години
А богатите не ползвали втора употреба........
54
6
 
7
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Така си е. Влюбела се е като ученик.Аз пък като ученик.Така ми се щеше да го опервазя, че и сега ми се друса.
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е така е, не може всичко в живота да ти бъде чисто ново, рано или късно взимаш и нещо втора употреба.
52
2
 
36
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 10 години
*** що лъжи таз другарка... та тя беше се оженила за оня дърт банкерин - Венцислав Йосифов - дето беше шеф на Първа частна банка. Ама като я фалираха и бързо-бързо го разлюби. Ни мож дъ бъди Бат Серго да и е ученическата лИбоФ!
51
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена за разплод, харесва ми !
50
11
 
15
 
! Отговори
Ххахааха преди 10 години
Ако ви слуша човек, то тя Моника и Уолстрийт командва и за гравитацията се грижи, а между другото гледа и четири деца!!!Аш колсум на девойката!
49
36
 
19
 
! Отговори
Хъмм...! преди 10 години
На какво ви е яд, бе герберуги?!Цял мандат изкарахте мятайки кал по съсловия и личности осмелили се да се противопоставят на безумията ви!. То не бяха лекари, съдии, журналисти и интелектуалци! По-късно, Тиквата дори обвини директно пенсионерите за състоянието на държавата!!!А сега не можете да си намерите място от злоба, че някой се опитва да си изчисти името! Много сте жалки, ей!А имахте 4 години цялата власт и ресурс да разследвате, доказвате, повдигате обвинения и осъждате. И какво постигнахте с всичко това - родихте мишка, а и няколко клипчета, за които в момента България плаща хи